Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Talli @ 2010 03 08, 12:19)

turbut vakar visos labai jau sventet, kad frume tylu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 03 09, 13:08)
turbut vakar visos labai jau sventet, kad frume tylu thumbup.gif

aš tą pati šiandien pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
vakar su SV vyno maktelejom po taure. Siandien nepriklausomybes atkurimo proga pabaigsim vakar pradeta buteli biggrin.gif Kaupiuos pirmadieniui. Posedis bus del grupes. Nusiteikus pasidraskyti ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 11, 19:26)
vakar su SV vyno maktelejom po taure. Siandien nepriklausomybes atkurimo proga pabaigsim vakar pradeta buteli biggrin.gif  Kaupiuos pirmadieniui. Posedis bus del grupes. Nusiteikus pasidraskyti ten unsure.gif

o posedis kur bus?
as ta pirmadieni kulniuoju vaistu issirasyt smile.gif pirma karta pati skambinausi sesutei, nes uzmirso... sako per isegines norejau paskambinti smile.gif butu paskambinusi ir siuntimo nebuciau gavusi sad.gif mane uzpuole ataka sad.gif jau kaip galva svaigsta, vaizdas plaukia kai tik pasuku galva... net nevairavau dvi dienas, nes labai blogai buvo... tai pati sau gydyma pasiskyriau, baigiu susileisti B grupes vitaminu kursa ir jau daug geriau smile.gif)) zodziu kol iki daktares nueisu ir pageret spes smile.gif
Atsakyti
o as gavau atsakyma magnetinio kur su kontrastu dare-IS neaktyvi faze thumbup.gif nauju zidiniu nera, be reikalo mane alytus nugasdino...pirmadieni eisiu pas seimos gyd ir leksiu registruotis i komisija, jei nedaug zmoniu bus, tai gal pirmadieni ir praeisiu...bijau kaip..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 03 11, 23:21)
o posedis kur bus?
as ta pirmadieni kulniuoju vaistu issirasyt smile.gif pirma karta pati skambinausi sesutei, nes uzmirso... sako per isegines norejau paskambinti smile.gif butu paskambinusi ir siuntimo nebuciau gavusi sad.gif mane uzpuole ataka sad.gif jau kaip galva svaigsta, vaizdas plaukia kai tik pasuku galva... net nevairavau dvi dienas, nes labai blogai buvo... tai pati sau gydyma pasiskyriau, baigiu susileisti B grupes vitaminu kursa ir jau daug geriau smile.gif)) zodziu kol iki daktares nueisu ir pageret spes smile.gif

Kaune posedis. Savanoriu pr.
Man ir tas pats buvo, bet jau praejo. Atvirai pasakius nieko nedariau. Skyre Betaserc bet nuo ju pagerejimo nejauciau.

QUOTE(juratema @ 2010 03 12, 12:04)
o as gavau atsakyma magnetinio kur su kontrastu dare-IS neaktyvi faze thumbup.gif nauju zidiniu nera, be reikalo mane alytus nugasdino...pirmadieni eisiu pas seimos gyd ir leksiu registruotis i komisija, jei nedaug zmoniu bus, tai gal pirmadieni ir praeisiu...bijau kaip..... verysad.gif

saunu kad neaktyvi thumbup.gif As ir bijau, nes sake vertinimo kriterijai pasikeite. Labai bijau kad ne tik nepakels, bet ir dar nuo turimu 50 nuims verysad.gif Bet rizikuosiu.
Atsakyti
As irgi is visu girdziu tik kad nuimineja, bet sakiau jei nuims, teks apskust...vienos pazystamos tevui nueme, tai jis apskunde, ir antra gavo, tik pas ji susirgimas kitoks...
Na nera ko speliot, kaip bus, ir nereikia nervu gadintis is anksto smile.gif
Atsakyti
Labas, mergyckos, tikiuosi kaifuojat, ilsites ilgojo savaitgalio proga thumbup.gif
blin ir as gale menesio keliauju grupe tvarkytis, per tuod du metus turejau viena paumejima, tai kazin ar uzteks bent pratesti mano grupe...sakys, kad turbut gerai jauciuos, kad vaikus gimdau smile.gif bet tikiuosi viskas bus ok, nors komisijos nariai man visai nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 12, 21:54)
Labas, mergyckos, tikiuosi kaifuojat, ilsites ilgojo savaitgalio proga thumbup.gif
blin ir as gale menesio keliauju grupe tvarkytis, per tuod du metus turejau viena paumejima, tai kazin ar uzteks bent pratesti mano grupe...sakys, kad turbut gerai jauciuos, kad vaikus gimdau smile.gif bet tikiuosi viskas bus ok, nors komisijos nariai man visai nepatinka...

Labukas mamyte, kaip tu jautiesi? kaip mažylis? seniai girdėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 12, 21:54)

jie taip pat zino kad po vaiku gimdymo ir blogeja verysad.gif Pirmadieni pamatysiu kas kaip, bet tik gaila kad iskart rezultato nezinosiu. Bet nusiteikus apeliuoti. Nepaliksiu taip lengvai. Kam nepriklauso, isparduoda grupes, po to negalima serganciam gaut kas priklauso.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Melete, pas mus visas turgus invalidai, ir puse kirpeju, kad nereiktu uz patentus moket
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 03 13, 11:26)
Labukas mamyte, kaip tu jautiesi? kaip mažylis? seniai girdėta 4u.gif

jauciuosi gerai, nors visi artimieji noretu, kad nedelsciau ir nustociau maitinti-kad leisciausi vaistus, bet mano mamytes sirdele dar nepasiruosi, net pagalvojus apie nutraukima sirdele suskauda...vaziuosiu sia sav pas neurologe, tegul ji nusprendzia...
Atsakyti