Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2010 03 02, 23:31)
siaip ir klinikose galima pasidaryt uz pinigus-tai kaip ir privaciai. Jei darytas be kontrasto, tai neiseis palygint su darytu su kontrastu. As dalyvauju vaistu studijoj, tai man pries metus dare su kontrastu ir dabar kartojo, bet dar nezinau atsakymo..o siaip tai su kontrastu yprastai nedaro, gal del kainos? uz ji primoket reikia apie 200 su virs..

O kiek kainuoja klinikose privaciai? O kur reiktu eiti tartis kmuk del MRT ?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 02, 22:31)
siaip ir klinikose galima pasidaryt uz pinigus-tai kaip ir privaciai. Jei darytas be kontrasto, tai neiseis palygint su darytu su kontrastu. As dalyvauju vaistu studijoj, tai man pries metus dare su kontrastu ir dabar kartojo, bet dar nezinau atsakymo..o siaip tai su kontrastu yprastai nedaro, gal del kainos? uz ji primoket reikia apie 200 su virs..

tu studijoj del tu geriamu vaistu?

QUOTE(keite @ 2010 03 03, 01:20)
O kiek kainuoja klinikose privaciai? O kur reiktu eiti tartis kmuk del MRT ?

apie 600 lt rodos. Ten prie MRT kabineto visas kainorastis iskabintas biggrin.gif Manau kad kazkokiu telefonu galima info gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 03, 10:15)
apie 600 lt rodos. Ten prie MRT kabineto visas kainorastis iskabintas biggrin.gif Manau kad kazkokiu telefonu galima info gauti ax.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 02, 22:31)

o man visada dare su kontrastu.Jei zidinis kaupia kontrasta, reiskia jis aktyvus ir galima nuspet ar dar kurnors jis neatsirastu.Man dare santariskese,Lazdynu ligonineje ir Grybo gatveje. Paskutini karta tai ir kateteri state kad kokibiskai ileist kontrasta doh.gif
Atsakyti
[quote=Meletė,2010 03 03, 09:15]
Jo, del geriamu smile.gif
Jau metai suejo
Atsakyti
[quote=juratema,2010 03 03, 14:19]
[quote=Meletė,2010 03 03, 09:15]
Jo, del geriamu smile.gif
Jau metai suejo
[/quote]
sake kad jie er sirdele kerta verysad.gif Bet ten tik kelias tabletes reikia isgerti per metus, a ne?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 03 03, 11:38)
o man visada dare su kontrastu.Jei zidinis kaupia kontrasta, reiskia jis aktyvus ir galima nuspet ar dar kurnors jis neatsirastu.Man dare santariskese,Lazdynu ligonineje ir Grybo gatveje. Paskutini karta tai ir kateteri state kad kokibiskai ileist kontrasta  doh.gif

Grybo gatvėj Medicinos ir diagnostikos centras, sako ten labai gerai tyrimus daro, man ten neteko, bet tokie atsiliepimai 4u.gif
MRT darė man vieną vienintelį kartą, sakė nėra poreikio, tai ir nesidarau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 03 kovo 2010 - 16:43
QUOTE(Gretuteka @ 2010 03 03, 17:41)
Grybo gatvėj Medicinos ir diagnostikos centras, sako ten labai gerai tyrimus daro, man ten neteko, bet tokie atsiliepimai 4u.gif
MRT darė man vieną vienintelį kartą, sakė nėra poreikio, tai ir nesidarau ax.gif

Man dare kai diagnozavo, puse metu po diagnozes ir po sunkios atakos.Siaip tai manau nera poreikio daznai daryti,tik susinervinciau...Grybo gatveje labai greitai padare ir ~180lt teko sumoket (maniau kad jei yra IS diagnoze ir siuntimas tai nemokamai).
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 03, 16:25)
sake kad jie er sirdele kerta verysad.gif  Bet ten tik kelias tabletes reikia isgerti per metus, a ne?

nezinau, ka jie kerta, ko ne, bet turbut visi vaistukai nuo musu ligos turi daug salutiniu poveikiu...tai yra kapsules, gerti kas diena...
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 03, 20:37)
nezinau, ka jie kerta, ko ne, bet turbut visi vaistukai nuo musu ligos turi daug salutiniu poveikiu...tai yra kapsules, gerti kas diena...

tada gal ne tie. Neskur man sake tai juos retai gert reikia. Pries keleta metu man buvo apie tai uzsimine (aisku ne kmuk daktarai) bet nesutikau kad ant manes bandymus darytu.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 03 03, 19:50)
Man dare kai diagnozavo, puse metu po diagnozes ir po sunkios atakos.Siaip tai manau nera poreikio daznai daryti,tik susinervinciau...Grybo gatveje labai greitai padare ir ~180lt teko sumoket (maniau kad jei yra IS diagnoze ir siuntimas tai nemokamai).

drinks_cheers.gif nes ir MRT nesveika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2010 03 03, 20:37)

o kaip jaučiatės? skrandis nesipriešina vaistukams? 4u.gif
Atsakyti
ne nesipriesina skrandukas, pirmom dienom lyg jauciau kazkoki pasalini, o dabar uzsistacius zadintuva-tik suskamba-ir op smile.gif rutina..kaip ir kontraceptikai..bet man kiekviena kart nuvaziavus(kas 3 men)pilnas kraujo tyrimas-kepenu fermentai, sirdis, inkstai+kardiograma+pilna neurologine apziura-tai manau neblogai..ir Aisku, as nezinau ka as geriu-50 proc kad placebo.. galiu pasidziaugt-kas metai man rudeni paumejimas, o siemet nebuvo thumbup.gif
Atsakyti