Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 02 28, 13:57)
valerijonas ax.gif  biggrin.gif  Ko gero geriausiai veikiantis is tu visiskai "nekaltu" vaistuku.Arbatos kokios nusipirk 4u.gif

aha, ale kaip į darbą valerijono prikalus reiks nueit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 28, 17:52)
aha, ale kaip į darbą valerijono prikalus reiks nueit lotuliukas.gif

ne ne, tabletytes geltonos glazuruotos, mazutes biggrin.gif Stikliniame buteliuke nedideliame. As kai laukiausi geriau jas, ir daba kai stipriai uzerzina kas, po pora ar tris iskart ikalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 28, 18:30)
ne ne, tabletytes geltonos glazuruotos, mazutes biggrin.gif  Stikliniame buteliuke nedideliame. As kai laukiausi geriau jas, ir daba kai stipriai uzerzina kas, po pora ar tris iskart ikalu biggrin.gif

reiks ryt uzsipirkt, nes tas geriamas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 28, 22:13)
reiks ryt uzsipirkt, nes tas geriamas... doh.gif

oi, tas tai slykstyne doh.gif Dar yra tokie lasiukai "Ramirent" zoliniai. Neskanus ziauriai. Nuo ju ne ramesne pasidariau, bet dar labiau siusti pradejau lotuliukas.gif
Dar yra Sedatif. Bet jie kai bombomkes biggrin.gif Saldzios, bet efekto jokio net vaikui nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 28, 22:36)
oi, tas tai slykstyne doh.gif  Dar yra tokie lasiukai "Ramirent" zoliniai. Neskanus ziauriai. Nuo ju ne ramesne pasidariau, bet dar labiau siusti pradejau lotuliukas.gif
Dar yra Sedatif. Bet jie kai bombomkes biggrin.gif Saldzios, bet efekto jokio net vaikui nebuvo biggrin.gif

kazka bandysiu 4u.gif pamenu kai man sake acosedum pagert, tai nuo tos homeopatijos, akys stacios, pirma, antra, o uzmigt be sansu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 28, 22:34)
kazka bandysiu 4u.gif  pamenu kai man sake acosedum pagert, tai nuo tos homeopatijos, akys stacios, pirma, antra, o uzmigt be sansu.. biggrin.gif

pabandyk sedativa, man tai jos stebuklingai veikia, o ir skanios biggrin.gif
kai laidojom seneli, tai tiek prisivalgiau, kad visas dienas ir laidotuves atlaikiau kaip priklauso, kitaip butu batai buve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 03 01, 11:44)
pabandyk sedativa, man tai jos stebuklingai veikia, o ir skanios biggrin.gif
kai laidojom seneli, tai tiek prisivalgiau, kad visas dienas ir laidotuves atlaikiau kaip priklauso, kitaip butu batai buve doh.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif

Bet kai papasakosiu, tai išgriūsit lotuliukas.gif kadangi namie turėjau tik valerijono lašų, tai prieš naktį, kad užmigčiau įkaliau, MB dabaiginėjo žiūrėt ledo ritulį, o aš pradėjau snausti.. Turiu tokia mada, miegu kaip vaikas, visada išsižiojus.. biggrin.gif tai jaučiu, kad MB pasilenkęs mane uosto.. tai net susijuokiau, sakau aš čia įkaliau ant ramumo.. tai kaip užsijuokėm..vėl miegai išlakstė hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu suzinoti Jusu nuomone. Atsiunte pazystama nuoroda. Gal musu tarpe atsirastu mediku galinciu pakomentuoti siuzeta? Butu labai idomu, nes nesinori buti reklamos auka. Is anksto dekoju uz nuomone

http://www.viddler.c...mamka/videos/4/
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 03 01, 19:09)
Sveiki,
noriu suzinoti Jusu nuomone. Atsiunte pazystama nuoroda. Gal musu tarpe atsirastu mediku galinciu pakomentuoti siuzeta? Butu labai idomu, nes nesinori buti reklamos auka. Is  anksto dekoju uz nuomone

http://www.viddler.c...mamka/videos/4/

Aga, labai įdomu, žiūrėjom su vyru tą pirmąją dalį, reiks kitą dieną kitas pažiūrėti. Labai aiškiai ir suprantamai daktarė pasakoja, tik vat dar nesupratau apie kokius antioksidantus pasakoja ir kaip tą kraują normalizuoja g.gif Na, mes kartais pageriam seleno su cinku, žinau, kad selenas antioksidantas, bet tik tiek. Ai, dar esu girdėjusi, kad labai sveikatai kenkia organizmo rūgštinimas,kiek supratau ir apie tai čia buvo užsiminta, ir apie kraujo klampumą, žodžiu, sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif gal galit patarti kur galima butu Kaune ar Vilniuj pasidaryti magnetini rezonansa privaciai? Kazin kaip geriau daryti su kontrastu ar be? Turim nuotrauka spalio menesio be kontrasto, o dabar gal pasidaryti su kontrastu...? Norim dar vieno konsultacijos del sios ligos, del to norim dar karta pasidaryti MRT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 02 kovo 2010 - 15:07
QUOTE(keite @ 2010 03 02, 16:05)
Labas  smile.gif  gal galit patarti kur galima butu Kaune ar Vilniuj pasidaryti magnetini rezonansa privaciai? Kazin kaip geriau daryti su kontrastu ar be? Turim nuotrauka spalio menesio be kontrasto, o dabar gal pasidaryti su kontrastu...? Norim dar vieno konsultacijos del sios ligos, del to norim dar karta pasidaryti MRT

gal Neuromeda turi g.gif Tvirtoves al. 90a adresas g.gif Man su kontrastu nekart nedare. Ir taip matosi biggrin.gif
Atsakyti
siaip ir klinikose galima pasidaryt uz pinigus-tai kaip ir privaciai. Jei darytas be kontrasto, tai neiseis palygint su darytu su kontrastu. As dalyvauju vaistu studijoj, tai man pries metus dare su kontrastu ir dabar kartojo, bet dar nezinau atsakymo..o siaip tai su kontrastu yprastai nedaro, gal del kainos? uz ji primoket reikia apie 200 su virs..
Atsakyti