Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Labukas mielosios wub.gif
Papasakosiu kaip buvo mums, kai vykom medaus sasvaitei i Turkija doh.gif
Man rodos nesiveziau jokio dokumento, kad sergu IS, tik pasiemiau vaistu instrukcija is dezutes bei copaxono reikiama vienetu skaiciu, veziausi paprastai, dejau i lagamina, kad lipant i lektuva niekam nekliutu. Tik nuvykus susinervinau iskart.. doh.gif nes saldytuviukas vos gyvas buvo, bande ji taisyt bet veltui, tai kadangi tuo laiku copaxone buvo miltukai ir tirpalas, tai laikem vonios kambary ant marmuro ikese tirpala i salto vandens stikline, kai vanduo pasildavo, vis keisdavom 4u.gif
Atsakyti
nu psio. Birzelio gale saunam prie juros jodu kvepuoti thumbup.gif Savo oziu karaliene tai tik pernakvot ir pavalgyt parvesiu. Sedes lauke ten. Nes jau tiek siemet prisisirgo doh.gif Pirmadieni skiepysiu Pneumo23 vakcina nuo tu visu kvepavimo ir pneumokokiniu ligu. Per menesi po 1- 2 kartus sirgt pradejo. Tik lapkriti- sausi be ligu praleidom,nes gere imunitetui padedanti papilda.
O man kaip visada, vasarai delnus bert pradejo. Bet nuo ko tai nieks nezino doh.gif
Atsakyti
jura-geris thumbup.gif tik mane amzeis ten perpucia ax.gif

Panos, nutarkim kas kurs tema, kad nebutu kaip praeita karta "n" temu biggrin.gif Prisipzinkit kas nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 06 06, 12:45)
jura-geris thumbup.gif  tik mane amzeis ten perpucia ax.gif

Panos, nutarkim kas kurs tema, kad nebutu kaip praeita karta "n" temu biggrin.gif  Prisipzinkit kas nori biggrin.gif

galim kurti ta, kurios postas bus pakutinis (jei kuri is senbuviu uzbaigs) ir ta U2 klipa ideti, kur berods tu rasius buvaikadreikia i pirma psl imesti mirksiukas.gif

Man su nervais kazkas. Pries savaite tooooki veja namie iskeliau... Finale trenkiau durimis, ir dingau keliom valandom. Kaip kvaila sedejau automobilyje prie Nemuno. Buciau ejus pasivaikscioti, bet vesu buvo doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif Dabar kai pagalvoju, "lygioj vietoj uzvaziavau" net juokas ima. Ir nelabai pamenu del ko viskas vyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 06 06, 14:44)
galim kurti ta, kurios postas bus pakutinis (jei kuri is senbuviu uzbaigs) ir ta U2 klipa ideti, kur berods tu rasius buvaikadreikia i pirma psl imesti mirksiukas.gif

Man su nervais kazkas. Pries savaite tooooki veja namie iskeliau... Finale trenkiau durimis, ir dingau keliom valandom. Kaip kvaila sedejau automobilyje prie Nemuno. Buciau ejus pasivaikscioti, bet vesu buvo doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  Dabar kai pagalvoju, "lygioj vietoj uzvaziavau" net juokas ima. Ir nelabai pamenu del ko viskas vyko blush2.gif

ot supsihavai biggrin.gif biggrin.gif buna buna, ir truputi reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 06 06, 14:44)

Man su nervais kazkas. Pries savaite tooooki veja namie iskeliau... Finale trenkiau durimis, ir dingau keliom valandom. Kaip kvaila sedejau automobilyje prie Nemuno. Buciau ejus pasivaikscioti, bet vesu buvo doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  Dabar kai pagalvoju, "lygioj vietoj uzvaziavau" net juokas ima. Ir nelabai pamenu del ko viskas vyko blush2.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif na duodi, gal cia toks metas, praita savaite viena diena ir as namie "siautejau" irgi nepamenu del ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 06 06, 23:55)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  na duodi, gal cia toks metas, praita savaite viena diena ir as namie "siautejau" irgi nepamenu del ko  doh.gif

as prisiminiau. Preita sekmadieni siautejimau. Gal pilnatis kaip tik tuo metu buvo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės puola bėdos !!!!! kol kas atrodo mažos, bet bijau laukti. šiandien pirma darbo diena!!! ką daryt? dvejina schmoll.gif vakar kaip tik neurorubino nusipirkau. gal padėtų? negaliu nei pas gydytoją nuvažiuot, o jei prisistatysiu tai ir darbai nuplauks schmoll.gif pasakysiu tiesiai - nu š.. jau man virš galvos tokia liga verysad.gif patarkit ką daryti labai prašau

P.S. tikiuosi nepaskutinė aš, nes nemokėčiau aš čia nieko padaryt, jokiu temų, tik parašyt moku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš taip pat kažko psichuoti pradėjau. Viskas nervina ir šeštadienį taip buvau supykusi "ant viso pasaulio" kad pabegti norėjosi ir pasislėpti. Bet kažkaip bandžiau save stabdyti ir po poros valandų sugebėjau atsileisti. doh.gif lotuliukas.gif Na manu kažkokia nematoma aura mus kankina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 06 07, 09:13)
mergaitės puola bėdos !!!!! kol kas atrodo mažos, bet bijau laukti. šiandien pirma darbo diena!!! ką daryt? dvejina  schmoll.gif  vakar kaip tik  neurorubino nusipirkau. gal padėtų? negaliu nei pas gydytoją nuvažiuot, o jei prisistatysiu tai ir darbai nuplauks  schmoll.gif  pasakysiu tiesiai - nu š.. jau man virš galvos tokia liga  verysad.gif  patarkit ką daryti labai prašau
P.S. tikiuosi nepaskutinė aš, nes nemokėčiau aš čia nieko padaryt, jokiu temų, tik parašyt moku biggrin.gif

neurorubinas gerai, aisku leidziamas greiciau veikia. Man sake apie akims lasus. Bet pamirsau pavadinima. Vaistineje gal vaistininke kokia nusimanytu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti