Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Labas merginos:) o as rasau jums is sanatorijos- is druskininku 4u.gif
Labai patenkinta, oras neblogas, visur grazu thumbup.gif paskyre daug proceduru- masaza, elektroterapija, manksta, aerobika baseine, terpentino vonios, povandeninis masazas. Taip maitina kad iki reabilitacijos pabaigos i masina netilpsiu doh.gif lotuliukas.gif Sveikateles jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 05 15, 11:09)
Sveikos mergicos 4u.gif kur prapuolusios? As jau vel galiu vartyti akis biggrin.gif

Labukas, dziugios zinios thumbup.gif
vakar su zoliapjove laksciau, siandien su agurkiukais siltnamyje bendravau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2010 05 15, 11:27)
thumbup.gif  geros naujienos
man siandien ko tai viena akyte asaroja ir liejasi, gal kokia alergija uzpuole g.gif

greiciausiai unsure.gif ocuflash labai gerai praplauna, jei ko prikrenta ir pan. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2010 05 15, 15:54)
Labai patenkinta, oras neblogas, visur grazu thumbup.gif  paskyre daug proceduru- masaza, elektroterapija, manksta, aerobika baseine, terpentino vonios, povandeninis masazas. Taip maitina kad iki reabilitacijos pabaigos i masina netilpsiu doh.gif  lotuliukas.gif Sveikateles jums 4u.gif

Labukas, niu super thumbup.gif dziaugiuosi del taves labai, pailsesi, atsigausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 15 gegužės 2010 - 17:04
QUOTE(simpatica @ 2010 05 15, 15:54)
Labai patenkinta, oras neblogas, visur grazu thumbup.gif  paskyre daug proceduru- masaza, elektroterapija, manksta, aerobika baseine, terpentino vonios, povandeninis masazas. Taip maitina kad iki reabilitacijos pabaigos i masina netilpsiu doh.gif  lotuliukas.gif Sveikateles jums 4u.gif

thumbup.gif baltai pavydziu blush2.gif Laukiu siltesniu oru- i pajuri leksiu. Jodo reikia pauostyti ir man, ir mano mergicai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 05 15, 21:43)
thumbup.gif  baltai pavydziu blush2.gif  Laukiu siltesniu oru- i pajuri leksiu. Jodo reikia pauostyti ir man, ir mano mergicai rolleyes.gif

ir as noriu prie juros.. i Nida... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 05 16, 10:42)
ir as noriu prie juros.. i Nida...  wub.gif

Erzina mane Nida doh.gif anksciau tie atstumai dar nieko buvo. Betdabar, su vaiku, juolab kad nei vezimo nei stumiamo triracio nebera tai doh.gif Palangoje nuo mazens vienoj vietoj ilsimes. Iki juros 400 m., ir centras ir ne centras. Tylu, ramu, neveltui ta gatve Tylos taku vadinama biggrin.gif Viskas ranka pasiekiama.
Mazoji nuo penktadienio serga. Parsiveziau is darzo su 37.1 Nakti 38.6 turejo. Siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
Mazoji nuo penktadienio serga. Parsiveziau is darzo su 37.1 Nakti 38.6 turejo. Siaubas kazkoks doh.gif
[/quote]
Uzjauciu labai, nes visai nelinksma kai vaikutis serga. schmoll.gif Turbut gerkle kad iskart soktelejo temperatura. g.gif Tad manau teks pagerti antibiotikus ir viskas bus gerai. thumbup.gif
O as savaitgali praleidau puikiai: penktadieni i Vilniu su seima nusovem pas draugus, pas broli, sestadieni namie vonioje siek tiek pasiremontavome, o sekmadieni teko namus pakuopti nes sia savaite Kedainiuose nebus karsto vandens. doh.gif Kaip bjauru.
O kaip jus praleidot savaitgali, nes vakar kaip ir vasarele oras buvo. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Eri-ka,2010 05 17, 09:45]
[/quote]
Uzjauciu labai, nes visai nelinksma kai vaikutis serga. schmoll.gif Turbut gerkle kad iskart soktelejo temperatura. g.gif Tad manau teks pagerti antibiotikus ir viskas bus gerai. thumbup.gif

[/quote]
deja, vakar i klinikas nuveziau, padare kraujo tyrima tai rodo virusa. O antibai viruso neima verysad.gif Daktare b verysad.gif buvo atvaziavus, paklause, abiejose pusese karkaliukai girdisi, bet i uzdegima lyg ir nepanasu. Tempa 38, pastoviai musu. Siandien jau 4-a para. Ryt kazko imsimes verysad.gif
Atsakyti
Labukas, a mane petrauke vejas, tai kakla skauda baisiai visa diena, o dar balsas toks "seksovas".. zodziu griebia manee viskas is eiles.. dar mamai nekaip su sveikata, tai visa kaip ant adatu.. zodziu, dabar visi labai serga, rotais ir visais kitais persalinimais..

Melete tavo maziukei linkiu kuo greiciau pasveikti, o tau nepasigauti virusiuko 4u.gif
Atsakyti
Melete, sveikit, visi dabar serga, kazkokie virusai vaiksto, tai aplink tik kosti, tik krenkscia...tikiuosi neuzkibs man kokia "zaraza" lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, 4u.gif mano maniskis jau sirguliuot pradeda. Jau sloga ir akys negražios, pats silpnai jaučiasi. doh.gif Kaip man neužsikrėsti g.gif Nesibučiuosiu ir manau viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
o mane jau kosulys ima. Ir kaip tycia maniskei meiles priepuoliai daznai uzeina- buciuojasi. Ar nebusiu ir as ko pasigavus nuo jos. Sunkiai cia pas mus. Vakar kai uzkilo tempa, tai staigiai nulekiau antibu rasyti. Siandien vistiek virs 37, bet 38 netraukia tfu tfu tfu...
Vaziuoju vaistu issirasyti. Jau sunaudojau 4 dezutes rolleyes.gif
Atsakyti
tongue.gif tongue.gif
QUOTE(Meletė @ 2010 05 18, 13:31)
sveikos 4u.gif
o mane jau kosulys ima. Ir kaip tycia maniskei meiles priepuoliai daznai uzeina- buciuojasi. Ar nebusiu ir as ko pasigavus nuo jos. Sunkiai cia pas mus. Vakar kai uzkilo tempa, tai staigiai nulekiau antibu rasyti. Siandien vistiek virs 37, bet 38 netraukia tfu tfu tfu...
Vaziuoju vaistu issirasyti. Jau sunaudojau 4 dezutes rolleyes.gif

Parašyk Melete, kaip tau tie vaistukai dabar, ar geri Ibuprom prieš susileidimą? Aš labai sukūdau ir pykina - jau mėnuo kaip Betaferon naudoju, gal nuo jų čia. Vien nuo to Ibupromo kas antrą dieną gali blogai būti... blink.gif
Bandysiu Avonex prašyti, nes jaučiuos ne kaip.
Velniop va darbe vyno prigėriau ir sėdžiu patenkinta, net geriau paliko tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti