Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2010 05 10, 22:15)
aciu smile.gif busiu viena kambaryje, galesiu pasiruost egzaminams ir pailset, jokia sena bobute neknarkes nakti  doh.gif

ooo kaip smagu, gerio poilsio 4u.gif
Erika - sveikinimai mažiukui, Melete - tavo pupai rytojui taip pat didelis didelis sveikinimas keliauja wub.gif 4u.gif + linkiu greičiau savo akiukus pagydyti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Melete, didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai tavo Uogelei...[ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 11 gegužės 2010 - 07:19
Melete, perduok bučinuką savo dukrytei gimtadienio proga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri-ka: 11 gegužės 2010 - 08:04
QUOTE(simpatica @ 2010 05 10, 19:03)
Sveikos merginos!gavau kelialapi i sanatorija is savo gydytojos 4u.gif  penktadieni jau isvaziuoju 20dienu thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Visiskas relaxas ir dar viena karaliausi kambaryje...turetu egzo medziaga gerai sulysti i galva, po atpalaiduojanciu proceduru:voniu, masazu, baseino ir tt...mmmm...pavydu smile.gif o jei ir orai bus geri, juk vasara ant nosies tai visai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 11 gegužės 2010 - 08:23
Melete, sveikinimai atzalelei 4u.gif iIr sekmes vyrui naujam darbe
Simpatica- gero poilsio! Į kur vaziuosi i sanatorija?
Atsakyti
Aciu mergaites uz sveikinimus mano Pergalei biggrin.gif Atsvente darzelyje thumbup.gif dabar pratesimo lauks sestadieni biggrin.gif
O man bedos. Siandien beveik nuo Vilniaus partempe. Benzino siurblys pabyrejo. Gal ryt pataisys kas nors. Nes as be masinos kaip be koju biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 05 11, 21:35)
Aciu mergaites uz sveikinimus mano Pergalei biggrin.gif  Atsvente darzelyje thumbup.gif  dabar pratesimo lauks sestadieni biggrin.gif
O man bedos. Siandien beveik nuo Vilniaus partempe. Benzino siurblys pabyrejo. Gal ryt pataisys kas nors. Nes as be masinos kaip be koju biggrin.gif  verysad.gif

Uzjauciu, vargsiuke....As ir be masinos nei dienos, tai abai tave suprantu...O kaip sveikatele?
Atsakyti
Labukas mergiukai smile.gif
Kaip Melete jauties?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na, taip ir jauciuosi... Nustojau skersakiuoti i visus biggrin.gif Dabar ziuriu graziai, tiesiai biggrin.gif Skauda unsure.gif
As vel galiu vaikscioti thumbup.gif Iki parduotuves 10 min pestute ejau. Bet i darzeli su autobusu nevaziavau- nuveze. Siandien gal automobili pataisys- atsigausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 05 12, 13:41)
sveikos 4u.gif
na, taip ir jauciuosi... Nustojau skersakiuoti i visus biggrin.gif Dabar ziuriu graziai, tiesiai biggrin.gif  Skauda unsure.gif 
As vel galiu vaikscioti thumbup.gif  Iki parduotuves 10 min pestute ejau. Bet i darzeli su autobusu nevaziavau- nuveze. Siandien gal automobili pataisys- atsigausiu biggrin.gif

na laikykis 4u.gif o lasu nebandai profilaktiskai jokiu pasilasint? g.gif as tai ocuheel dabar savaite lasinuos tai dingo akiu skausmas, tfu tfu tfu.. thumbup.gif nors uzeina nesveikas silpnumas, sunku is po biletenio darbelyje sia savaite.. verysad.gif bet gal apsiprasiu kazkaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergicos 4u.gif kur prapuolusios? As jau vel galiu vartyti akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 05 15, 11:09)
Sveikos mergicos 4u.gif kur prapuolusios? As jau vel galiu vartyti akis biggrin.gif

thumbup.gif geros naujienos
man siandien ko tai viena akyte asaroja ir liejasi, gal kokia alergija uzpuole g.gif
Atsakyti