o as snd darau vaiku svente, tai po darbo turesiu ka veikti ir pasiruosti ir su sveciais taure pakelti. O ryt vaziuosiu i soda, reik juk predeti setis kol orai pasitaise.
O as irgi jau apie nebegalvoju. Na smagu kad turiu 2 nors buvo svajonese 3, bet vyriskis mano grieztai atsisako. As kai tik pamatau maza mazuti, tai iskart uzsimanau.
Kazkaip siandien gera nuotaika man gal kad saulyte uz lango, tik va beda kad sloga pasigavau ir sunku prakvepuoti
Bandysiu issigydyti per savaitgali. O jums gero ir grazaus savaitgalio
Eri-ka, pasveikink nuo musu savo suneli Dziuga... lai buna gerutis, auga didutis ir buna sveikutis
ERI-KA, sveikinimai tavo suneliui!!!
Bet kazkaip daug pas mus pavasarinuku
Bet kazkaip daug pas mus pavasarinuku
AČIŪ visoms už sveikinimus.
Šiandien sūnelis tęsia savo balių darželyje. Na jam ir pasisekė.
O kaip jūs praleidote savaitgalį? Nes kaip žiūriu savaitgaliais forume mažai kas buvo. Aš tai buvau sode nes reikėjo sėti, sodinti, tai vakare kojų nelabai jaučiau. Bet pati sau pasakiau kad reikia kovoti ir neleisti kojytėm mane nugalėti. Taip ir atsitiko, pailsėjau truputėli ir viskas ok Toks orelis suteikia jėgų ir noro kovoti.
O kaip jūs praleidote savaitgalį? Nes kaip žiūriu savaitgaliais forume mažai kas buvo. Aš tai buvau sode nes reikėjo sėti, sodinti, tai vakare kojų nelabai jaučiau. Bet pati sau pasakiau kad reikia kovoti ir neleisti kojytėm mane nugalėti. Taip ir atsitiko, pailsėjau truputėli ir viskas ok Toks orelis suteikia jėgų ir noro kovoti.
QUOTE(Eri-ka @ 2010 05 10, 08:49)
AČIŪ visoms už sveikinimus.
o ka i darzeli nesei? Manes ryt tas pats laukia
vel negaliu akiu vartyti. Skersa ziuriu i kaire- skauda virs desinio antakio
QUOTE(Meletė @ 2010 05 10, 09:00)
o ka i darzeli nesei? Manes ryt tas pats laukia
Nu tikėkimės neurito nebus. Man akių gyd. iškart liepia Sermion (būtent), B grupę, Aponil 1kart ir Diacarb(skysčius varo). Pabandk gal išsisuksi
Man jau 4 buvę tai bijau pagalvoti, laikykis
Laikykis Melete
Aciu mergaites
dabar geru emociju pasikroviau MV pagaliau isdriso mesti savo sena darboviete, ir iseiti i nauja. Tikiuosi bus maziau nervu ir piktumu. Nes kai per menesi sefas numeta 1500 lt, o tas istisai varo ir namie nebuna- abidna. O dabar bent zinosiu kad jam savo uzdirbtu pinigu prasyt nereikes. Ir uzkniso tas jo gyvenimas Kaunas- Vilnius. Gyvenam Kaune, o vazinet i Vilniu jam reikia.
dabar geru emociju pasikroviau MV pagaliau isdriso mesti savo sena darboviete, ir iseiti i nauja. Tikiuosi bus maziau nervu ir piktumu. Nes kai per menesi sefas numeta 1500 lt, o tas istisai varo ir namie nebuna- abidna. O dabar bent zinosiu kad jam savo uzdirbtu pinigu prasyt nereikes. Ir uzkniso tas jo gyvenimas Kaunas- Vilnius. Gyvenam Kaune, o vazinet i Vilniu jam reikia.
Sveikos merginos!gavau kelialapi i sanatorija is savo gydytojos penktadieni jau isvaziuoju 20dienu
QUOTE(simpatica @ 2010 05 10, 19:03)
Sveikos merginos!gavau kelialapi i sanatorija is savo gydytojos penktadieni jau isvaziuoju 20dienu
liuks net 20 dienu ! gerai pailsek
QUOTE(dalmatinas @ 2010 05 10, 21:24)
liuks net 20 dienu ! gerai pailsek
aciu busiu viena kambaryje, galesiu pasiruost egzaminams ir pailset, jokia sena bobute neknarkes nakti