Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

o as snd darau vaiku svente, tai po darbo turesiu ka veikti ir pasiruosti ir su sveciais taure pakelti. ax.gif O ryt vaziuosiu i soda, reik juk predeti setis kol orai pasitaise. bigsmile.gif
O as irgi jau apie nestuke.gif nebegalvoju. Na smagu kad turiu 2 nors buvo svajonese 3, bet vyriskis mano grieztai atsisako. schmoll.gif As kai tik pamatau maza mazuti, tai iskart uzsimanau. blush2.gif
Kazkaip siandien gera nuotaika man gal kad saulyte uz lango, tik va beda kad sloga pasigavau ir sunku prakvepuoti doh.gif
Bandysiu issigydyti per savaitgali. O jums gero ir grazaus savaitgalio thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Eri-ka, pasveikink nuo musu savo suneli Dziuga... smile.gif lai buna gerutis, auga didutis ir buna sveikutis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 08 gegužės 2010 - 08:49
ERI-KA, sveikinimai tavo suneliui!!! 4u.gif
Bet kazkaip daug pas mus pavasarinuku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Erikos berniuką su trečiuoju gimtadieniu happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
AČIŪ visoms už sveikinimus. 4u.gif
Šiandien sūnelis tęsia savo balių darželyje. biggrin.gif 4u.gif Na jam ir pasisekė. thumbup.gif lotuliukas.gif
O kaip jūs praleidote savaitgalį? Nes kaip žiūriu savaitgaliais forume mažai kas buvo. Aš tai buvau sode nes reikėjo sėti, sodinti, tai vakare kojų nelabai jaučiau. Bet pati sau pasakiau kad reikia kovoti ir neleisti kojytėm mane nugalėti. Taip ir atsitiko, pailsėjau truputėli ir viskas ok thumbup.gif Toks orelis suteikia jėgų ir noro kovoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 05 10, 08:49)
AČIŪ visoms už sveikinimus.  4u.gif 
Šiandien sūnelis tęsia savo balių darželyje.  biggrin.gif  4u.gif  Na jam ir pasisekė.  thumbup.gif  lotuliukas.gif
O kaip jūs praleidote savaitgalį? Nes kaip žiūriu savaitgaliais forume mažai kas buvo. Aš tai buvau sode nes reikėjo sėti, sodinti, tai vakare kojų nelabai jaučiau. Bet pati sau pasakiau kad reikia kovoti ir neleisti kojytėm mane nugalėti. Taip ir atsitiko, pailsėjau truputėli ir viskas ok  thumbup.gif  Toks orelis suteikia jėgų ir noro kovoti.  ax.gif

o ka i darzeli nesei? Manes ryt tas pats laukia biggrin.gif

vel negaliu akiu vartyti. Skersa ziuriu i kaire- skauda virs desinio antakio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 05 10, 09:00)
o ka i darzeli nesei? Manes ryt tas pats laukia biggrin.gif

vel negaliu akiu vartyti. Skersa ziuriu i kaire- skauda virs desinio antakio unsure.gif

Nu tikėkimės neurito nebus. Man akių gyd. iškart liepia Sermion (būtent), B grupę, Aponil 1kart ir Diacarb(skysčius varo). Pabandk gal išsisuksi g.gif
Man jau 4 buvę tai bijau pagalvoti, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Melete 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
dabar geru emociju pasikroviau thumbup.gif MV pagaliau isdriso mesti savo sena darboviete, ir iseiti i nauja. Tikiuosi bus maziau nervu ir piktumu. Nes kai per menesi sefas numeta 1500 lt, o tas istisai varo ir namie nebuna- abidna. O dabar bent zinosiu kad jam savo uzdirbtu pinigu prasyt nereikes. Ir uzkniso tas jo gyvenimas Kaunas- Vilnius. Gyvenam Kaune, o vazinet i Vilniu jam reikia.
Atsakyti
Sveikos merginos!gavau kelialapi i sanatorija is savo gydytojos 4u.gif penktadieni jau isvaziuoju 20dienu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 05 10, 19:03)
Sveikos merginos!gavau kelialapi i sanatorija is savo gydytojos 4u.gif  penktadieni jau isvaziuoju 20dienu thumbup.gif  drinks_cheers.gif

liuks thumbup.gif net 20 dienu bigsmile.gif ! gerai pailsek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 05 10, 21:24)

aciu smile.gif busiu viena kambaryje, galesiu pasiruost egzaminams ir pailset, jokia sena bobute neknarkes nakti doh.gif
Atsakyti