Sveikutės
Nu žinokit vargo vakarienė su manim, negana kad užeina kasdien tie pulso šokinėjimai ir šlapios rankos, tai šeštadienį sukilo spaudimas iki 215/110 pulsas 164 , išsikviečiau greitąją sakau bus dar koks insultas. Padarė kardiogramą viskas normalu, nebežinau nei ką galvoti...Buvau pas psichiatrę išrašė Cipralex(tiksliau pati paprašiau) nors man jokios depresijos nėra - nuotaika puiki, mąstau blaiviai .
Eisiu vėl pas šeimos, greitoji sako ar antinksčiai tirti, tegu žiūri viską kas įmanoma - jau 3 mėnesiai kaip šokinėja tas spaudimas, pas širdies nusiuntė - nieko blogo tai tada viską verčia ant IS.
QUOTE(juratema @ 2010 05 03, 10:56)
Skruzdeles tai ismust galima, bet va ka su ta elektra daryt..
izoliacijos reikia
QUOTE(formica @ 2010 05 02, 20:38)
Mielos mamytes, su sventem jus visas. Sveikatos sveikatos ir darkarta sveikatos
Pasidziaugsiu... Vyrui po 2 ampuliu neurorubino ir plecianciu dingo tie nemalonus kutenimai kojoje. Tikiuosi kad viskas bus gerai. Aciu merginom uz informacija ir patarimus
Gal galite pasidalinti patirtimi, kiek ilgai galima naudoti leidziama neurorubina?
Pasidziaugsiu... Vyrui po 2 ampuliu neurorubino ir plecianciu dingo tie nemalonus kutenimai kojoje. Tikiuosi kad viskas bus gerai. Aciu merginom uz informacija ir patarimus
Gal galite pasidalinti patirtimi, kiek ilgai galima naudoti leidziama neurorubina?
džiugu, kad geriau jaučiatės
man paprastai nuo tos vienos pakuotės praeidavo, ten lyg ir 5 jei gerai pamenu.
QUOTE(<LIBE> @ 2010 05 02, 21:37)
saunu, fainiai...geris tie B gr vitaminai... man tai paskiria 5 ampules kas antra diena leistis...
Melete, o taves nuo tiek B gr vitaminu dozes neisbere
Melete, o taves nuo tiek B gr vitaminu dozes neisbere
QUOTE(Meletė @ 2010 05 02, 21:59)
a-a nebere... Bere is dar kaip. Po to dar ilgai ir multivitaminu sulciu gert negalejau nes kvapas panasus
ir mane kaip isgrazino visa kuna beveik... dabar jau praeina po truputi..
QUOTE(Meletė @ 2010 05 03, 12:33)
izoliacijos reikia
QUOTE(Apart @ 2010 05 03, 11:39)
Sveikutės
Nu žinokit vargo vakarienė su manim, negana kad užeina kasdien tie pulso šokinėjimai ir šlapios rankos, tai šeštadienį sukilo spaudimas iki 215/110 pulsas 164 , išsikviečiau greitąją sakau bus dar koks insultas. Padarė kardiogramą viskas normalu, nebežinau nei ką galvoti...Buvau pas psichiatrę išrašė Cipralex(tiksliau pati paprašiau) nors man jokios depresijos nėra - nuotaika puiki, mąstau blaiviai .
Eisiu vėl pas šeimos, greitoji sako ar antinksčiai tirti, tegu žiūri viską kas įmanoma - jau 3 mėnesiai kaip šokinėja tas spaudimas, pas širdies nusiuntė - nieko blogo tai tada viską verčia ant IS.
gal tiesiog pabandykit pagerti sirdies darba gerinancius lasiukus kol niekas nieko neranda, nepakenks jei man netiketai uzkyla, padeda
dabar tai iprasta, jei nepasakai, kad turi IS tai dar iesko kas gali buti, jei ne - tai visos bedos nuo IS.. nors neurologai kitaip mano..
Oi kokia as mandagi labutis visoms!
Galiu pasidziaugti, kad jau trecia diena as vel kaip zmogus
QUOTE(Apart @ 2010 05 03, 10:39)
Sveikutės
Labutės,
As taip pat si savaitgali visai nekaip jauciausi del savo pulso ir blogos savijautos. Spaudimas lyg ir normalus bet jei pulsas pasoka tai iskart širdies plotą visą skauda ir silpna pasidaro. Todėl labai nervinausi nes jei ka padirbeti namuose norėjau tai iškart blogai pasidarė ir galva sukosi ir silpna ir galvą skaudėjo ir taip kasdien. Atsibodo visi tie negalavimai. Daro šeimos gydytoja tyrimus ir šį penktadienį lėksiu pas kardiologą, tikiuosi ras kas man yra ir pagerins savijautą.
Paaiškinkit ką aš darau ne taip- aš nematau naujų žinučių, turiu išeiti į kt. psl. ir vėl įeiti, tada randu naujų, o jei padedu į apačią viskas stovi
QUOTE(Elitute @ 2010 04 30, 10:55)
Nors man nediagnozuota IS ir jus nelabai manes megstat, bet as giliai jauciu, kad anksciau ar veliau man ja diagnozuos, jau yra vienas zidinukas, nors kaip rase, jis kraujagslines kilmes, bet as jauciu tokius paciu pojucius, kaip ir jus. Viename moksliniame straipsnyje skaiciau, kad radus hiperintensiniu zidinuku, per keturis metus 50% tokiu pacientu issivysto IS. Buvo, kad skaudejo aki ja judinant, bet praejo, net nezinau, ar nuo kompiuterio, ar nuo zidinuko. Daznai paskauda galva, o kai galva skauda, atrodo, kad su visa akim skauda..toks itampos skausmas. Kaire koja ir ranka uzeina, kad patirpsta, ypac, kai nepatogiai atsisedu, pakeitus padeti praeina. Ir kartais buna, kad jauciu, kad kazkas ropoja ant kojos, ar lengva srove eina, bet praejo..tikiuosi, nauju zidinuku neatsiras. Radau, kad prie IS gerai pagerti biciu pieneli, geriu..jis man ir siaip gerai, kai pervargstu nuo vaiku.
www.gamtosproduktai.lt pirkau..zadu, kai jau nemaitinsiu pagerti profilaktiskai medicininiu grybu, radau, kad jie naudinti ir siaip zmogui ir prie IS.
www.gamtosproduktai.lt pirkau..zadu, kai jau nemaitinsiu pagerti profilaktiskai medicininiu grybu, radau, kad jie naudinti ir siaip zmogui ir prie IS.
man labai gaila, kad jus taip jauciates, juk liga galima ir isikalbeti geriau nukreipkit mintis i linksmesnius dalykus, jus nesergat IS, tuo ir dziaukites
o merginos, mano nuomone, per stipriai uzsipuolet Elitute, kiekvienas zmogus turi teise jaustis taip kaip nori...
QUOTE(Apart @ 2010 05 03, 14:16)
Paaiškinkit ką aš darau ne taip- aš nematau naujų žinučių, turiu išeiti į kt. psl. ir vėl įeiti, tada randu naujų, o jei padedu į apačią viskas stovi
atnaujint puslapi visada reikia
QUOTE(Apart @ 2010 05 03, 14:16)
Refresh reikia padaryti, kitaip nerodys nauju.
QUOTE(simpatica @ 2010 05 03, 15:34)
Refresh reikia padaryti, kitaip nerodys nauju.
Ot tundra , ačiū mergaitės
sveikos merginos na jus ir prikalbejot cia be manes, teko daug skaityti.
QUOTE(Talli @ 2010 05 04, 14:04)
sveikos merginos na jus ir prikalbejot cia be manes, teko daug skaityti.
Labutis , kaip pats gimdymas praėjo ? Ar su vaistukai ar natūraliai?
Kaip smagu, jeziau, ką turi?