Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikos merginos, pavasarelis mum irgi staigmenu pateike, va vyrui trecia para vienos kojos oda jautri, sako jauciu, kad kutena drabuziai, kai nusiima drabuziukus, nieko, viskas normaliai. Tai greitai suleidau neurorubino ir plecianciu. Bet poveikio jokio. Tad leks i Santariskes, bet i IS kabineta prisiskambint neimanoma, niekas nekelia. Gal kam nors taip yra buve, ka daret tokiu atveju, gal masazai ar kokie kontrastiniai dusai gerai butu? Jauciu teks vel prednizolona pavartot... Taip ramiai 2 metus gyvenom... su Rebifu...
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2010 04 29, 20:05)
Sveikos merginos, pavasarelis mum irgi staigmenu pateike, va vyrui trecia para vienos kojos oda jautri, sako jauciu, kad kutena drabuziai, kai nusiima drabuziukus, nieko, viskas normaliai. Tai greitai suleidau neurorubino ir plecianciu. Bet poveikio jokio. Tad leks i Santariskes, bet i IS kabineta prisiskambint neimanoma, niekas nekelia. Gal kam nors taip yra buve, ka daret tokiu atveju, gal masazai ar kokie kontrastiniai dusai gerai butu? Jauciu teks vel prednizolona pavartot...  Taip ramiai 2 metus gyvenom... su Rebifu...

Man daznai taip buna, arba jauciu, kad rubai dregni, nors jie visikai sausi...nepulkite gerti vaistu...tas jausmas kaip ateina, taip ir iseina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 29 balandžio 2010 - 20:13
QUOTE(formica @ 2010 04 29, 20:05)
Sveikos merginos, pavasarelis mum irgi staigmenu pateike, va vyrui trecia para vienos kojos oda jautri, sako jauciu, kad kutena drabuziai, kai nusiima drabuziukus, nieko, viskas normaliai. Tai greitai suleidau neurorubino ir plecianciu. Bet poveikio jokio. Tad leks i Santariskes, bet i IS kabineta prisiskambint neimanoma, niekas nekelia. Gal kam nors taip yra buve, ka daret tokiu atveju, gal masazai ar kokie kontrastiniai dusai gerai butu? Jauciu teks vel prednizolona pavartot...  Taip ramiai 2 metus gyvenom... su Rebifu...

o man anksciau buvo toks pojutis kad rubai degindavo kuna, taip karsta buvo, nors tu nusirengusi vaiksciok blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad paraset, jog ir jums tokiu keistu pojuciu buna smile.gif prednizolono tai tikrai pati neduosiu be gydytojo paskyrimo, bet manau Neurorubinas su plecianciais esant pavasareliui nepaknks. Kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2010 04 29, 21:26)
Aciu, merginos, kad paraset, jog ir jums tokiu keistu pojuciu buna smile.gif prednizolono tai tikrai pati neduosiu be gydytojo paskyrimo, bet manau Neurorubinas su plecianciais esant pavasareliui nepaknks. Kaip jus manot?

nea, nepakenks. As dar ir Piracetama gerdavau kad smegenis deguonimi geriau apsirupintu smile.gif
Atsakyti
Mano stazas 18 metu ir nieks nepasako, kad doh.gif ligonis.
[/quote]
blink.gif blink.gif 18 metu? oho. ir kaip Jus jauciates? na neisizeiskit, bet kazkaip galvojau, kad jau po 5 metu man sakes bus doh.gif Jus dirbanti? nemandagu klausti, bet ar viskas gerai Jums? blush2.gif ta prasme vaikstot? viska jauciat?
Atsakyti
[quote=inga002,2010 04 30, 00:25]
Mano stazas 18 metu ir nieks nepasako, kad doh.gif ligonis.
[/quote]
blink.gif blink.gif 18 metu? oho. ir kaip Jus jauciates? na neisizeiskit, bet kazkaip galvojau, kad jau po 5 metu man sakes bus doh.gif Jus dirbanti? nemandagu klausti, bet ar viskas gerai Jums? blush2.gif ta prasme vaikstot? viska jauciat?
[/quote]
cia beveik visos su nemenku stazu. Ir ne viena neatrodo kaip ligone mirksiukas.gif Cia labai priklauso ir nuo to kur tie zidineliai issideste. Labiausiai nepageidaujami sprande, ir nugaros smegenyse smile.gif Ir dirba, ir mokosi merginos, ir seimas kuria ir vaikus augina arba ruosiasi auginti. Gyvenimas nestovi biggrin.gif Berods Simpatica turetu tau daug ka papasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 04 29, 09:31)

Dabar esu labai susidomėjusi "Tjanši" preparatais. Ar kuri nors ką nors apie juos esate girdėjusi? O gal ir naudojote? 4u.gif

Sveikos, 4u.gif
As vartojau ivairius Tjanshi preparatus, bet nieko negaliu pasakyti ar tai veiksminga ar ne. Jokiu pojuciu nejauciau, gal del to kad mano isitikinimas neleido. Paprsciausiai juos geriau nes mama nupirko ir bande teigti na gal bus geriau bet man nieko ypatingo. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif kad ir man neblogetu smile.gif
norejau paklaust del tu pablogejimu. juk nebuna taip, kad pabundi is ryto ir negali paeit? ar pvz eini gatve ir atima koja taip staigiai? taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 04 30, 09:07)
ax.gif  kad ir man neblogetu  smile.gif
norejau paklaust del tu pablogejimu. juk nebuna taip, kad pabundi is ryto ir negali paeit? ar pvz eini gatve ir atima koja taip staigiai? taip nebuna?

nu kad taip staigiai kas butu- negirdejau. Palaipsniui,po truputi. Va, mano akys pvz.: Skaudejo skaudejo, paskui zvairuoti pradejau, dvejintis po to apsilpo, o galiausiai atsistate. Visam reikalui 3- 4 sav iseina. Bet cia irgi- kiekvienos patirtis mirksiukas.gif

Zinot mergaites, mane griesnos mintys kamuoja. Ar su vaistais, ar be, jauciuosi taip pat gerai. Gal man ju nereikia g.gif Greiciau tas konsiliumas butu. Bet oi kaip ilgu iki vasario laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 04 30, 09:07)
ax.gif  kad ir man neblogetu  smile.gif

Man tai pabogejimai ateina staigiai- atsibundu ryte ir paeit negaliu. Bet kai turejau paralyziu, greitoji pasake kad insultas doh.gif - man isterija. o kai nuveze pas mano gydytoja ir pasake kad tai ataka tokia ir viskas praeis- gulejau tokia laiminga blink.gif biggrin.gif Gydytojas klause ka jauciu, o as pasakyt negaliu nes puse veido paralyziuota ir zvengt pradedu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O del vaistu turiu savo poziuri- pulciau i depresija jei is manes juos atimtu doh.gif taip galvoju- anksciau vaistu nebuvo, todel tokia sunki ligos eiga buvo, o dabar vaistai yra ir viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 30 balandžio 2010 - 09:42
Man pablogėjimai irgi būna visuomet staiga. Dėl to ir bijojau visada nakties ir eiti miegot. Dažniausiai viskas prasidėdavo naktį. Prabundi nuo to, kad išpila karščio banga ir prakaitas, po seka vėmimas ir jau ant kojų nebeatsistoji kokias 3-5 d. po to mokaisi iš naujo viską ir vėl viskas gerai. smile.gif

Ką tik buvau aprašius baisiausią savo ataką, bet ištryniau, nes nenoriu gasdinti smile.gif. Svarbiausiai nepasimesti net blogiausiu atveju ir viskas bus gerai smile.gif

Nesvarbu kaip viskas atrodys mirtinai pavojinga (net jei ir matysit išsigandusius gydytojų veidus), tikėkit, kad viskas bus gerai ir bus gerai. rolleyes.gif

Atsakyti