Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2010 04 28, 21:46)
Baltuke gal galit man koki naturalu recepta nuo silpnumo ir galvos svaigimo..  blush2.gif  antra savaite kaip kiausinis, gal kokie vitaminukai jums padejo?

jauciu ryt po tyrimu suzinosi kad ir tau gelezies trukumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 04 29, 08:00)

Labas rytas 4u.gif
Mergaitės, kaip jūs gydotės užpuolus virusui ar peršalus g.gif Mano vyrui užvakar buvo kelios dalys, vakar lyg nieko, tik sloga baisi, o šiandien jau 38, na ir nežinau, reikia mušt temperatūrą, ar leisti kovoti organizmui g.gif Mažoji serga, tai jaučiu nuo jos ir apsikrėtė doh.gif
Inga002, mano vyrui liga vasaros gale nuo neurito prasidėjo, tai iki šiol nėra visai atsistačiusi ta akis unsure.gif
Atsakyti
As vartoju Copaxone. Labai jau nesinori ju leistis nes badytis reikia kasdien, bet kai man pasake geras zinias del tyrimu tai jau viltis ir tikejimas kad viskas taisosi nustume nora viska mesti. Zinau pati kad esu subadyta, ir guzu turiu bet daziaugsmas nugali viska. O del vaistu vartojimo tai manau nuo organizmo ir zidinuku kiekio priklauso, nes kai as beveik metus neturejau vaistu ir del ju teko kovoti tai pragulejau net 5kartus per metus. O va dabar pablogeja savijauta rudeni ir pavasari, tik sis pavasaris thumbup.gif . O del kepenu tik karta turejau problemeliu, kai tik pradejau leistis Copaxone, o dabar jau beveik pora metu viskas super thumbup.gif .
Linkiu visoms daugiau optimizmo ir tiketi kad gal po truputi mes visos pasveiksim. Maziau streso ir daugiau sypsenu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2010 04 29, 08:20)
Labas rytas 4u.gif
Mergaitės, kaip jūs gydotės užpuolus virusui ar peršalus g.gif Mano vyrui užvakar buvo kelios dalys, vakar lyg nieko, tik sloga baisi, o šiandien jau 38, na ir nežinau, reikia mušt temperatūrą, ar leisti kovoti organizmui g.gif Mažoji serga, tai jaučiu nuo jos ir apsikrėtė doh.gif
Inga002, mano vyrui liga vasaros gale nuo neurito prasidėjo, tai iki šiol nėra visai atsistačiusi ta akis unsure.gif

Kai mane uzpuola ligos tai as vartoju kaip ir normalus zmones vaistus nuo persalimo. As pvz Gripostad smile.gif
Atsakyti
o as nebepamenu kada sirgau. Jau keli metai naudojuos privilegija nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, o nuo paprasto kosulio ir slogos gydausi iprastai. Temperatura nekyla.
Kas liecia kepenis: kai biggrin.gif susileidau 3 trecia ampule dariau kepenu fermentus. Viskas buvo gerai. Dabar fermentai bus vasaros gale.
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 04 29, 08:47)
Pabandykit pagert kraujotaka gerinanciu vaistu. Man padeda Sermionas geriant kartu su Csantinoliu (kazkada apie tai rasiau). Vitaminai eiliniai, nors as ju vis pamirstu isgerti. Nezinau, kaip suveiktu kitoms, bet man negeriant plecianciu tikrai issaukia pablogejima  doh.gif Paskutinis nezymus buvo galvos svaigimas, papykino lengvai ir kojos sunkios pasidare. Todel Sermionas su Csantinolis tapo mano „duona kazdienine“. Va taip va ir gydausi as. 4u.gif Vienu  momentu is prekybos buvo dinges Csantinolis, tai nezinojau ko griebtis. Bandziau keist kitais, bet vaistu sudetis nors ir truputi kita ir nelabai tiko.
Kaip ir minejau, tikrai nepersu savo nuomones, bet dalinuosi savo patirtimi. Gal kam bus naudinga 4u.gif
Sekmes ir sveikateles visoms.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz pasidalinima info mirksiukas.gif tik pas mane kita beda su tais plecianciais.. mano labai zemas spaudimas ir paskui isvis vos tamsiu.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 04 29, 09:00)

gali buti.. jau gersiu beleka, tik, kad geriau jaustis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2010 04 29, 09:20)
Labas rytas 4u.gif

mano seimos gydytoja gripheel homeopatinius israsydavo, bet vargu ar man padejo.. teko griebtis antibiotiku, nes nuo homeopatiniu tik isisenejo, bet cia sunku pasakyt, kaip kam, gal vieniem tinka, kitiems ne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 04 29, 09:45)
o as nebepamenu kada sirgau. Jau keli metai naudojuos privilegija nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, o nuo paprasto kosulio ir slogos gydausi iprastai. Temperatura nekyla.
Kas liecia kepenis: kai   biggrin.gif susileidau 3 trecia ampule dariau kepenu fermentus. Viskas buvo gerai. Dabar fermentai bus vasaros gale.

as kai leisdavausi vaistus maziau sirgdavau ir persalimo ligomis, siais metais deja teko pasikankinti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 29 balandžio 2010 - 08:53
[quote=Gretuteka,2010 04 29, 09:53]
aciu uz pasidalinima info mirksiukas.gif tik pas mane kita beda su tais plecianciais.. mano labai zemas spaudimas ir paskui isvis vos tamsiu.. 4u.gif
Papildyta:

Pas mane irgi zemas spaudimas. Ryte isgeriu puodeli kavos, vaistus ir vaziuoju i darba. Darbe vel pora puodeliu kavos ir tada galiu ramiai dirbti. 4u.gif
Pabandykit pagert plecianciu nors tris dienas ir turetu pasijausti pagerejimas. 4u.gif
Reikia visaip meginti apsieiti be pastoviai leidzianciu, ypac kaip apie leliuka galvojat. nestuke.gif
Sekmes, sveikateles ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
musu Talli tikriausiai jau leliuka turi nestuke.gif 4u.gif nesimato cia musu forume...
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Jūs palietėte labai man aktualią temą. Nuolatos skaitau jūsų pasisakymus ir išgyvenu su jumis jūsų skausmą ir džiaugsmą. 4u.gif Tik kai pati neturiu ką parašyti tai ir nerašau.

Man pernai vasarą paskyrė vaistukus, jei nepainioju pavadinimo "betaferoną", sakė jie stipriausi, nes per praeitus metus buvo 2 labai stiprūs paūmėjimai.

Aš taip jų ir neišsirašiau ir nesileidau (nes pradžioje miomą liepė išsioperuoti, buvo per mažas hemoglobinas-su mažakraujyste nerekomenduojami interferonai (buvo 110, tai neišrašė vaistų), po to reikalini strumos tyrimai, o pas mus poliklinikoje endokrinologas be tyrimų neapžiūri, o tyrimai kainuoja... Vis atsiranda svarbesnių dalykų, kur pinigus išeisti). Tai vat, nuo pernai liepos be jokių vaistų, dar nei vieno pablogėjimo nebuvo. (tfu,tfu, tfu). Jei pasijuntu silpniau, tada stengiuosi daugiau ilsėtis. Tą daryti galiu nes auginu vaikus ir neinu į darbą.

Kuo daugiau laiko turiu pamastyti ir pasiskaityti, tuo labiau aš tų vaistukų nenoriu (o dar ir injekcijų labai bijau).

Dabar esu labai susidomėjusi "Tjanši" preparatais. Ar kuri nors ką nors apie juos esate girdėjusi? O gal ir naudojote? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif taip skaitau ir daug kam hemogloginas nukrites. Dariau kepenu tyrimus, kraujo tyrimus, tai ir pas mane jis nukrites. doh.gif bet jokio silpnumo nejauciu...kepenu tyrymai geri, bet tas hemoglobinas g.gif argi gali nepratesti vaistu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 29 balandžio 2010 - 09:51
Na man, jų ne nepratęsė, o tiesiog neišrašė, kol neatsistatys, kol nepakils hemoglobinas (kad nepakenktų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 04 29, 11:31)
Na man, jų ne nepratęsė, o tiesiog neišrašė, kol neatsistatys, kol nepakils hemoglobinas (kad nepakenktų) 4u.gif

as tai tik po 2menesiu parodysiu tyrimus juos neurologui tai gal iki to laiko atsistatys g.gif reikes pries vizita vel pasidaryti blush2.gif
Atsakyti

thumbup.gif , as galvoju gerai, kad be tu vaistu dar imanoma issilaikyti, jie kazi ar tokie jau stebuklingi... kartais pagalvoju, kad tiesiog kisa mums visokius sss, eksperimentuoja su mumis ir tiek, farmacijos komercija... o kartais, pagalvoju, o kur dingciau jei pasilpciau visai, vartociau ir as... ne kas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krissti@: 29 balandžio 2010 - 14:45