QUOTE(baltuke @ 2010 04 29, 08:47)
Pabandykit pagert kraujotaka gerinanciu vaistu. Man padeda Sermionas geriant kartu su Csantinoliu (kazkada apie tai rasiau). Vitaminai eiliniai, nors as ju vis pamirstu isgerti. Nezinau, kaip suveiktu kitoms, bet man negeriant plecianciu tikrai issaukia pablogejima
Paskutinis nezymus buvo galvos svaigimas, papykino lengvai ir kojos sunkios pasidare. Todel Sermionas su Csantinolis tapo mano duona kazdienine. Va taip va ir gydausi as.
Vienu momentu is prekybos buvo dinges Csantinolis, tai nezinojau ko griebtis. Bandziau keist kitais, bet vaistu sudetis nors ir truputi kita ir nelabai tiko.
Kaip ir minejau, tikrai nepersu savo nuomones, bet dalinuosi savo patirtimi. Gal kam bus naudinga
Sekmes ir sveikateles visoms.
aciu uz pasidalinima info
tik pas mane kita beda su tais plecianciais.. mano labai zemas spaudimas ir paskui isvis vos tamsiu..
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 04 29, 09:00)
jauciu ryt po tyrimu suzinosi kad ir tau gelezies trukumas
gali buti.. jau gersiu beleka, tik, kad geriau jaustis
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2010 04 29, 09:20)
Labas rytas
Mergaitės, kaip jūs gydotės užpuolus virusui ar peršalus
Mano vyrui užvakar buvo kelios dalys, vakar lyg nieko, tik sloga baisi, o šiandien jau 38, na ir nežinau, reikia mušt temperatūrą, ar leisti kovoti organizmui
Mažoji serga, tai jaučiu nuo jos ir apsikrėtė
Inga002, mano vyrui liga vasaros gale nuo neurito prasidėjo, tai iki šiol nėra visai atsistačiusi ta akis
mano seimos gydytoja gripheel homeopatinius israsydavo, bet vargu ar man padejo.. teko griebtis antibiotiku, nes nuo homeopatiniu tik isisenejo, bet cia sunku pasakyt, kaip kam, gal vieniem tinka, kitiems ne
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 04 29, 09:45)
o as nebepamenu kada sirgau. Jau keli metai naudojuos privilegija nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, o nuo paprasto kosulio ir slogos gydausi iprastai. Temperatura nekyla.
Kas liecia kepenis: kai
susileidau 3 trecia ampule dariau kepenu fermentus. Viskas buvo gerai. Dabar fermentai bus vasaros gale.
as kai leisdavausi vaistus maziau sirgdavau ir persalimo ligomis, siais metais deja teko pasikankinti..