Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2010 04 27, 12:27)
juratema, laikykis bus tu vyru  biggrin.gif .
o man vakar pasake geras naujienas. Buvau pas Malciene, dare MR, o dare del to kad labai jau daznai nekaip jauciuosi, tai rezultati parode kad man keli zidineliai dingo o kiti net susitrauke, net pati gyd sake jog teoriskai taip nebuna o va praktiskai atsitiko, o silpna man ir svaigina nes su sirdele problemu pasidare.  verysad.gif  Pulsas labai sokineja bet kokio reikia nebuna. Tai liepe skubiai kreiptis pas kardiologa kad po to atakos kokios neissaukciau.  verysad.gif
Tad si penktadieni jau varau pas kardiologus.

cia tai tikrai fantastiskos naujienos, sveikinu! thumbup.gif thumbup.gif sokineciau is dziaugsmo jei man taip butu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif tai reiska kad gali susitraukti tie musu zidineliai, idomu g.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rasiau jums rudeni kad vaziuosiu i sanatorija smile.gif buvau praejusi pirmine reabilitacija bet kazkaip uzsitese tas isvykimas, pradejau mokytis ir taip neisvaziavau...dabar bandysiu antra karta thumbup.gif rytoj eisiu praeit pirmines reabilitacijos ir daktare sake kokia geguzes 10 diena turesiu kelialapi i Druskininkus thumbup.gif tikiuosi dabar pavyks pailseti 4u.gif tik kad sikart neuzsitestu tas isvykimas nes birzeli egzaminai prasideda doh.gif kaip tik kaip su sviezia galva grysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 26, 00:34)
nu va mergytes-paliko mane mano draugas kuri mylejau labai labai..man labai skaudu...nes nebuvo del ko..zinojo kad sergu-bet kai atsiguliau i ligonine gal susimaste-ka as turiu........verkiu....ka padarysi....dukryte labai ji prieme-uz ja sunku......

vargsiukas, neturiu net zodziu ka pasakyti ir kaip tave paguosti.... verysad.gif cry.gif laikykis, gal viskas pasitaisys...gal tai laikina.. 4u.gif

vakar buvau klinikose, pirma karta mane vizitas ten pradziugino, gydytoja sake, kad cia man ne IS simptomai, kad siaip pervargimas, vitaminu trukumas arba zemas spaudimas kaltas.. gerti daug vitaminu ir pailseti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 04 28, 11:35)
vargsiukas, neturiu net zodziu ka pasakyti ir kaip tave paguosti....  verysad.gif  cry.gif laikykis, gal viskas pasitaisys...gal tai laikina..  4u.gif

vakar buvau klinikose, pirma karta mane vizitas ten pradziugino, gydytoja sake, kad cia man ne IS simptomai, kad siaip pervargimas, vitaminu trukumas arba zemas spaudimas kaltas.. gerti daug vitaminu ir pailseti reikia  4u.gif

Aciu D thumbup.gif RESTAURUOKIS biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 04 28, 11:35)
vargsiukas, neturiu net zodziu ka pasakyti ir kaip tave paguosti....  verysad.gif  cry.gif laikykis, gal viskas pasitaisys...gal tai laikina..  4u.gif

vakar buvau klinikose, pirma karta mane vizitas ten pradziugino, gydytoja sake, kad cia man ne IS simptomai, kad siaip pervargimas, vitaminu trukumas arba zemas spaudimas kaltas.. gerti daug vitaminu ir pailseti reikia  4u.gif

o mano Hemoglobinas zemas 104 vietoj minimalaus bent jau 120. Irgi nuovargis, apetitas krites, silpnumas... Geriu gelezi. Vyras sake paieskos kokiu gelezu. Sakau gal plieno pagrauzti... Ten ir gelezies, ir kitu medziagu yra g.gif lotuliukas.gif Saunu kad ne IS atakuoja. thumbup.gif
Dziugu uz Eri- Ka. Gera doze optimizmo gavau biggrin.gif Tikiuos ir kitos. Ypatingai musu naujokute Ingute turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 28, 12:03)
Aciu D  thumbup.gif  RESTAURUOKIS biggrin.gif  4u.gif

Aciuu uz palinkejimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 04 28, 12:07)
o mano Hemoglobinas zemas 104 vietoj minimalaus bent jau 120. Irgi nuovargis, apetitas krites, silpnumas... Geriu gelezi. Vyras sake paieskos kokiu gelezu. Sakau gal plieno pagrauzti... Ten ir gelezies, ir kitu medziagu yra g.gif  lotuliukas.gif  Saunu kad ne IS atakuoja.  thumbup.gif
Dziugu uz Eri- Ka. Gera doze optimizmo gavau biggrin.gif  Tikiuos ir kitos. Ypatingai musu naujokute Ingute turbut biggrin.gif

as saviskiu tyrimus suzinosiu penktadieni, bet gali but kaip tau Melete unsure.gif
laikykis, man labai gelezis nepatinka..iskart taso isgerus, tai ziuresim, kaip cia bus jei reikes.. g.gif
Atsakyti

as saviskiu tyrimus suzinosiu penktadieni, bet gali but kaip tau Melete unsure.gif
laikykis, man labai gelezis nepatinka..iskart taso isgerus, tai ziuresim, kaip cia bus jei reikes.. g.gif
[/quote]
as Tardiferona geriu. Ir vartosiu ji 2 men kaip minimum smile.gif
Atsakyti
ei, tai kaip cia gaunasi, gali pranykti tie zidineliai? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as kai zaliuoja sau graziai tai dar labiau pazaliavau rolleyes.gif turiu klausima, tiksliau atrodo zinau, bet klausiu to pacio. nes vieni sako, kad capaxone yra labai geras ir t.t, o kiti sako, kad kaip tik labai zaloja, ir netgi blogiau padaro ir pan. o mano mamyte prisiskaicius, apgalvojus ir visaip kitaip isanalizavus viska, man isdeste savo nuomone, jog nenori, kad save zalociau ir jos manymu nereikia tu vaistu man. tai skelkit kokia nuomone, kaip tie vaistai.
nes cia tokia bedele yra, kad man simptomai yra nespecifiniai, tiklsiau sakant tapau rekordininke Lietuvoje, kiek gydytoja zino, nes 7 kartais neuritas ant tos pacios akies, lygiai taip pat ir daugiau nieko. ir zinau, kad gydytojai labai ilgai dvejojo del diagnozes. gal Jums kuriai panasiai buvo? punkcijos nedare..
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 04 28, 21:11)

nes cia tokia bedele yra, kad man simptomai yra nespecifiniai, tiklsiau sakant tapau rekordininke Lietuvoje, kiek gydytoja zino, nes 7 kartais neuritas ant tos pacios akies, lygiai taip pat ir daugiau nieko. ir zinau, kad gydytojai labai ilgai dvejojo del diagnozes. gal Jums kuriai panasiai buvo? punkcijos nedare..

as savo neuritu skaiciu pameciau biggrin.gif Ir visada ant kaires akies. Nuo rugsejo iki sausio trys buvo. O dar pries tai... doh.gif
Siap yra tokia nuomone kad be vaistu buti nera blogai. Ta pati ir man sake kazkuri is mergaiciu. Bet kai man primygtinai siule- pasiemiau. O vaistai visi turi savo minusu ir savo pliusu smile.gif
Atsakyti
[quote=inga002,2010 04 28, 21:11]
ei, tai kaip cia gaunasi, gali pranykti tie zidineliai? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as kai zaliuoja sau graziai tai dar labiau pazaliavau rolleyes.gif turiu klausima, tiksliau atrodo zinau, bet klausiu to pacio. nes vieni sako, kad capaxone yra labai geras ir t.t, o kiti sako, kad kaip tik labai zaloja, ir netgi blogiau padaro ir pan. o mano mamyte prisiskaicius, apgalvojus ir visaip kitaip isanalizavus viska, man isdeste savo nuomone, jog nenori, kad save zalociau ir jos manymu nereikia tu vaistu man. tai skelkit kokia nuomone, kaip tie vaistai.

Nu del zidineliu as nieko negaliu sakyti, nes nezinau. O del vaistu as turiu savo nuomone, todel man ju ir neisiulo schmoll.gif (cia mano asmenine nuomone ir isitikinimas, bet tai nereiskia, kad siulau savo nuomone kitiems).
Turejau du neuritus ir daug daug kitokiu paumejimu, net nepamenu kiek kartu mokiausi vaiksciot is naujo. Bet studijiniu i kitokiu panasiu vaistu nenaudoju. Nenoriu, kad ant manes bandymus darytu. Kapstausi kaip ismanau ir viskas ok! man viena medike pati sake, kad savo vaikui irgi neduotu tokiu vaistu, nes jie kenkia. Sako, kad nekenkia, bet kodel vis reikia kepenu tyrimus daryti, ka?
Ir kaip skaitau forume vastus gerencioms irgi paumejimai buna. doh.gif Tai va, tavo mama teisi ir tau tik gero linki. Mano stazas 18 metu ir nieks nepasako, kad doh.gif ligonis. Tokia mano nuomone apie vaistus. Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 04 28, 21:11)
ei, tai kaip cia gaunasi, gali pranykti tie zidineliai?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif as kai zaliuoja sau graziai tai dar labiau pazaliavau  rolleyes.gif turiu klausima, tiksliau atrodo zinau, bet klausiu to pacio. nes vieni sako, kad capaxone yra labai geras ir t.t, o kiti sako, kad kaip tik labai zaloja, ir netgi blogiau padaro ir pan. o mano mamyte prisiskaicius, apgalvojus ir visaip kitaip isanalizavus viska, man isdeste savo nuomone, jog nenori, kad save zalociau ir jos manymu nereikia tu vaistu man. tai skelkit kokia nuomone, kaip tie vaistai.

as buvau su jais.. sunku pasakyti ar kenkia, mano kepenu fermentu tyrimai, ir visi kiti kraujo tyrimai buvo geresni nei normalaus sveiko zmogaus, t.y. man visiskai nekenke vaistai 4u.gif bent jau mano tevai sake, kad buvau ramesne, ne tokia isterike kaip dabar be vaistu lotuliukas.gif biggrin.gif
juk jei kenks, galesite nutraukti, o ir niekas nuodyti nenori nei vieno zmogaus.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(baltuke @ 2010 04 28, 21:42)
Nu del zidineliu as nieko negaliu sakyti, nes nezinau. O del vaistu as turiu savo nuomone, todel man ju ir neisiulo schmoll.gif  (cia mano asmenine nuomone ir isitikinimas, bet tai nereiskia, kad siulau savo nuomone kitiems).
Turejau du neuritus ir daug daug kitokiu paumejimu, net nepamenu kiek kartu mokiausi vaiksciot is naujo. Bet studijiniu i kitokiu panasiu vaistu nenaudoju. Nenoriu, kad ant manes bandymus darytu. Kapstausi kaip ismanau ir viskas ok! man viena medike pati sake, kad savo vaikui irgi neduotu tokiu vaistu, nes jie kenkia. Sako, kad nekenkia, bet kodel vis reikia kepenu tyrimus daryti, ka?
Ir kaip skaitau forume vastus gerencioms irgi paumejimai buna. doh.gif Tai va, tavo mama teisi ir tau tik gero linki. Mano stazas 18 metu ir nieks nepasako, kad doh.gif  ligonis. Tokia mano nuomone apie vaistus. Sekmes visoms!

Baltuke gal galit man koki naturalu recepta nuo silpnumo ir galvos svaigimo.. blush2.gif antra savaite kaip kiausinis, gal kokie vitaminukai jums padejo?
Atsakyti

Baltuke gal galit man koki naturalu recepta nuo silpnumo ir galvos svaigimo.. blush2.gif antra savaite kaip kiausinis, gal kokie vitaminukai jums padejo?
[/quote]

Pabandykit pagert kraujotaka gerinanciu vaistu. Man padeda Sermionas geriant kartu su Csantinoliu (kazkada apie tai rasiau). Vitaminai eiliniai, nors as ju vis pamirstu isgerti. Nezinau, kaip suveiktu kitoms, bet man negeriant plecianciu tikrai issaukia pablogejima doh.gif Paskutinis nezymus buvo galvos svaigimas, papykino lengvai ir kojos sunkios pasidare. Todel Sermionas su Csantinolis tapo mano „duona kazdienine“. Va taip va ir gydausi as. 4u.gif Vienu momentu is prekybos buvo dinges Csantinolis, tai nezinojau ko griebtis. Bandziau keist kitais, bet vaistu sudetis nors ir truputi kita ir nelabai tiko.
Kaip ir minejau, tikrai nepersu savo nuomones, bet dalinuosi savo patirtimi. Gal kam bus naudinga 4u.gif
Sekmes ir sveikateles visoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti