Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

juratema, laikykikis, svarbu nusiraminti kazkokiu budu, zinau, lengva man sakyti, bet baisu, kad vel nepablogetu...

aciu uz patarimus....jo, tas galvos skausmas turbut nuo nuovargio, sunelis mazuliukas, o jau su charakteriu, baisiai energingas...bet tik tie slykstus orai pasitrauke, jau vakar beveik neskaudejo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 26, 08:44)
juratema, laikykikis, svarbu nusiraminti kazkokiu budu, zinau, lengva man sakyti, bet baisu, kad vel nepablogetu...

aciu uz patarimus....jo, tas galvos skausmas turbut nuo nuovargio, sunelis mazuliukas, o jau su charakteriu, baisiai energingas...bet tik tie slykstus orai pasitrauke, jau vakar beveik neskaudejo... thumbup.gif
Aciu. kaip nors meginsiu atsilaikyt, nors ir sunku..ne be reikalo daktare kaune kaune lexotanilio israse-jauciu sueis kaip geras smile.gif
Libe, laikykis, dziaukis kad turi toki nuostabu zmoguti, labai greitai jie isauga taamziu, ir atrodo-lyg ir nebuvo nieko...kaip supratau tu studijoj buvai, parasyk man az, siek tiek klausimeliu turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 26, 00:34)
nu va mergytes-paliko mane mano draugas kuri mylejau labai labai..man labai skaudu...nes nebuvo del ko..zinojo kad sergu-bet kai atsiguliau i ligonine gal susimaste-ka as turiu........verkiu....ka padarysi....dukryte labai ji prieme-uz ja sunku......

laikykis, gali guostis, kad visas blogis tik i gera...
Atsakyti
Labutis, nu leidausi betaferoną - iškart pakilo spaudimas, pulsas, bet nusiraminau ir nuėjau miegoti. Atsibudau viskas gerai tik galva sunkoka, jokių gripo simptomų.
už poros valandų taip blogai paliko - pulsas 120, spaudimas 160/100 ir purto kai pradeda kristi, taip porą valandų atkentėjau, praėjo.. unsure.gif
Šiandien bijau leistis, kaip aš į darbą ryt eisiu jei taip.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 26, 14:36)
Labutis, nu leidausi betaferoną - iškart pakilo spaudimas, pulsas, bet nusiraminau ir nuėjau miegoti. Atsibudau viskas gerai tik galva sunkoka, jokių gripo simptomų. 
už poros valandų taip blogai paliko - pulsas 120, spaudimas 160/100 ir purto kai pradeda kristi, taip porą valandų atkentėjau, praėjo.. unsure.gif
Šiandien bijau leistis, kaip aš į darbą ryt eisiu jei taip.... verysad.gif

o tu negeri jokiu vaistuku mazinanciu gripo simptomus? As pirma karta neisgeriau, puse nakties prasikalatojau. O dabar pries leisdamasi, ir kitos dienos ryta isgeriu Ibumax 600

Vakar buvo vaistuku diena pas mane. Siandien jauciuosi puikiai, net raumenu neskauda thumbup.gif Ir Ibumaxo negeriau ryte. Kiba jau priprantu. Bet ir idomiai: kelis kart nieko, paskui koki karteli temperatura pakila g.gif
Atsakyti
juratema, laikykis bus tu vyru biggrin.gif .
o man vakar pasake geras naujienas. Buvau pas Malciene, dare MR, o dare del to kad labai jau daznai nekaip jauciuosi, tai rezultati parode kad man keli zidineliai dingo o kiti net susitrauke, net pati gyd sake jog teoriskai taip nebuna o va praktiskai atsitiko, o silpna man ir svaigina nes su sirdele problemu pasidare. verysad.gif Pulsas labai sokineja bet kokio reikia nebuna. Tai liepe skubiai kreiptis pas kardiologa kad po to atakos kokios neissaukciau. verysad.gif
Tad si penktadieni jau varau pas kardiologus.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 04 27, 11:04)
o tu negeri jokiu vaistuku mazinanciu gripo simptomus? As pirma karta neisgeriau, puse nakties prasikalatojau. O dabar pries leisdamasi, ir kitos dienos ryta isgeriu Ibumax 600

Vakar buvo vaistuku diena pas mane. Siandien jauciuosi puikiai, net raumenu neskauda thumbup.gif  Ir Ibumaxo negeriau ryte. Kiba jau priprantu.  Bet ir idomiai: kelis kart nieko, paskui koki karteli temperatura pakila g.gif

Negėriau, nes norėjau pažiūrėti kaip reaguos mano organizmas.
Nejaučiau nieko panašaus į gripą, tik pakilo pulsas.
Melete, o tau nesiūlė Betaferon, man sakė, kad Avonex tik 1 kartą leidžiamas per maža dozė jei blogėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 04 27, 13:27)
juratema, laikykis bus tu vyru  biggrin.gif .
o man vakar pasake geras naujienas. Buvau pas Malciene, dare MR, o dare del to kad labai jau daznai nekaip jauciuosi, tai rezultati parode kad man keli zidineliai dingo o kiti net susitrauke, net pati gyd sake jog teoriskai taip nebuna o va praktiskai atsitiko, o silpna man ir svaigina nes su sirdele problemu pasidare.  verysad.gif  Pulsas labai sokineja bet kokio reikia nebuna. Tai liepe skubiai kreiptis pas kardiologa kad po to atakos kokios neissaukciau.  verysad.gif

4u.gif thumbup.gif kaip fainiai, kad viskas thumbup.gif kad ir toliau taip... bigsmile.gif o del pulso ir as turejua problemu, bet po anginos oprecijos daug lb vaistu gavau, matyt tas paveike,,, dabar kaip ir susitvarke... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Eri-ka,2010 04 27, 12:27]
juratema, laikykis bus tu vyru biggrin.gif .
o man vakar pasake geras naujienas. Buvau pas Malciene, dare MR, o dare del to kad labai jau daznai nekaip jauciuosi, tai rezultati parode kad man keli zidineliai dingo o kiti net susitrauke, net pati gyd sake jog teoriskai taip nebuna o va praktiskai atsitiko, o silpna man ir svaigina nes su sirdele problemu pasidare. verysad.gif Pulsas labai sokineja bet kokio reikia nebuna. Tai liepe skubiai kreiptis pas kardiologa kad po to atakos kokios neissaukciau. verysad.gif
[/quote

Tai super 4u.gif . O kokius tu vaistus naudoji nepamenu?
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 04 27, 12:27)
o man vakar pasake geras naujienas. Buvau pas Malciene, dare MR, o dare del to kad labai jau daznai nekaip jauciuosi, tai rezultati parode kad man keli zidineliai dingo o kiti net susitrauke, net pati gyd sake jog teoriskai taip nebuna o va praktiskai atsitiko, o silpna man ir svaigina nes su sirdele problemu pasidare.  verysad.gif  Pulsas labai sokineja bet kokio reikia nebuna. Tai liepe skubiai kreiptis pas kardiologa kad po to atakos kokios neissaukciau.  verysad.gif

Eri-ka, smagu girdeti, matai kaip buna, negaliu patiketi thumbup.gif labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 27, 12:44)
Negėriau, nes norėjau pažiūrėti kaip reaguos mano organizmas.
Nejaučiau nieko panašaus į gripą, tik pakilo pulsas.
Melete, o tau nesiūlė Betaferon, man sakė, kad Avonex tik 1 kartą leidžiamas per maža dozė jei blogėja verysad.gif

nesiule. As pati labai ju norejau, o kad kas blogetu tai nejauciu. Bent jau kolkas. Bet tikiuosi ir nebloges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 04 27, 12:27)

sveikinu su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti