QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 25, 09:44)
Mergickos, sakykit, nuo IS jums skauda galva, ar man reikes ir migrena prisikabinti is po gimdymo...nes taip spaudzia smilkini ir skausmas keliauja i pakausi, aplink visa galva...buna praeina, buna kad vakare eini miegot su skausmu ir pabundu su juo...bet jei sutelkiu demesi ne i skausma o i kazka malonaus, tai jei nera jis didelis, tiesiog pamirstu....
na man tai galva pastoviai skauda, vienaip ar kitaip. ligoninej aiskino kad IS dazniausiai lydi galvos skausmai. bet man tie galvos skausmai labai paastrejo nuo vaistu gavimo, tai migrena dabar pastoviai. o kai migrena, tai sake negalima nei permiegoti, nei damiegot, del to ir skauda... siaip nusipirk solpadeino, jei nedidelis skausmas, tai visai padeda. turiu tirpstancio, tai issitirpinu stiklinej, isgeriu greiciau suveikia, nei tabletemis. siaip pas mane visad rankinuke triju rusiu vaistai nuo galvos skausmo, nes pas mane jis skirtingas buna... kartais uztenka ir tirpstancio aspirino arba citramono, nes mano spaudimas labai mazas ir kai nukrenta dar zemiau, tai galva irgi sprogsta, bet citramona man uzdraude, sake labai skatina migrena, tai liko solpadeinas arba aspirinas pagal situacija.