Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Aciu D ir as jus radau, pasimetus kazkur buvau... biggrin.gif
Arteja panos, pavasaris, stiprinames, stiprinames...

P.S. gerai, kad mano kompas uzluzo, nes buciau ir as nauja tema paleidus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 02 23, 10:24)
Man taip pat kai tik suleido 2ampules iskart ismete demes, pati nekaip jauciausi todel iskart gydytoja pasake tu neurorubino ampulem alergiska ir patare daugiau niekad nenaudoti.  schmoll.gif  Tad dabar geriu omega-3 ir neurozan. Lyg ir neblogai.  4u.gif

Vat ir aš galvoju, kad reikės jų nenaudoti. Pabandysiu omega 3 ir neurozan.

Kažkaip nemaloniai jaučiuosi su "žvaigždynu" smile.gif Ačiū jums labai už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 02 23, 10:36)
Aciu D ir as jus radau, pasimetus kazkur buvau... biggrin.gif
Arteja panos, pavasaris, stiprinames, stiprinames...

P.S. gerai, kad mano kompas uzluzo, nes buciau ir as nauja tema paleidus biggrin.gif  biggrin.gif

tikrai gerai drinks_cheers.gif nes prikūrėm kalną visą, na ką - bus sekantiems kartams lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2010 02 22, 10:24)
Mergaitės, o jums su neurorubinu viskas gerai būna?

Mano po pirmos ampulės atsiranda labai didelis bėrimas (tokie kaip paauglystės spuogai), nu taip nemalonu schmoll.gif Teko girdėti, kad tai kaip alerginė reakcija į jį, įdomu ar tokiu atveju vis tiek jį vartoti ar geriau nereikia g.gif Kad ir nepakenktų  blush2.gif

man klinikose sakė, kad beria ir beveik visus, dabar pabaigiau kursą sugėriau, tai šiek tiek paberta, tai laikinai nutrauksiu kol viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 23 vasario 2010 - 10:59
Sveikos 4u.gif
buvau siandien vaistu issirasyti. Jau 3men. turiu. Galvos svaigimas- eilinis paumejimas. Sake pavasaris... taip turi buti... Na ka, lauksiu kol nustosiu "karuseleje suktis" biggrin.gif
Vakar leidausi, dabar pasimatuoju temperatura, 37.3 doh.gif
Atsakyti
As neurorubina toleruoju, gal tik leidziamo nelabai, nes labai skauda smile.gif)) o nuo neurozan man budavo labai bloga... nesugeriau visos pakuotes, nes pykindavo ir galva svaigdavo... turbut kiekvienam savo
o man tfu tfu tfu, pavasarine ataka kol kas nesireiskia, nors amziais pervargusi
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 02 23, 09:28)
o as manau kad blogai kad nesidomi.Man is pradziu daktaras taip graziai ja nupiese,pasake kad gali daugiau nepasireiksti.As ir nesidomejau, nesisaugojau saules,daug dirbau,pavargdavau,i pirti nueidavau...viena nakti su didziule isterija atsikeliau,atvaziavo greitoji,sake insultas doh.gif  ligoninei pasirode kad cia dar viena ataka,tada kazkaip nusiraminau.Po sito visko apie sia liga jau zinau turbut viska, ko is jos galima tiketis, jo vengti... 4u.gif

As taip pat manau kad geriau zinoti daugiau apie savo liga kad isvengti netiketu atkau bei kaip nuo ju apsisaugoti kad nesikartotu. 4u.gif mirksiukas.gif Net dabar jau pradejau daugiau save lepinti ir priziureti , nes pries metus tokiu laiku gulejau ligoninej tad si pavasari to nenoriu todel stengiuos saves nealinti, ilsetis kai yra galimybes. Tik kartais nerviuku buna bet nuo ju nelabai pabegsi bet ir tai stengiuosi labai i sirdi neimti thumbup.gif . Visoms stiprybes ir nosytes auksciau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 23, 21:18)
As neurorubina toleruoju, gal tik leidziamo nelabai, nes labai skauda smile.gif)) o nuo neurozan man  budavo labai bloga... nesugeriau visos pakuotes, nes pykindavo ir galva svaigdavo... turbut kiekvienam savo
o man tfu tfu tfu, pavasarine ataka kol kas nesireiskia, nors amziais pervargusi

ir as paskutiniu metu kazko labai pavargus jauciuosi, bet matyt pavasaris, nieko laikomes, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kazkaip tas pavasaris gerai veikia (tfu tfu tfu).Jauciuosi stipti, zvali,atrodo kad skraidyciau jei galeciau tongue.gif 4u.gif Gal toks dziaugsmas kad visus egzaminu islaikiau labai gerai ir stipendija gausiu,nera kada ir liudet,nervintis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man kai saulės ir šviesos daugiau irgi kažkaip optimizmo daugiau, tada ir jėgų daugiau atsiranda biggrin.gif

Sveikinu išlaikius egzaminus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 02 24, 11:17)
Man kai saulės ir šviesos daugiau irgi kažkaip optimizmo daugiau, tada ir jėgų daugiau atsiranda biggrin.gif

Sveikinu išlaikius egzaminus 4u.gif

drinks_cheers.gif

aš jau laukiu atostogų, norėčiau kur šilta ir daug saulės biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 24 vasario 2010 - 16:24
Va ką per "ilgąjį savaitgalį" nuveikiau biggrin.gif
pasirodysim, pagaliau savo šuns foto padariau biggrin.gif
tiksliai kai mane išvarė į lauką lotuliukas.gif
user posted image

P.S.: foto gal nelabai šiam forumui,
bet galvojau galim ne tik susipažint kiek kiekvienai metų,
o ir parodyt ką turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 24, 20:51)
Va ką per "ilgąjį savaitgalį" nuveikiau  biggrin.gif 
pasirodysim, pagaliau savo šuns foto padariau biggrin.gif 
tiksliai kai mane išvarė į lauką lotuliukas.gif
user posted image

P.S.: foto gal nelabai šiam forumui,
bet galvojau galim ne tik susipažint kiek kiekvienai metų,
o ir parodyt ką turim mirksiukas.gif

oi koks grozis, bebrotiskai fainas, myliu labai gyvunus...pakeliai nuotaika, daugiau fotkiu, daugiau...linksmiau smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti