Aciu D ir as jus radau, pasimetus kazkur buvau...
Arteja panos, pavasaris, stiprinames, stiprinames...
P.S. gerai, kad mano kompas uzluzo, nes buciau ir as nauja tema paleidus
QUOTE(Eri-ka @ 2010 02 23, 10:24)
Man taip pat kai tik suleido 2ampules iskart ismete demes, pati nekaip jauciausi todel iskart gydytoja pasake tu neurorubino ampulem alergiska ir patare daugiau niekad nenaudoti. Tad dabar geriu omega-3 ir neurozan. Lyg ir neblogai.
Vat ir aš galvoju, kad reikės jų nenaudoti. Pabandysiu omega 3 ir neurozan.
Kažkaip nemaloniai jaučiuosi su "žvaigždynu" Ačiū jums labai už atsakymus
QUOTE(<LIBE> @ 2010 02 23, 10:36)
Aciu D ir as jus radau, pasimetus kazkur buvau...
tikrai gerai nes prikūrėm kalną visą, na ką - bus sekantiems kartams
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2010 02 22, 10:24)
Mergaitės, o jums su neurorubinu viskas gerai būna?
Mano po pirmos ampulės atsiranda labai didelis bėrimas (tokie kaip paauglystės spuogai), nu taip nemalonu Teko girdėti, kad tai kaip alerginė reakcija į jį, įdomu ar tokiu atveju vis tiek jį vartoti ar geriau nereikia Kad ir nepakenktų
Mano po pirmos ampulės atsiranda labai didelis bėrimas (tokie kaip paauglystės spuogai), nu taip nemalonu Teko girdėti, kad tai kaip alerginė reakcija į jį, įdomu ar tokiu atveju vis tiek jį vartoti ar geriau nereikia Kad ir nepakenktų
man klinikose sakė, kad beria ir beveik visus, dabar pabaigiau kursą sugėriau, tai šiek tiek paberta, tai laikinai nutrauksiu kol viskas ok
As neurorubina toleruoju, gal tik leidziamo nelabai, nes labai skauda )) o nuo neurozan man budavo labai bloga... nesugeriau visos pakuotes, nes pykindavo ir galva svaigdavo... turbut kiekvienam savo
o man tfu tfu tfu, pavasarine ataka kol kas nesireiskia, nors amziais pervargusi
o man tfu tfu tfu, pavasarine ataka kol kas nesireiskia, nors amziais pervargusi
QUOTE(simpatica @ 2010 02 23, 09:28)
o as manau kad blogai kad nesidomi.Man is pradziu daktaras taip graziai ja nupiese,pasake kad gali daugiau nepasireiksti.As ir nesidomejau, nesisaugojau saules,daug dirbau,pavargdavau,i pirti nueidavau...viena nakti su didziule isterija atsikeliau,atvaziavo greitoji,sake insultas ligoninei pasirode kad cia dar viena ataka,tada kazkaip nusiraminau.Po sito visko apie sia liga jau zinau turbut viska, ko is jos galima tiketis, jo vengti...
As taip pat manau kad geriau zinoti daugiau apie savo liga kad isvengti netiketu atkau bei kaip nuo ju apsisaugoti kad nesikartotu. Net dabar jau pradejau daugiau save lepinti ir priziureti , nes pries metus tokiu laiku gulejau ligoninej tad si pavasari to nenoriu todel stengiuos saves nealinti, ilsetis kai yra galimybes. Tik kartais nerviuku buna bet nuo ju nelabai pabegsi bet ir tai stengiuosi labai i sirdi neimti . Visoms stiprybes ir nosytes auksciau!
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 23, 21:18)
As neurorubina toleruoju, gal tik leidziamo nelabai, nes labai skauda )) o nuo neurozan man budavo labai bloga... nesugeriau visos pakuotes, nes pykindavo ir galva svaigdavo... turbut kiekvienam savo
ir as paskutiniu metu kazko labai pavargus jauciuosi, bet matyt pavasaris, nieko laikomes, viskas bus gerai
O man kazkaip tas pavasaris gerai veikia (tfu tfu tfu).Jauciuosi stipti, zvali,atrodo kad skraidyciau jei galeciau Gal toks dziaugsmas kad visus egzaminu islaikiau labai gerai ir stipendija gausiu,nera kada ir liudet,nervintis
QUOTE(noras1 @ 2010 02 24, 11:17)
Man kai saulės ir šviesos daugiau irgi kažkaip optimizmo daugiau, tada ir jėgų daugiau atsiranda
Sveikinu išlaikius egzaminus
Sveikinu išlaikius egzaminus
aš jau laukiu atostogų, norėčiau kur šilta ir daug saulės
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 24, 20:51)
Va ką per "ilgąjį savaitgalį" nuveikiau
pasirodysim, pagaliau savo šuns foto padariau
tiksliai kai mane išvarė į lauką
P.S.: foto gal nelabai šiam forumui,
bet galvojau galim ne tik susipažint kiek kiekvienai metų,
o ir parodyt ką turim
pasirodysim, pagaliau savo šuns foto padariau
tiksliai kai mane išvarė į lauką
P.S.: foto gal nelabai šiam forumui,
bet galvojau galim ne tik susipažint kiek kiekvienai metų,
o ir parodyt ką turim
oi koks grozis, bebrotiskai fainas, myliu labai gyvunus...pakeliai nuotaika, daugiau fotkiu, daugiau...linksmiau