QUOTE(inga002 @ 2010 04 18, 15:55)
sveiki
skaitau foruma ir tiek daug optimizmo is visu, tiesiog tryksta per krastus, super
ir kaip taip nusiteikti?
man paskyre capoxone
kaip reiks leistis nezinau, niekada neteko. istikruju tiek daug klausimu, bet negaliu paklaust nei gydytojos nei seseliu, labai skauda dar apie tai kalbeti. graudenuosi ir viskas
idomu del tu duobiu? cia pasidaro randeliai kazkokie nuo duriu? isvis kaip cia tas vaistas, jis skaitosi progresuojanciai ligai? visa foruma perskiaciau ir tik dabar supratau, kad mano situacija ganetinai prasta
jau 7 karta akies nervo uzdegimas- neuritas per 1.5metu,
apanku, bet palengva, aisku sunkiai, bet atsistatydavo..sugeriu prednizolono po 12 tableciu ir kazkaip isseinu is ligonines atrodo vel gerai. aisku dozes arkliskos, skrandis kencia, alergijos oho kokios, bet isgeriu, nesiskundziu ir viskas.
kaip Jus manot, cia jau progresuojanti skaitosi? o tie vaistai, ar padeda jie? salutinis poveikis koks? ir kiek ilgai juos reikia leistis? visam gyvenimui? ir dar toks klausimelis..del leliuku..nelabai galesiu tureti? man 19m, nuo geguzes tureciau pradeti leistis vaistus, vistiek apnuodija organizma jie.
daug klausimu- dar daugiau liko. Iskart aciu uz atsakymus, turbut, nusibosta atsakineti i tokius pacius
Sveika
nereikia kenkt savo organizmui bloga nuotaika. Jis jaunas ir kovoja su liga- netrugdyk jam blogai nusiteikusi
man paciai diagnozavo kai turejau 19metu (greit bus 22m) ir tikrai saves nenurasau
per ta laika ir paralyziu turejau,bet beveik atsistaciau, reikia tik labai noreti. Is pradziu irgi paskyre copaxone- salutinio poveikio jokio neturejau, tik labai niezedavo durio vietos
ir kiekviena diena tas vaistu leidimas vis primindavo kad sergu. Vaistai netiko, paskyre Betaferona, irgi netiko tai jau 1,5metu leidziu Avonexa
Tiesiog dabar save labiau myliu, stengiuosi nepervargti, ivairiausius papildus vartoju,stengiuosi nepersalt. Visi zino kad sergu tai palepina mane
vaikuciu labai noriu ir tikrai ju turesiu
o del vaistu leidimosi tai kol organizmas leidzia tai ir leisk, kepenu tyrimus reikes daryti. Cia kaikurios puikiai gyvena ir be vaistu
Jei nebuvo daug ataku ir jei organizmas atsistato tai nera progresuojanti. Nenusimink, buna ir baisesniu ligu,sekmes!