Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 12, 11:21)
Skambink tiesiai vyr sesutei

Nu va-pasiskambinau, bet jau piktai, antakius suraukus, blush2.gif ir ka-treciadieni vaziuoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 12 balandžio 2010 - 13:22
Man dažnai liežuvis tirpsta ir veidas, tuo momentu kažkaip išsigąstu atrodo, kad insultas, kartą net gydytojui skambinau sakau gal man smegenims deguonies trūksta blush2.gif , sako išgerk raminamų... schmoll.gif
Atsakyti
Apart, jusu patiriami pojuciai, kai pulsas, spaudimas pakyla, isprakaituojate ir t.t. panasu i vegetodistonija, nes nuo raminamuju praeina. Man viena karta taip buvo, sausio 8, rasiau jau cia, nes iskart pagalvojau kad man issetine. Kai takart patirpo koja, tai ir siuo metu jauciu, kad kaire koja kartais padilgesi, kaip ielektrinta ir kaire ranka, kazkoks skausmas jose, daugiau nieko nesidaro. Tyriau galva, rado tik hiperintensini zidinuka, jis kraujagyslines kilmes, sako ne IS. Bet visgi man neramu, kodel nepraeina dilgsejimas kaireje kojoje ir rankoje, na viena diena buna, kita ne bet kodel nedingsta visai ..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 12, 14:21)
Nu va-pasiskambinau, bet jau piktai, antakius suraukus, blush2.gif  ir ka-treciadieni vaziuoju  thumbup.gif

Visuomet geriausiai joms skambinti, kad eiliu nereiktu laukti wink.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles 4u.gif
o as dar klibu biggrin.gif Lyg ir nieko blogo nejauciu (apie "skruzdes" nesnekesiu). Vakar mama suleido vaistus i sedimaja. Kaip as gerai jauciuosiu. Absoliuciai jokio salutinio poveikio nera. Gal cia tas moralinis nusiteikimas padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 04 13, 13:51)
Sveikos saunuoles 4u.gif
o as dar klibu biggrin.gif  Lyg ir nieko blogo nejauciu (apie "skruzdes" nesnekesiu). Vakar mama suleido vaistus i sedimaja. Kaip as gerai jauciuosiu. Absoliuciai jokio salutinio poveikio nera. Gal cia tas moralinis nusiteikimas padejo g.gif

thumbup.gif geros naujienos
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 04 12, 15:56)
Apart, jusu patiriami pojuciai, kai pulsas, spaudimas pakyla, isprakaituojate ir t.t. panasu i vegetodistonija, nes nuo raminamuju praeina. Man viena karta taip buvo, sausio 8, rasiau jau cia, nes iskart pagalvojau kad man issetine. Kai takart patirpo koja, tai ir siuo metu jauciu, kad kaire koja kartais padilgesi, kaip ielektrinta ir kaire ranka, kazkoks skausmas jose, daugiau nieko nesidaro. Tyriau galva, rado tik hiperintensini zidinuka, jis kraujagyslines kilmes, sako ne IS. Bet visgi man neramu, kodel nepraeina dilgsejimas kaireje kojoje ir rankoje, na viena diena buna, kita ne bet kodel nedingsta visai ..sad.gif

O kokių vaistų paskyrė? Turbūt liepė sekti dinamiką, reikia manyti kad būtų pasakę, kad yra įtarimas išsėtinei.
Įdomu o kaip jautėtės per nėštumą nestuke.gif ir po, ar nepablogėjo?
Papildyta:
Poryt varau pas Kizlaitienę įdomu ką pasakys, būtų gerai, kad tą copaxoną pakeistų į Avonexą, nes labai atsibodo badytis ir nepastebėjau ar kas skundėtės, bet man nuo copaxono duobės ant kojų, pilvo, jei dar 2 metai tai bus baisu blink.gif
Atsakyti
Apart, as apie issetine niekada negalvojau, tik tas ivykis pries kelis menesius priverte galvot, kad cia jau kazkas ne taip atsitiko, kazkokia kvaila nuojauta pakuzdejo IS. Bet po MRT tyrimo radiologes ir neurologas sako, kad ne IS. Sakau, gal gali dar zidiniu nerodyt jei tik va atsirado priepolis. Va siandien pvz, nera jokiu skruzdziu kojoje, kita diena gali but. Sunk pasakyt, kas cia man..gali ir kraujotaka but sutrikus ir stuburas, bet neatmetu vis ir is tikimybes, ziuresiu. NIeko man neskyre neurologas, tik Wobemzym, bet negeriu, nes maitinu. Leidziausi Cerebrum compositum, nes jie gerina kraujotaka smegenyse. O jums po pozymiu pasireiskimo iskart MRT parode zidinukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 13, 15:33)
Įdomu o kaip jautėtės per nėštumą  nestuke.gif  ir po, ar nepablogėjo?
Papildyta:

nestuke.gif smagi busena, na bent jau man neskaitant paskutiniu triju menesiu blush2.gif
o kas del ligos, tai 9 menesius isvis pamirsti, kad tokia liga ir yra thumbup.gif o kaip bus po gimdymo tai niekas nezino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 13, 17:33)
O kokių vaistų paskyrė? Turbūt liepė sekti dinamiką, reikia manyti kad būtų pasakę, kad yra įtarimas išsėtinei.
Įdomu o kaip jautėtės per nėštumą  nestuke.gif  ir po, ar nepablogėjo?
Papildyta:
Poryt varau pas Kizlaitienę įdomu ką pasakys, būtų gerai, kad tą copaxoną pakeistų į Avonexą, nes labai atsibodo badytis ir nepastebėjau ar kas skundėtės, bet man nuo copaxono duobės ant kojų, pilvo, jei dar 2 metai tai bus baisu  blink.gif

o tai tuos duobes kune nuo vaistu leidimosi, ar netinkamu vaistu leidimosi? blink.gif
atsistatys kada, ar taip ir paliks ? cia tie vaistaia ardo riebalini audini, ar kas cia vyksta? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krissti@: 14 balandžio 2010 - 12:35

Poryt varau pas Kizlaitienę įdomu ką pasakys, būtų gerai, kad tą copaxoną pakeistų į Avonexą, nes labai atsibodo badytis ir nepastebėjau ar kas skundėtės, bet man nuo copaxono duobės ant kojų, pilvo, jei dar 2 metai tai bus baisu blink.gif
[/quote]

Sveikos, o man nuo copaxone vidiniai guzai yra o jei pataikau i ji tai nors stauk kaip skaudziai vaistai leidziasi. doh.gif . Turbut teks kokia masaziste pasisamdyti kad ismasazuotu, nes pati kai pamasazuoju tada rankos aptirpsta. verysad.gif . O kai pagalvoji kad taip visada reiks leistis tai baisu darosi. doh.gif . Na 26d darys MR, ziures ar nera pakitimu, jei bus tai sake rasys rebifa, o jei viskas gerai tai paliks copaxone. Bet bijau pradeti naujus vaistus, nes kiek girdejau juos vartojant daugiau salutiniu poveikiu. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, o man nuo copaxone vidiniai guzai yra o jei pataikau i ji tai nors stauk kaip skaudziai vaistai leidziasi. doh.gif . Turbut teks kokia masaziste pasisamdyti kad ismasazuotu, nes pati kai pamasazuoju tada rankos aptirpsta. verysad.gif . O kai pagalvoji kad taip visada reiks leistis tai baisu darosi. doh.gif . Na 26d darys MR, ziures ar nera pakitimu, jei bus tai sake rasys rebifa, o jei viskas gerai tai paliks copaxone. Bet bijau pradeti naujus vaistus, nes kiek girdejau juos vartojant daugiau salutiniu poveikiu. unsure.gif
[/quote]

as ir girdejau, kad nuo rebifo salutinis poveikis nemazas, o plius dar duobes kune atsiranda taip pat... blink.gif tai kazin ar bus geriau , jei pasikeisi i rebifa... unsure.gif o sakykte, kaip ten su tais vaistais, galima ju koki laikotarpi is viso nevartoti, ar cia jei pradejai tai ir pradejai vartoti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krissti@: 15 balandžio 2010 - 09:58