Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Talli @ 2010 04 10, 11:41)
leidiesi jau vaistus? unsure.gif

nea, nea taip parasiau...leidausi smile.gif
Atsakyti
Kaip jums mergaites-man jau ne pirmas paumejimas, bet kiekviena karta labai baisu... blush2.gif nejauciu beveik puse kuno, skambinsiu pirmadieni i KMUK, bet kazkaip nelabai tikiuosi kazko..kaip supratau-jei tau studija-paumejimu jie net nefiksuoja-nenori sugadint rezultatu... verysad.gif as seniau kai pas gyd. Malciene vazinejau tai tokie elektros kretimai skaitesi aiskus paumejimas, o dabar nieko...ir net gydymo neskiria-einu pas Alytaus neurologa, kad gydytu, jis man aiskina, kad gydymo skirt negali, nes as studijoj-zodziu uzburtas ratas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 10, 16:20)
Kaip jums mergaites-man jau ne pirmas paumejimas, bet kiekviena karta labai baisu... blush2.gif nejauciu beveik puse kuno, skambinsiu pirmadieni i KMUK, bet  kazkaip nelabai tikiuosi kazko..kaip supratau-jei tau studija-paumejimu jie net nefiksuoja-nenori sugadint rezultatu... verysad.gif as seniau kai pas gyd. Malciene vazinejau tai tokie elektros kretimai skaitesi aiskus paumejimas, o dabar nieko...ir net gydymo neskiria-einu pas Alytaus neurologa, kad gydytu, jis man aiskina, kad gydymo skirt negali, nes as studijoj-zodziu uzburtas ratas... verysad.gif

man irgi aptirpdavo puse kuno-kaire...masazuodavau, lysdavau po kontrastiniu dusu, gerdavau pleciancius...as kaip buvau programoj, man skirdavo gydima...ti plecianciais, tai prednizolonu, o jei visai ne kaip-tai solimedroliu...laikykis... 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums mergaites-man jau ne pirmas paumejimas, bet kiekviena karta labai baisu... blush2.gif nejauciu beveik puse kuno, skambinsiu pirmadieni i KMUK, bet  kazkaip nelabai tikiuosi kazko..kaip supratau-jei tau studija-paumejimu jie net nefiksuoja-nenori sugadint rezultatu... verysad.gif as seniau kai pas gyd. Malciene vazinejau tai tokie elektros kretimai skaitesi aiskus paumejimas, o dabar nieko...ir net gydymo neskiria-einu pas Alytaus neurologa, kad gydytu, jis man aiskina, kad gydymo skirt negali, nes as studijoj-zodziu uzburtas ratas... verysad.gif

Pabandyk kuo daugiau ilsėtis, jei turi kokį masažuoklį būtinai pasimasažuok kūną, pasistengk kiek įmanoma daugiau pamiegoti. o jei turi kokį gerą masažistą - nueik būtinai. Laikykis, negalvok kad tau blogai 4u.gif NEGALIMA! tikrai praeis! 4u.gif
Atsakyti

ta "elektra" mano nuolatine palydove- nekreipiu demesio. Pas savo poliklinikos neuro net neinu,iskart siuntimo i KMUK prasau. Cia zinok nelabai kas ir pades manau. Tik tiek durnai, kad jie istikruju nefiksuoja jie tokiu "smulkmenu" Kiba rasyti tingi g.gif Popieriu taupo g.gif
Atsakyti
Labukas mielosios 4u.gif Einu iškar prie reikalo - eurovaistinėj šiandien geriamo neurorubino nusipirkau 16,99 Lt vietoj 27-28 Lt thumbup.gif Dar žuvų taukų, tai tikiuosi atsigausiu kažkaip doh.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz paguodos zodzius...jau visai susinervinau-paskambinau i KMUK, liepe pasiimt siuntima, registruotis ir atvaziuot i poliklinika..talonu siam menesiui jau nera, ir ka man dabar daryt? g.gif nesuprantu su kokiu as tikslu kazkoki bruda ryju neregistruota, jei paumejus niekas i mane neziuro?...zodziu, pykstu, jauciu atsisakyt man laikas tos studijos.... g.gif
Aciu Gretuteka uz geras zinias-leksiu ir as pirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 12, 10:10)
Aciu mergaites uz paguodos zodzius...jau visai susinervinau-paskambinau i KMUK, liepe pasiimt siuntima, registruotis ir atvaziuot i poliklinika..talonu siam menesiui jau nera, ir ka man dabar daryt?  g.gif nesuprantu su kokiu as tikslu kazkoki bruda ryju neregistruota, jei paumejus niekas i mane neziuro?...zodziu, pykstu, jauciu atsisakyt man laikas tos studijos.... g.gif
Aciu Gretuteka uz geras zinias-leksiu ir as pirkt thumbup.gif

o koks daktaras tave studijoje priziuri...kaip buvau studijoje ir budavo pablogejimai, niekad nesiregistravau, atsisesdavau prie kabineto daktaro ir laukdavau kol priims...cia nesamone, kad tu turi laukti dar eiles, taip jau bandymus daro ir dar issikalineja...imk balioncika 4u.gif vis smagiau...ir as sau pasidpovanosiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 12, 10:27)
o koks daktaras tave studijoje priziuri...kaip buvau studijoje ir budavo pablogejimai, niekad nesiregistravau, atsisesdavau prie kabineto daktaro ir laukdavau kol priims...cia nesamone, kad tu turi laukti dar eiles, taip jau bandymus daro ir dar issikalineja...imk balioncika 4u.gif vis smagiau...ir as sau pasidpovanosiu 4u.gif  biggrin.gif

Aciu mirksiukas.gif
Surkiene
Man irgi taip atrodo kad nesamone, skambinsiu dar karta bartis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 12, 10:54)
Aciu  mirksiukas.gif
Surkiene
Man irgi taip atrodo kad nesamone, skambinsiu dar karta bartis lotuliukas.gif

Skambink tiesiai vyr sesutei
Atsakyti
Labutis smile.gif , paskutiniu laiku man užeina kažkokie priepuoliai unsure.gif . Sėdžiu dirbu ir jaučiu prasideda - pradeda širdis mušti, rankos šlapios,pulsas sukyla, spaudimas iki 150(ne visada). Kartais šąla visur tuo momentu, aptirpsta įv.vietos,atrodo nualpsiu, kai praeina kaip niekur nieko. Buvau pas širdies davė kad reguliuotų pulsą, bet man dar blogiau buvo. Pastebėjau kai raminamų išgeriu aprimsta, ta dabar kai užeina bromezapam išgeriu, o ne nuo spaudimo.
Tai va ax.gif , ir taip kasdien užeina antras mėnuo, ir galvoju ar čia nuo IS blink.gif

Papildyta:
Kartais užeina lengvoj formoj, jaučiu kaip širdis pavirpa ir praeina, o kavos nebegaliu gerti iš kart negera pasidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 12, 13:55)
Labutis  smile.gif , paskutiniu laiku man užeina kažkokie priepuoliai unsure.gif . Sėdžiu dirbu ir jaučiu prasideda - pradeda širdis mušti, rankos šlapios,pulsas sukyla, spaudimas iki 150(ne visada). Kartais šąla visur tuo momentu, aptirpsta įv.vietos,atrodo nualpsiu, kai praeina kaip niekur nieko. Buvau pas širdies davė kad reguliuotų pulsą, bet man dar blogiau buvo. Pastebėjau kai raminamų išgeriu aprimsta, ta dabar kai užeina bromezapam išgeriu, o ne nuo spaudimo.
Tai va ax.gif , ir taip kasdien užeina antras mėnuo, ir galvoju ar čia nuo IS  blink.gif

Papildyta:
Kartais užeina lengvoj formoj, jaučiu kaip širdis pavirpa ir praeina, o kavos nebegaliu gerti iš kart negera pasidaro verysad.gif

Man panašiai būdavo visą preitą vasarą. Tik papildomai, dar prakaitas visą kūną išpidavo. Net gėda būdavo blush2.gif Rankos drebėt pradėdavo ir t.t. Po to aprimdavo . Jokie vaistai niekas nepadėjo, kažkaip savaime praėjo. Jau pusmetį ramu. smile.gif
Atsakyti