Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 04 08, 20:33)
thumbup.gif  tai turbut 50 gavai ax.gif

jeap gavau 50 thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif geros naujienos
as jau indu negaliu plaut, kaire ranka nieko nejauciu, jei nepraeis reiks i KMUK skambintis...ir nugara, pilvukas, krutine aptirpe..
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 04 08, 21:13)
thumbup.gif geros naujienos
as jau indu negaliu plaut, kaire ranka nieko nejauciu, jei nepraeis reiks i KMUK skambintis...ir nugara, pilvukas, krutine aptirpe..

na cia dabar kas, kas per aptirpimai visoms...laikykites panos, nepasiduokite.. 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau siandien prisiruosiau ir nuveziau dokus parkavimosi kortelei-sake tik uz menesio bus pagaminta doh.gif
As ir ziurau-visos mes nuo pavasarines saulutes tirpstam verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif , aš irgi noriu su jumis draugauti, viską perskaičiau šia tema, pasikroviau gerų emocijų thumbup.gif . Aš sergu 5 m. naudoju copaxone, bet man turbūt netinka, nes naujų židinių per tuos 2 metus atsirado..važiuoju į Vilnių 15d. įdomu kas bus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 09, 12:17)
Sveikutės mergaitės 4u.gif , aš irgi noriu su jumis draugauti, viską perskaičiau šia tema, pasikroviau gerų emocijų thumbup.gif . Aš sergu 5 m. naudoju copaxone, bet man turbūt netinka, nes naujų židinių per tuos 2 metus atsirado..važiuoju į Vilnių 15d. įdomu kas bus  g.gif

labukas, naujokelei.. 4u.gif visos cia fainos mergaites, tikrai manau draugaus... smile.gif
tik va, gaila, kad tos musu gretos nemazeja , o dideja... verysad.gif na, o tavo zidinuku atsiradimas kazin ar vien nuo vaistu tinkamumo priklauso... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 04 09, 11:17)
Sveikutės mergaitės 4u.gif , aš irgi noriu su jumis draugauti, viską perskaičiau šia tema, pasikroviau gerų emocijų thumbup.gif . Aš sergu 5 m. naudoju copaxone, bet man turbūt netinka, nes naujų židinių per tuos 2 metus atsirado..važiuoju į Vilnių 15d. įdomu kas bus  g.gif

O as apie savo galvos "gyventojus" - zidinukus nieko nezinau...kaip dare MRT, sake pilna galva...nu ir naciort, daugiau nieko apie juos nenoriu zinoti... biggrin.gif leidziuos tuos vaistus, nuo kuriu nera tiek daug pablogejimu, nes nuo copaxono oi kaip buvo blogai...o zidinuku atsiradimo priezastys gali buti ivairios...

Nervus i konservus-o ne i galva, tada ir zidinuku bus maziau 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif pagaliau turim tikra naujoke biggrin.gif Aisku gal ir nelabai yra ko dziaugtis (is vienos puses), bet dar viena bendraminte gerai. Tikiuosi visada cia pasikrausi tu, geruju emociju. Padejuojam visos truputeli, o po to vel linksmai gyvenam biggrin.gif As tik prasau Dievulio kad man tiktu Avonex'as. Nenoriu daznai badytis verysad.gif
Atsakyti

Labas naujokele smile.gif
Atsakyti

Labutis naujokutei drinks_cheers.gif svarbiausia nepasiduoti neigiamom emocijom, viskas bus gerai smile.gif as naudojau taip pat copaxone, bet dabar be vaistuku bandau isbuti, oi pamenu tuos kasdieninius leidimus.. unsure.gif o man MRT nuo 2005 nedaryta, nors ir nenoriu apie tai nieko zinoti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 09, 15:02)
O as apie savo galvos "gyventojus" - zidinukus nieko nezinau...kaip dare MRT, sake pilna galva...nu ir naciort, daugiau nieko apie juos nenoriu zinoti... biggrin.gif leidziuos tuos vaistus, nuo kuriu nera tiek daug pablogejimu, nes nuo copaxono oi kaip buvo blogai...o zidinuku atsiradimo priezastys gali buti ivairios...

Nervus i konservus-o ne i galva, tada ir zidinuku bus maziau 4u.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 04 09, 20:22)
Labutis naujokutei drinks_cheers.gif  svarbiausia nepasiduoti neigiamom emocijom, viskas bus gerai  smile.gif  as naudojau taip pat copaxone, bet dabar be vaistuku bandau isbuti, oi pamenu tuos kasdieninius leidimus.. unsure.gif o man MRT nuo 2005 nedaryta, nors ir nenoriu apie tai nieko zinoti  schmoll.gif

man pernai kai MRT padare praejus 8 metams ir pasake kad zidiniu daugiau, kelias dienas kai trenkta pagaliu vaiksciojau. Dabar vel viskas gerai. Kazkaip gal ir nenoriu jau nieko zinoti apie savo galva. Sake po metu konsiliumas man bus. Tada spres ar KT ar MRT.
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 09, 14:02)

Nervus i konservus-o ne i galva, tada ir zidinuku bus maziau 4u.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

leidiesi jau vaistus? unsure.gif
Atsakyti