Su šv. Velykom
Ir as prisidedu prie nuosirdziu sveikinimu
Su praejusiom sventem, mergaites
QUOTE(krissti@ @ 2010 04 03, 18:49)
sveikutes, visas su sventem... daug daug kiausiniu, ir sveikateles , sveikateles, sveikateles... klausykit, kaip sakote, kas galetu buti, jei man kazko pastaruoju metu labai stipriai niezti delnai, ypatingai vakarais? bandziau ieskoti kokios nors informacijos, nelabai ka randu, viena is versiju, kad kazkas su kepenimis gali buti negerai..
bobutes sako: gausi daug pinigu
su sventem visas ir visus!
na ka, jau po svenciu ar nepersivalget merginos?
del nieztejimo tai ir as zinau kad su kepenimis gali kazkas buti. Bet... pries keleta metu pradejo labai niezteti delnai. Po to ismesdavo vandeningom puslelem, ir tada pradedavo gyti. Apgydavo,ir vel is pradziu. Kai laukiausi buvo nustoje, po kiek laiko vel pasikartojo. O dabar turbut nuo vasaros jau nebeniezti, ir neberia. Tyre del zvynelines, egzemos, dar kazko. Liko neaisku. Norejo fototerapija taikyti, ir kazkoki pleistra liepe pirktis, bet nieko nedariau. Budavo pasitepu flucinaru ir gerai
sveikutes, kaip merginos issilaikiusios po ilgojo savaitgalio? Ryt varau ats is komisijos, paziuresim ku prirase
Man ko tai ranka nutirpo, ir koja kazkokia nesava, bet laukiu-gal praeis... Sekmes tau Libe rytoj
QUOTE(juratema @ 2010 04 07, 13:38)
Man ko tai ranka nutirpo, ir koja kazkokia nesava, bet laukiu-gal praeis... Sekmes tau Libe rytoj
man ir plastaka aptirpusi, o koja silpnesne. Matyt cia tas pavasaris
Libe, sekmes
Aciu panos uz palinkejimus...atsakima gavau...darbingumas sumazejo dar 5 proc, jau galvojau, kad isvis atims, bet turbut ligos "staziukas" daro savo...tai po dvieju metu teks vel minti kelius, tikiuosi sistema pasikeis i gera puse ir nereikes "n" kartu eiti pas juos
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 08, 17:07)
Aciu panos uz palinkejimus...atsakima gavau...darbingumas sumazejo dar 5 proc, jau galvojau, kad isvis atims, bet turbut ligos "staziukas" daro savo...tai po dvieju metu teks vel minti kelius, tikiuosi sistema pasikeis i gera puse ir nereikes "n" kartu eiti pas juos
svarbu, kad neateme
Labukas visoms
Ir as siaip sau, siandien darbe buvo pradejes tirpti veidas bet praejo, dabar jau geriau. Ranka irgi patirpsta, bet manau pavasaris ir tuoj visos vel busim atsigavusios
QUOTE(<LIBE> @ 2010 04 08, 17:07)
tai turbut 50 gavai
Buvau KMUK. Issiderejau i uzupakali leistis Daktare iskart pasake kad kitos taip badosi. Tai man buvo kaip palaiminimas