Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2010 03 30, 17:20)
Del vaistu, tai teko leist tokiam vyrukui Avonexa i uzpakaliuka, bet man tai kas-ka atkiso, ten ir duriau lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vyrukui as ir i uzupakali leisciau hihihi.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Melete, kokius dokumentus nesei kortelei gaut? Tesiu kopija, pzymejimo kopija, foto, o ka dar? bijau kad nueisiu, kazko pritruks ir teks vel atgal pedint... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 31, 13:30)
Melete, kokius dokumentus nesei kortelei gaut? Tesiu kopija, pzymejimo kopija, foto, o ka dar? bijau kad nueisiu, kazko pritruks ir teks vel atgal pedint... verysad.gif

taip,vairuotojo pazymejimo ir ano pazymejimo kopijos, bei foto biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu ryt rast laiko nueit..sodroj siandien buvau, toks geras oras, tingejosi darbe sedet, tai sumaniau prasivaiksciot, kad ir nauda ir malonumas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos pradingeles 4u.gif
na, tai kaip pasiruosimas sventems, orai, ir sveikatele g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 04 02, 19:11)
na, tai kaip pasiruosimas sventems, orai, ir sveikatele g.gif  smile.gif

Labukas, pasirodo ne aš viena dinginėju biggrin.gif
Mane dar vis darbai puola... žiauru.. doh.gif
Laukiu gegužės mėnesio kai savaitę bent atostogausiu... Truputuką ir nelabai kaip jaučiuos.. visą savaitę silpna labai ir kojos vienos padukas stipriau patirpęs, vakare vis galvą skaudena.. tai geriu draugą neurorubiną ir žuvų taukus dar nusipirksiu vėl, atsigausiu greitai ax.gif kitaip ir būti negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 02 balandžio 2010 - 19:19
QUOTE(Meletė @ 2010 04 02, 18:11)
na, tai kaip pasiruosimas sventems, orai, ir sveikatele g.gif  smile.gif

adaptuojuos po ligonines... ir sveikata deja, pragulejus dvi savaites nera gera sad.gif
Atsakyti
Susileidau 5 neurorubino, geriu visa kruva vitaminu, zuvu tauku, lyg ir praeina visi blogumai..Per sventes eisim pas tevus, tai ruosos nebus daug-dazysim kiausinukus, kepsiu pyraga-ir gal viskas g.gif toliau tegul maxima gamina lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielos koleges, likimo drauges smile.gif smile.gif Kadangi ryt neprisijungsiu, noriu pasveikinti visas su SV. VELYKOMIS! Pailsekite, pasidziaukite svente, nepersivalgykite.... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes, visas su sventem... 4u.gif 4u.gif daug daug kiausiniu, ir sveikateles , sveikateles, sveikateles... smile.gif klausykit, kaip sakote, kas galetu buti, jei man kazko pastaruoju metu labai stipriai niezti delnai, ypatingai vakarais? unsure.gif bandziau ieskoti kokios nors informacijos, nelabai ka randu, viena is versiju, kad kazkas su kepenimis gali buti negerai.. unsure.gif
Atsakyti
Labutis mielosios!
Visoms linkiu daug daug sveikatėlės,
gražaus pavasario ir jaukių Šv. Velykų!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 03 balandžio 2010 - 20:14