Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

o man netiko...uzdegimai kartojosi,mmm labai skausmingos ir gausios buvo, o dar PMS pas mane labai pasireiskia-bunu pikta kaip velnias blush2.gif tabletukes geriu jau gal 7 metai, atsibodo, bet ka padarysi..
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 26, 21:24)
o man netiko...uzdegimai kartojosi,mmm labai skausmingos ir gausios buvo, o dar PMS pas mane labai pasireiskia-bunu pikta kaip velnias blush2.gif tabletukes geriu jau gal 7 metai, atsibodo, bet ka padarysi..

mano PMS ziaurus. Nieko neskauda, jauciuosi neblogai, bet piktumas, nuotaiku kaita- kazkas baisaus doh.gif Tik pradedu psichuoti, vyras atlaidziai ziuri- nekreipia demesio. Stebiuosi is kur tiek kantrybes unsure.gif Per beveik 10 metu tik viena karta buvau sutraukius jo kantrybe lotuliukas.gif Nieko baisaus nebuvo, bet PASIUNTE!!! doh.gif lotuliukas.gif Mano reakcija? Pradejau juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar jau atvanojo su verbom sonus? lotuliukas.gif Man tai dukryte tokia akupunktura padare su kadagio sakele kad cypiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 28, 12:33)
Merginos, ar jau atvanojo su verbom sonus? lotuliukas.gif Man tai dukryte tokia akupunktura padare su kadagio sakele kad cypiau lotuliukas.gif

geras... thumbup.gif biggrin.gif o mes tokiu tradiciju neturim...
Atsakyti
o man, kuo arciau baznycia, tuo toliau Dievas. Gyvenu vos uz 100 m nuo baznycios, bet jau ir per didziasias sventes nebeiseina nueiti blush2.gif Vakar draugu seima dar kviete prisijungti siam rytui, bet ka... Velai atsikelem, kol pusryciai, dar siaip, po to vyra i reisa isruost, ir prie masinos nuvezt reikejo. Taip visas pusdienis ir praejo unsure.gif
Atsakyti
mums irgi siandien miegadienis...laikas pasisuko ir viska subalamutino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 25, 15:08)
As Alytuj, mieste, tai pas mus tokio daikto kaip seniunija nera... smile.gif
Kur Gretuteka prapuolus, negirdet senokai...

QUOTE(Meletė @ 2010 03 25, 16:33)
va,prisiminiau, su diplomu pagal ju kriterijus, skaitosi- palanki aplinkybe.
Jo, Gretuteka gal kur siltai poilsiauja... tikesimes ne ligonineje, ir jauciasi gerai. Gal dar kokiu geru naujienu pazers tiek pratylejusi rolleyes.gif

Labutis mielosios biggrin.gif aš sveika, gyva ax.gif pas mane tooks darbymetis, kad uiii.. kartais ir neturiu galimybės prie interneto prisėsti, sm jei kartais tik viena akim permetu tai gerai.
Gaila dar neatostogauju tongue.gif Gegužę turėsiu savaitę, bet manau liksim LT, vasarą jei planai nepasikeis lėksim draugų aplankyti į UK.
Nusipirkau neurorubino geriamo ir aš šiandien, nes paskutiniu metu galvą pradėjo skaudėt, o nuo orų išlindo ir senos bėdos.. vienoj kojoj ataugos.. tai penktadienį vos iš lovos išlipau.. bet tai laikina, tuoj įkalsiu neurorubino ir pirmyn.. didysis streso metas darbe ir visus kitur praėjo tai gyvent galima.
Visos matau sėkmingai grupes prasitęsusios, sveikinu thumbup.gif aš dar neturiu, tfu tfu tfu.. man jau nėra atakų nuo diagnozavimo keli metai, tegu man jos ir neduoda, kad tik viskas gerai būtų 4u.gif pasiilgau visų Jūsų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2010 03 28, 12:33)

Pas mane krikštadukra buvo užsukus, o aš su pižama.. tai per plikas kojas su kadagiais... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 28 kovo 2010 - 19:07
Labas, labas visoms... smile.gif nu zodziu buvau as toj komisijoj, turbut bus ssssss...tik nesupratau, kodel atsakymas bus tik kitos savaites gale, seniau po 3 dienu atiduodavo....
Atsakyti
o kelinta val vaziavot pazymejimu ir kur juos atiduoda?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 29, 12:01)

Pas mus tai nuo 15 val pazymejimus isduoda..Gal viskas gerai, as irgi buvau nusigandus kad neprates, o pasirodo be reikalo
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 29, 12:01)

tenais atiduod, 13- 15 val. Bet jei ne Kaunas tai ta pacia diena lygtais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 29, 15:28)
tenais atiduod, 13- 15 val. Bet jei ne Kaunas tai ta pacia diena lygtais g.gif

maciau kad parasyta nuo 13-15val, bet konkreciai nepasake dienos(kitos savaites pabaigoje), o kur eiti prasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 29 kovo 2010 - 15:11