labukas, gal keliaujam čia visos? nes bendraujam per du forumus savo temą paprašiau, kad ištrintų moderatorės, bet tebelikus
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 21, 16:20)
organizma stiprinti tai reik, tik nestiprink per daug imuniteto... neveltui IS yra autoimunine liga... nes kuo labiau stiprinsi imuniteta, tuo dazniau bus atakos ir tuo labiau progresuos liga...
mano duktereciai kovo gale bus tik 3 metai, bet irgi turi autoimunine liga kitokia nei mano, bet labai liudna ir graudu kai 3 metu vaikas vos paeina... tai kai nuo persalimu jai stiprino imuniteta, tai ji tuo labiau nepaejo... o kai yra stiprinamas ne imunitetas, tai jai stipriai pagerejo... bet kai persala, visad pablogeja man ir buvo ranka patirpusi, kai buvau persalusi, bet kai sveikata pasitaise dingo ir tirpimas...
o kaip sake gretuteka del vaistu, tai as pilnai pritariu... nuo ju tik daug blogiau
mano duktereciai kovo gale bus tik 3 metai, bet irgi turi autoimunine liga kitokia nei mano, bet labai liudna ir graudu kai 3 metu vaikas vos paeina... tai kai nuo persalimu jai stiprino imuniteta, tai ji tuo labiau nepaejo... o kai yra stiprinamas ne imunitetas, tai jai stipriai pagerejo... bet kai persala, visad pablogeja man ir buvo ranka patirpusi, kai buvau persalusi, bet kai sveikata pasitaise dingo ir tirpimas...
o kaip sake gretuteka del vaistu, tai as pilnai pritariu... nuo ju tik daug blogiau
o cia ka turi omeny, organizma stiprinti , o ne imunine sistema? ka siulai daryti, o ko nea?
QUOTE(krissti@ @ 2010 02 21, 19:02)
o cia ka turi omeny, organizma stiprinti , o ne imunine sistema? ka siulai daryti, o ko nea?
zinau tiksliai, kad imbieras ir zensenis nerekomenduojami ir netinkami o siaip as pagrinde vartoju omega3 ir neurorubina...
mane kai is ligonines israsinejo (kai nustate diagnoze), tai daktaras pasake iskart: rekomenduojama valgyt daug zuvies, nerekomenduojama kiauliena. jokiu pirciu, buvimo sauleje ir labai nerekomenduojamas alkoholis. jokiu stresu (lengva pasakyt, sunku padaryt), daug poilsio.
siaip reik stiprinti nervu sistema, o ne imuniteta.
QUOTE(noras1 @ 2010 02 22, 10:24)
Mergaitės, o jums su neurorubinu viskas gerai būna?
Mano po pirmos ampulės atsiranda labai didelis bėrimas (tokie kaip paauglystės spuogai), nu taip nemalonu Teko girdėti, kad tai kaip alerginė reakcija į jį, įdomu ar tokiu atveju vis tiek jį vartoti ar geriau nereikia Kad ir nepakenktų
Mano po pirmos ampulės atsiranda labai didelis bėrimas (tokie kaip paauglystės spuogai), nu taip nemalonu Teko girdėti, kad tai kaip alerginė reakcija į jį, įdomu ar tokiu atveju vis tiek jį vartoti ar geriau nereikia Kad ir nepakenktų
man berimas islysdavo po 8- 10 ampuliu. Tada zinodavau kad gana. Tas pats su vitamino B kapsulemis. Ilgiau pavartojus pradeda alergizuoti. O dabar as nuo to Avonexo spoguota kaip paaugle, ir veido oda labai negrazi Superine niekada nebuvau, bet pretenziju odai neturejau. Neviltis apima i veidrodi ziurint.
QUOTE(Meletė @ 2010 02 22, 16:42)
man berimas islysdavo po 8- 10 ampuliu. Tada zinodavau kad gana. Tas pats su vitamino B kapsulemis. Ilgiau pavartojus pradeda alergizuoti. O dabar as nuo to Avonexo spoguota kaip paaugle, ir veido oda labai negrazi Superine niekada nebuvau, bet pretenziju odai neturejau. Neviltis apima i veidrodi ziurint.
Va va va, o mane beria po 1-2-os. Gal man netinka?
QUOTE(Meletė @ 2010 02 22, 16:42)
man kazkaip po Avonexo nieko,oda svari ir lygi.Bet kai vartojau Copaxone ir neurorubina tai buvo baisu o nuo vitaminu B pykinti pradeda
ar priimsit naujokę
nesergu šia liga, tad nesuprantu ką jūs jaučiat ar išgyvenat
bet egzistuoja žmogeliukas, kuris man labai svarbus... jis žino, kad serga šia liga, bet apie ją nieko nežino, nes nenori žinot... nei jo tėvai nei aš jam nieko nesakau jo tėvai jam pasakę, kad tai nieko blogo, aš negaliu taip meluot, todėl nesakau nieko...
noriu būt čia, kad žinočiau visus gydimo būdus ir komplikacijas, kurių galima būtų laukt
bet egzistuoja žmogeliukas, kuris man labai svarbus... jis žino, kad serga šia liga, bet apie ją nieko nežino, nes nenori žinot... nei jo tėvai nei aš jam nieko nesakau jo tėvai jam pasakę, kad tai nieko blogo, aš negaliu taip meluot, todėl nesakau nieko...
noriu būt čia, kad žinočiau visus gydimo būdus ir komplikacijas, kurių galima būtų laukt
QUOTE(malvea @ 2010 02 22, 20:26)
ar priimsit naujokę
gal ir gerai kad nesidomi. Kai as pradejau dometis, pasidariau ligone
QUOTE(noras1 @ 2010 02 22, 09:24)
Mergaitės, o jums su neurorubinu viskas gerai būna?
Man taip pat kai tik suleido 2ampules iskart ismete demes, pati nekaip jauciausi todel iskart gydytoja pasake tu neurorubino ampulem alergiska ir patare daugiau niekad nenaudoti. Tad dabar geriu omega-3 ir neurozan. Lyg ir neblogai.
QUOTE(malvea @ 2010 02 22, 20:26)
ar priimsit naujokę
o as manau kad blogai kad nesidomi.Man is pradziu daktaras taip graziai ja nupiese,pasake kad gali daugiau nepasireiksti.As ir nesidomejau, nesisaugojau saules,daug dirbau,pavargdavau,i pirti nueidavau...viena nakti su didziule isterija atsikeliau,atvaziavo greitoji,sake insultas ligoninei pasirode kad cia dar viena ataka,tada kazkaip nusiraminau.Po sito visko apie sia liga jau zinau turbut viska, ko is jos galima tiketis, jo vengti...