Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

ryt bandysiu ir as dokus atiduoti, paziuresiu gal pasiseks apie 12 val, jei neiseis, ai jei spesiu bandysiu pries tris, nes tik iki triju priima...ziuresim koks zmoniu srautas bus...

bet del tvarkos as sutinku, tokiai institucijai reiketu kitokia tvarka isivesti, nes juk cia renkasi neigalus, o daugiau knisalynes nei poliklinikoje
Atsakyti
apie seimos sudety
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 24, 22:03)
apie seimos sudety

o kam jos reikia? Kokiu tikslu ja imt g.gif

Jo, tvarka pagerinta. Jiems turbut labai patinka ta pati zmogu 3- 4 kartus matyti. Pirma karta, 2008 metais, viskas buvo ta pacia diena. Nereikejo kas savaite lakstyti. Tada pamenu ryte pridaviau, po piet- komisija, ir iskart atsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 24, 22:51)
o kam jos reikia? Kokiu tikslu ja imt g.gif

Jo, tvarka pagerinta. Jiems turbut labai patinka ta pati zmogu 3- 4 kartus matyti. Pirma karta, 2008 metais, viskas buvo ta pacia diena. Nereikejo kas savaite lakstyti. Tada pamenu ryte pridaviau, po piet- komisija, ir iskart atsakymas smile.gif

Ne taip parasiau-apie deklaruota gyvenamaja vieta, bet iraso ir vaika, cia man seniau kai del atostogu reikdavo, kad issiskyrus, tai ta pazyma skaitesi apie seimos sudeti doh.gif visai varna as doh.gif bet esme tai kad teikia eiti i savivaldybe, i metrikacijos skyriu. O kam reikalinga diplomo kopija-sito as visai nesuprantu...ar as nuo to turiu but sveikesne, kad aukstaji turiu?
nu, bet nera ko priekabiaut, grupes nenueme, kortele duos-ko daugiau reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 25, 10:12)
Ne taip parasiau-apie deklaruota gyvenamaja vieta, bet iraso ir vaika, cia man seniau kai del atostogu reikdavo, kad issiskyrus, tai ta pazyma skaitesi apie seimos sudeti doh.gif visai varna as doh.gif bet esme tai kad teikia eiti i savivaldybe, i metrikacijos skyriu. O kam reikalinga diplomo kopija-sito as visai nesuprantu...ar as nuo to turiu but sveikesne, kad aukstaji turiu?
nu, bet nera ko priekabiaut, grupes nenueme, kortele duos-ko daugiau reikia lotuliukas.gif

taip,su diplomu sveikesne. Yra sansu isidarbinti daugiau biggrin.gif Tipo... O gyvenamos vietos deklaracijos i seniunija ejau, o kas liecia del seimos sudeties tai neturiu tokios g.gif Kokiam rajone tu?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 25, 10:39)
taip,su diplomu sveikesne. Yra sansu isidarbinti daugiau biggrin.gif  Tipo... O gyvenamos vietos deklaracijos i seniunija ejau, o kas liecia del seimos sudeties tai neturiu tokios g.gif  Kokiam rajone tu?

As Alytuj, mieste, tai pas mus tokio daikto kaip seniunija nera... smile.gif
Kur Gretuteka prapuolus, negirdet senokai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 25 kovo 2010 - 14:09
QUOTE(juratema @ 2010 03 25, 15:08)
As Alytuj, mieste, tai pas mus tokio daikto kaip seniunija nera... smile.gif
Kur Gretuteka prapuolus, negirdet senokai...

va,prisiminiau, su diplomu pagal ju kriterijus, skaitosi- palanki aplinkybe.
Jo, Gretuteka gal kur siltai poilsiauja... tikesimes ne ligonineje, ir jauciasi gerai. Gal dar kokiu geru naujienu pazers tiek pratylejusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, vakar nunesiau dokus, pirmadieni varau i komisija...komisija nauja, tai net nzn kaip bus... smile.gif
Beje, turiu gana imtimna klausimuka smile.gif gal kas turite isidejusios spirale, man labai rupi, nes noreciau isideti, bet niekas patart negali....
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 26, 11:57)
Sveikutes, vakar nunesiau dokus, pirmadieni varau i komisija...komisija nauja, tai net nzn kaip bus... smile.gif
Beje, turiu gana imtimna klausimuka smile.gif gal kas turite isidejusios spirale, man labai rupi, nes noreciau isideti, bet niekas patart negali....

i AZ parasysiu 4u.gif
Atsakyti
as su kontraceptinem tabletem vargstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 26, 11:57)

as su spirale jau 3-i metai, labai patogu ir jokiu nemaloniu pojuciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 03 26, 17:00)
as su spirale jau 3-i metai, labai patogu ir jokiu nemaloniu pojuciu thumbup.gif

man liepa bus treji. thumbup.gif
Atsakyti