Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 22, 10:40)
Pastebejot, mes dabar kaip kokioj loterijoje, laukiam kas kaip kam sekesi, nes ten - komisijoje lauki gero rezultato, kaip stebuklo biggrin.gif
Tai meletei ats - siandiena, o tau juratema treciadieni(ar as ka painioju), o kita savaite ziuresime kaip mane sudirbines smile.gif

na man tai niekas jokios grupes neduoda, nes esu registruora pas tevus, tai tenka i Taurage vazineti. VIlniuje tai man pora metu yra dave, bet dabar nepriima doh.gif
tai ir sedziu sau be jokios grupes g.gif
Atsakyti
paliko tuos pacius 50 proc. dviems metams. Jau spejau suzinoti kad isvis dziaugtis reikia kad nieko nenueme per tuos kriterijus pasikeitusius doh.gif Kita savaite gausiu leidima zenklui ant automobilio. Ir iki sodros buvau nubegusi prasitesti.

Juratema, jei tu neturi leidimo- atsargiai. Kai eisi atsakymo, nueik i registratura, uzpildysi prasyma, atsviesi teises ir nauja pazymejima nedarbingumo, turek nuotraukyte, irtada viskas bus super legalu. Nes be jokio leidimo gali uztrumpinti. Net i pazymejima jie neziuri. O ir KMUK boboms panosen leidima ir tiek ziniu... biggrin.gif ten moket nieko nereikia.
Atsakyti
o man kai skyre 20%darbingumo dave kompensacija 4000lt automobiliui bet jokio zenklo nedave g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 03 22, 16:04)
o man kai skyre 20%darbingumo dave kompensacija 4000lt automobiliui bet jokio zenklo nedave g.gif

zenkla reik paciai nusipirkti, o issiimti leidima tam zenklui smile.gif nes invalidumo zenklas be leidimo negalioja (kitaip bet kas galetu ta zenkla naudoti)
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 03 22, 17:23)
zenkla reik paciai nusipirkti, o issiimti leidima tam zenklui smile.gif nes invalidumo zenklas be leidimo negalioja (kitaip bet kas galetu ta zenkla naudoti)

drinks_cheers.gif
as tai negalesiu gauti kompensacijos masinai. Ka masinai... Man jau nuolaidos darzeliui, draudimui, ir kt. nuplauke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 22, 16:21)
paliko tuos pacius 50 proc. dviems metams. Jau spejau suzinoti kad isvis dziaugtis reikia kad nieko nenueme per tuos kriterijus pasikeitusius doh.gif  Kita savaite gausiu leidima zenklui ant automobilio. Ir iki sodros buvau nubegusi prasitesti.

Juratema, jei tu neturi leidimo- atsargiai. Kai eisi atsakymo, nueik i registratura, uzpildysi prasyma, atsviesi teises ir nauja pazymejima nedarbingumo, turek nuotraukyte, irtada viskas bus super legalu. Nes be jokio leidimo gali uztrumpinti. Net i pazymejima jie neziuri. O ir KMUK boboms panosen leidima ir tiek ziniu... biggrin.gif  ten moket nieko nereikia.

thumbup.gif Liuks, kad nenueme, nes jie ten greit visus sveikais padaro lotuliukas.gif
Na gal ir man nenuims...tikiuosi..seniau jokio ten leidimo nereikejo, arba lipdukas, arba pazymejima prie lango numeti ir gerai budavo, o dabar jau isduos kokia tai kortele?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 22, 18:04)
thumbup.gif Liuks, kad nenueme, nes jie ten greit visus sveikais padaro lotuliukas.gif
Na gal ir man nenuims...tikiuosi..seniau jokio ten leidimo nereikejo, arba lipdukas, arba pazymejima prie lango numeti ir gerai budavo, o dabar jau isduos kokia tai kortele?

zenklas be leidimo niekada negaliojo. Nes ir as anksciau prisiskaiciusi apie tai net nerizikavau klijuotis. Po to kur nors centre aiskinkis su zaliaskverniu dede kad tu ne kupranugaris. Kaip supratau bus toks pats laminuotas.
Atsakyti
merginos, ar galima mam butu gerti OMEGA-H3 forte - as maitinu, niekur neraso...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 22, 20:42)
merginos, ar galima mam butu gerti OMEGA-H3 forte - as maitinu, niekur neraso...

nu astai tik gelezi su foline geriau kai maitinau. Manau gal nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 22, 21:24)
nu astai tik gelezi su foline geriau kai maitinau. Manau gal nieko  g.gif

neurologe sako gerk zuvu taukus...kaip dar nebuvau nescia bandziau gerti juos-omega,..., bet vemdavau nuo ju...dabar isitraukiau is vaistineles, galvoju gal tiks, gal jau nebeatpilsiu biggrin.gif brangus rupuzes biggrin.gif paziurejau i sudeti ir palyginus su elevit-nesciu vitaminus, tai B gr vitaminu kiekis dvigubai didesnis, bet gal visu zuvu tauku tokia yra ir nepakenks....
Atsakyti
nusipirkau neurorubine leidziamo, Lermitas krecia baisiai... verysad.gif dar Lyrica sugeriau 14 kapsuliu, bet nelabai kas gero...
Atsakyti
reikia kalt Ibumetino, ir eiline doze susileisti. O kaip nenoriu doh.gif Jauciu pradedu priprasti. Liko tik raumenu skausmas,ir tai tik sedimosios. biggrin.gif
Atsakyti