Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Rigedora @ 2010 03 21, 16:16)
ta knyga turiu, bet kitam kompe, kuri vyras i klinikas issitempes-ryt gris, tai galesiu pabandyt persiust. Siaip jos pradzioj raso, kad sia knygele jus gavote po to, kai jums buvo paskirtas gydymas betaferon.  g.gif Labai issami, aisku, su paveiksliukais ir viskuo kas susije su IS.

gavau gavau. Bet per tiek metu jau net nezinau kur ji. Kita vertus- kompe turiu. Juratemai jau nusiunciau.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 03 21, 16:16)
ta knyga turiu, bet kitam kompe, kuri vyras i klinikas issitempes-ryt gris, tai galesiu pabandyt persiust. Siaip jos pradzioj raso, kad sia knygele jus gavote po to, kai jums buvo paskirtas gydymas betaferon.  g.gif Labai issami, aisku, su paveiksliukais ir viskuo kas susije su IS.

Labai lauksiu, nors atrodo daug ka zinau, bet vis tiek randu kazka idomaus
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 21, 16:27)
gavau gavau. Bet per tiek metu jau net nezinau kur ji. Kita vertus- kompe turiu. Juratemai jau nusiunciau.

Atsiuskit ir man, kuriai nesunku blush2.gif saaulute20@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 21 kovo 2010 - 19:38
Melete,aciu labai , gavau knygele ir jau paskaiciau thumbup.gif
Atsakyti
ner uz ka blush2.gif Libe, issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 21, 21:34)
ner uz ka blush2.gif  Libe, issiunciau smile.gif

ACIU TAU LABAI 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif atkapsciau ka nuo 0 iki 55 proc darbingumo,priklauso neigaliojo zenklas ant automobilio biggrin.gif cia Siandien paklausiu kas ir kaip. Del viso pikto ir nuotraukele pasiimsiu- gal isduos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 22, 11:03)
sveikos 4u.gif atkapsciau ka nuo 0 iki 55 proc darbingumo,priklauso neigaliojo zenklas ant automobilio biggrin.gif  cia Siandien paklausiu kas ir kaip. Del viso pikto ir nuotraukele pasiimsiu- gal isduos biggrin.gif

Pas mane 55 proc darbingumo(buvo iki komisijos, o dabar nezinau blush2.gif ) tai as ant masinos uzsiklijavus, ir vaziuoju sau patenkinta-statau kur noriu, mokamos aiksteles nemokamai-reikia gi pasinaudot, jei priklauso lotuliukas.gif Laukiam Melete naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 22, 11:14)
Pas mane 55 proc darbingumo(buvo iki komisijos, o dabar nezinau blush2.gif ) tai as ant masinos uzsiklijavus, ir vaziuoju sau patenkinta-statau kur noriu, mokamos aiksteles nemokamai-reikia gi pasinaudot, jei priklauso lotuliukas.gif Laukiam Melete naujienu  mirksiukas.gif

Pastebejot, mes dabar kaip kokioj loterijoje, laukiam kas kaip kam sekesi, nes ten - komisijoje lauki gero rezultato, kaip stebuklo biggrin.gif
Tai meletei ats - siandiena, o tau juratema treciadieni(ar as ka painioju), o kita savaite ziuresime kaip mane sudirbines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 03 22, 11:14)
Pas mane 55 proc darbingumo(buvo iki komisijos, o dabar nezinau blush2.gif ) tai as ant masinos uzsiklijavus, ir vaziuoju sau patenkinta-statau kur noriu, mokamos aiksteles nemokamai-reikia gi pasinaudot, jei priklauso lotuliukas.gif Laukiam Melete naujienu  mirksiukas.gif

eik tu sau!!! leidima turi? Siaip niekas nesikabina? As KMUK su moterimis kurios ant vartu sedi istisai konfliktuoju. O kaip del islaidu kompensavimo automobiliui pirkti (ten tu 32 MGL)? Nesidomejai?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 22, 11:47)
eik tu sau!!! leidima turi? Siaip niekas nesikabina? As KMUK su moterimis kurios ant vartu sedi istisai konfliktuoju. O kaip del islaidu kompensavimo automobiliui pirkti (ten tu 32 MGL)? Nesidomejai?

su 55 proc vazineju trulikais ir autikais pigiau, einu i baseina pigiau, jei zinoma daro nuolaidas, paprasta diena i kina irgi su nuolaida ejau akropolyje...mums priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 22, 11:47)

As parduotuvej nusipirkus lipdukus tuos melynus ant masinos, bet mums su lipdukais visur stovejimo aiksteles nemokamai, o i klinikas tai man daktare duoda leidima, bet kartais ir tai kabinasi bobule-kur, ko, pas ka? lotuliukas.gif
Nu jo, cia mum loterija tikra su tom grupem lotuliukas.gif
Beje, Libe, vakar skaiciau naujienas apie IS, tik dabar nepamenu kur tiksliai, kazkokiam angliskam puslapy, tai raso, kad moterims su IS netgi sveika maitinti kudiki thumbup.gif
Kaip Melete, ar jau yra rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 22 kovo 2010 - 14:24