Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Gal zinote, kiek balu pagal EDSS reikia gauti, kad skirtu trecia invalidumo grupe?
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2010 03 18, 14:33)
Gal zinote, kiek balu pagal EDSS reikia gauti, kad skirtu trecia invalidumo grupe?

nezinau. Bet kai ejau pirma karta ir gavau 55 proc (3 gr) tai buvau 6 metai po diagnozes, jauciausi gerai, tik du kartai guleti ligonineje. Tada 2008 ziema nuejau i kmuk del akiu, ir viskas. Surase daktaras, ir to uzteko.
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2010 03 18, 14:33)

atrodo turejau 1,5. taciau jauciausi puikiai,jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau kiek pas mane. Kai ziurejo ranku ir koju refleksus, tai nesimetriski,labiau juntami kaireje puseje, ir tiesiog sokinejo rankos- kojos nuo kiekvieno trinktelejimo. Tai kas tas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 03 18, 09:35)
Sveikutės, oho kiek prirašėte  biggrin.gif
Man punkciją irgi darė procedūriniam, taip pat nuvežė ir parvežė. Man jokių pašalinių nebuvo, net biški vaikščiojau, nors ir į WC neleidžia eiti  blush2.gif

nu va vyras sian jau po punkcijos... dvi valandas gulejo ant pilvo-viena ant sono-tada keles i tulika nes jau akis seme biggrin.gif o paskui gulinedavo, atsisesdavo, i tuliika eidavo-niekas nedraude-palikau klinikose apie 18val-niekas nesidare-galvos neskaudejo. Punkcija dare 9,30val. Tai gal jau ir nebeskaudes? unsure.gif baisiausia siunta, kad namo sianakt neisleido doh.gif o ryt gydytoja pasitars su docentu ir ko gero paleis namo, nes ner ka daryt-tipo atakos nera, nors jau 4 metai viena ranka patirpus ir koja maudzia nuolat... :S o ir tyrimu daugiau jokiu nedaro ...
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 03 18, 21:19)
nu va vyras sian jau po punkcijos... dvi valandas gulejo ant pilvo-viena ant sono-tada keles i tulika nes jau akis seme biggrin.gif o paskui gulinedavo, atsisesdavo, i tuliika eidavo-niekas nedraude-palikau klinikose apie 18val-niekas nesidare-galvos neskaudejo. Punkcija dare 9,30val. Tai gal jau ir nebeskaudes?  unsure.gif baisiausia siunta, kad namo sianakt neisleido  doh.gif  o ryt gydytoja pasitars su docentu ir ko gero paleis namo, nes ner ka daryt-tipo atakos nera, nors jau 4 metai viena ranka patirpus ir koja maudzia nuolat... :S o ir tyrimu daugiau jokiu nedaro ...

ne iskart gava pradeda skaudeti mirksiukas.gif Pas kokia daktare guli?
Atsakyti
pas kristina kvietkauskiene.... bet toks ispudis, kad ji nelabai ten su sia liga draugauja :S ryt ji tarsis su petrikoniu ka toliau daryt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 03 18, 23:27)
pas kristina kvietkauskiene.... bet toks ispudis, kad ji nelabai ten su sia liga draugauja :S  ryt ji tarsis su petrikoniu ka toliau daryt... unsure.gif

net neteko apie tokia girdeti... Ir kazkaip ne su tuo docentu bendrauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 18, 23:36)
net neteko apie tokia girdeti... Ir kazkaip ne su tuo docentu bendrauja g.gif

ir man kazkaip keista, nes Petrikonis daugiau su isvarzom dirba...ir seip buvau nuejusi treciadieni pas daktare, ten tiek nauju veidu ir jaunu ir vyresniu, matosi, kad senokai buvau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 19 kovo 2010 - 08:49
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 19, 09:48)
ir man kazkaip keista, nes Petrikonis daugiau su isvarzom dirba...ir seip buvau nuejusi treciadieni pas daktare, ten tiek nauju veidu ir jaunu ir vyresniu, matosi, kad senokai buvau smile.gif

Sveikinu su meniasiadieniu ax.gif kaip tavo berniukas auga smile.gif Mano panele jau 34 meniasiadieni atsvente biggrin.gif Laukiam 3- io gimtadienio smile.gif O rodos taip neseniai 18- a buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 19 kovo 2010 - 15:14
QUOTE(Meletė @ 2010 03 19, 16:12)
Sveikinu su meniasiadieniu ax.gif  kaip tavo berniukas auga smile.gif Mano panele jau 34 meniasiadieni atsvente biggrin.gif  Laukiam 3- io gimtadienio smile.gif  O rodos taip neseniai 18- a buvo lotuliukas.gif

Aciu labai smile.gif Jus irgi sveikinu 4u.gif 4u.gif smile.gif
Mes augam kaip ant mieliu, greit mamyte nepakels savo maziuko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 19, 16:31)
Aciu labai smile.gif Jus irgi sveikinu 4u.gif  4u.gif  smile.gif
Mes augam kaip ant mieliu, greit mamyte nepakels savo maziuko... smile.gif

taikek sveria g.gif Maniske kai gime 4090 g. tai dabar 16.400 sveria. Pati nemaza as, bet jau nesti sunku. O ta kaip tycia iprato lauke ant ranku prasytis biggrin.gif Vezimukas tai jau nesolidu lotuliukas.gif bet sestu i ji mielai.
Atsakyti