Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2010 03 17, 14:43)
Na,as jei i buhalterija nunesciau pazyma tokia, tai ta pat minute butu direktorei pranesta ir lekciau is darbo...bet galvoju, o jei nieko nesakyt, po to kitais metais deklaruojant pajamas pasiimt ta NPD permoketa? gal kas zino, ar taip galima?nes laukiu komisijos, stogas jau visai baigia nuvaziuot kas bus jei? o jei ne? doh.gif zodziu depresija lengvos formos puola:geda2:

jei deklaruosi, tai permoka tikrai grazins.
o darbovietei nebus jokiu nemalonumu, nes is kur jai zinoti, jei darbuotojas nesako? cia jau yra darbuotojo atsakomybei, bet jeu isvadoj nera draudziama dirbti darbo, kuri dirbate, tai niekam jokiu nemalonumu ir nebus smile.gif
o siaip jei pristatote pazymas, tai ne tik NPD didesnis, bet ir atostogu priklsuso 35 dienos vietoj 28
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2010 03 17, 19:40)
Sveikos  mirksiukas.gif  vis skaitau pas jus, akiratį plečiu  bigsmile.gif  bet kaip jūs man sveikai atrodot  bigsmile.gif
Mano draugui, tai amžinos bėdos, kai nutirpo koja, mėnesį pragulėjo ligoninėj, tada pusantro namie, viskas kaip ir buvo gerai po poros savaičių ryte atsikėlęs nebevaldė kojos ir rankos, tai db vėl ligoninėje, daug ko aš dar nesuprantu tik kolkas žinau, kad rado 4židinius galvoje, vieną kakle ir du krutinėje, o vienas iš esančių galvoje aktyvus... unsure.gif

O kiek metų reikia sirgt šia liga, kad grupę gautum? ax.gif

po diagnozes nustatymo galima jau ruosti dokus priduoti. Jei kakle turi, todel ir koja su ranka ateme.
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 03 17, 16:16)
Merginos, skaitau čia jūsų postus ir kilo klausimų:
1. Tai jūs neturite jokių okulistų,traumatologų ir pan. praeiti prieš komisiją? Nes mano gydytoja nusprendė mane staiga siųsti, nors prieš tai sakė, kad užteks tik neurologo
2. Ar į Invelidumo komisiją pačios kreipiatės (registruojatės). Kokia ten tvarka?
Gal kas žinote kur reikia kreiptis Vilniuje. Būčiau labai dėkinga

Niekur daktare nesuncia,tik paraso nusiskundimus is korteles,is izrasu kai pas neurologa buvau,jei ligoninej gulejau.O specialiai pries darant grupe tai nesiuncia.
Atejau pas gydytoja ir pasakiau kad noriu kad sutvarkytu dokumentus nes kreipsiuos del grupes.mazdaug per 3dienas ji padaro visas reikalingas kopijas ir reikia vaziuot i Švitrigailos g. 10,paimt numeriuka ir laukt kol pakvies prie langelio.ten atiduot visus dokumentus,kopijas.Jus pasius i kazkoki kabineta ir ten apie 2val. reikes laukt kol pakvies.Ten jus apziures,paklausines,surasys ir po menesio reikes atvaziuot atsiimt atsakymo. Mane visada priima labai maloni moteris,tai su sypsena is ten iseinu biggrin.gif
Atsakyti
NU MERGINOS, prisidave mano vyras sian i klinikas... sian nieko nedare, o ryt ryte punkcija. Klausimas-kur ji daroma? palatoj? operacinej ar kur? ir jei negalima kelt galvos, tai kaip paskui lovon atsigult? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Mano vyrui darė palatoje, labai paprastai, atėjo gydytoja ir padarė smile.gif O galvos tai rekomenduojama tądien nekilnoti ir išvis geriau gulėti, nevaikščioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 03 17, 21:21)
NU MERGINOS, prisidave mano vyras sian i klinikas... sian nieko nedare, o ryt ryte punkcija. Klausimas-kur ji daroma? palatoj? operacinej ar kur? ir jei negalima kelt galvos, tai kaip paskui lovon atsigult?  blush2.gif

man dare procedurineje,visiskai nieko nejauciau ir po punkcijos norejau eit i palata biggrin.gif gydytojas liepe gulet,nuveze i palata ir atsikeliau tik kai i tualeta norejau 4u.gif bet veliau vaiksciot negalejau,net vemiau is skausmo blush2.gif
Atsakyti
o jus pries tai geret daug skysciu?? nes mums liepe prigert kuo daugiau.... o simptica tau kaune dare? ar is kur tu?
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 03 17, 22:12)
o jus pries tai geret daug skysciu?? nes mums liepe prigert kuo daugiau.... o simptica tau kaune dare? ar is kur tu?

man sake tik po punkcijos gert kuo daugiau. As is Vilniau,man dare Lazdynu ligonineje daktaras Packauskas thumbup.gif
Atsakyti
nu mes tai sian tusciai prasitasem kauno klinikose... ir issiprasem namo pavakariop, nes tusciai sedet absurdas... ypac mazytej palatoj, kur vienas kurcias nuolat garsiai rekauja pats su savim diedukas, kitas visai po insulto bludija neigalus, trecias irgi po insulto su zmona nakvoja... doh.gif anksta palata... nu zodziu pabegom wink.gif ryt pries 8val prisiduosim -punkcija darys. o paskui paleis... tipo dabar atakos nera, nera ka toliau daryt... :S
Atsakyti
o as visada gulejau dvivietej palatoj thumbup.gif kaip princese,sesutes rakta duodavo,ir televizoriu turejau ir draugu daug galejo ateit,veliau iseit blush2.gif 4u.gif o uz sienos ir knarkedavo ir perdedavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 03 17, 21:05)
Niekur daktare nesuncia,tik paraso nusiskundimus is korteles,is izrasu kai pas neurologa buvau,jei ligoninej gulejau.O specialiai pries darant grupe tai nesiuncia.
Atejau pas gydytoja ir pasakiau kad noriu kad sutvarkytu dokumentus nes kreipsiuos del grupes.mazdaug per 3dienas ji padaro visas reikalingas kopijas ir reikia vaziuot i Švitrigailos g. 10,paimt numeriuka ir laukt kol pakvies prie langelio.ten atiduot visus dokumentus,kopijas.Jus pasius i kazkoki kabineta ir ten apie 2val. reikes laukt kol pakvies.Ten jus apziures,paklausines,surasys ir po menesio reikes atvaziuot atsiimt atsakymo. Mane visada priima labai maloni moteris,tai su sypsena is ten iseinu biggrin.gif

o pas mus savaite komisijos laukti,savaite atsakymu. Jiems turbut patinka zmones po tris kartus matyti biggrin.gif

QUOTE(Rigedora @ 2010 03 17, 21:21)
NU MERGINOS, prisidave mano vyras sian i klinikas... sian nieko nedare, o ryt ryte punkcija. Klausimas-kur ji daroma? palatoj? operacinej ar kur? ir jei negalima kelt galvos, tai kaip paskui lovon atsigult?  blush2.gif

man , ir kitiems dare proceduriniame. Nuveza ir parveza biggrin.gif Eit neleidzia biggrin.gif Daug gerti- butinai.
Atsakyti
Sveikutės, oho kiek prirašėte biggrin.gif
Man punkciją irgi darė procedūriniam, taip pat nuvežė ir parvežė. Man jokių pašalinių nebuvo, net biški vaikščiojau, nors ir į WC neleidžia eiti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 18 kovo 2010 - 09:36