Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 14, 16:04)
jauciuosi gerai, nors visi artimieji noretu, kad nedelsciau ir nustociau maitinti-kad leisciausi vaistus, bet mano mamytes sirdele dar nepasiruosi, net pagalvojus apie nutraukima sirdele suskauda...vaziuosiu sia sav pas neurologe, tegul ji nusprendzia...

man atrodo, ka jei gali maitinti, tai ir maitink. Aisku jei nieko blogo nejauti. Nes siaip, kol maitini, bloget neturetu. Bent jau man taip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 14, 18:41)
man atrodo, ka jei gali maitinti, tai ir maitink. Aisku jei nieko blogo nejauti. Nes siaip, kol maitini, bloget neturetu. Bent jau man taip buvo mirksiukas.gif

o kaip po maitinimo jauteisi?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 14, 15:04)
jauciuosi gerai, nors visi artimieji noretu, kad nedelsciau ir nustociau maitinti-kad leisciausi vaistus, bet mano mamytes sirdele dar nepasiruosi, net pagalvojus apie nutraukima sirdele suskauda...vaziuosiu sia sav pas neurologe, tegul ji nusprendzia...

Smagu girdet kad jautiesi gerai. Svarbu pati maitinkis ir neleisk organizmui nusilpti. thumbup.gif Nes man tai po poros menesiuku maitinimo pradejo darytis negerai, nes nesuspedavau tai pavalgyt tai pailseti todel tada ir prasidejo negerumai, bet tikek kad viskas bus gerai ir maitink kol galesi ir jei nejausi jokiu negerumu. 4u.gif Sekmesd tau
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 14, 15:04)

Sveikos 4u.gif
As kazkur buvau skaicius, kad maitinant vaikiuka gaminasi kazkokios medziagos, kuriu deka IS serganciuju sveikata net pagereja, ir tikrai neblogeja g.gif Todel as stengiausi maitinti kol galejau, nors pieno pas mane labai mazai buvo doh.gif tempiau iki 7 men., nors naktim per maitinima miegodavau po kelias valandas, nes vaikas istisai alkanas ir istisai prie krutines unsure.gif Bet butent del to, kad neblogeja maitinant ir kankinaus... Nzn gal tai irgi tik speliojimai, bet man pasiteisino wub.gif Antram vaikiukui jau greit trys metai, kol kas man viskas ok (tpfu tpfu tpfu) thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergyckos, uz patarimus ir palaikyma....LIBE, atsipalaiduok, ilsekis ir dziaukis gyvenimu smile.gif tongue.gif biggrin.gif thumbup.gif
laikiu prisijungenciu nestukiu.... smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Libe maitink, dziaukis, ir negalvok apie paumejimus, nes prisisauksi mirksiukas.gif
Buvau siandien komisijoje. Atsakymas uz savaites. Duotu antra grupe visam gyvenimui ir ramu butu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 03 15, 17:03)
sveikos 4u.gif
Libe maitink, dziaukis, ir negalvok apie paumejimus, nes prisisauksi mirksiukas.gif
Buvau siandien komisijoje. Atsakymas uz savaites. Duotu antra grupe visam gyvenimui ir ramu butu. unsure.gif

na zmonems su nupjauta koja neduoda grupes iki gyvenimo galo, tik metams, vis tikisi kad ataugs, tai kur cia duos su musu liga.
buvau siandien pas gydytoja... sako guldom, sakau nenoriu... suderejom, kad kita pirmadieni... zodziu ligoninej negulejau 7 metus, bus keista. darys plazmoferezes, gal kas gali pasidalinti ispudziais kas cia per procedura? ir speju, kad i kauno klinikas kompu veztis negalima?
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 03 15, 20:38)
na zmonems su nupjauta koja neduoda grupes iki gyvenimo galo, tik metams, vis tikisi kad ataugs, tai kur cia duos su musu liga.
buvau siandien pas gydytoja... sako guldom, sakau nenoriu... suderejom, kad kita pirmadieni... zodziu ligoninej negulejau 7 metus, bus keista. darys plazmoferezes, gal kas gali pasidalinti ispudziais kas cia per procedura? ir speju, kad i kauno klinikas kompu veztis negalima?

dabar kai gulejau, tai moteriai musu metu dare buvo.Skundesi. Sake labai stora adata, ir jausdavosi labai prastai.Bet velgi- kiekvienam individualiai. Viena is musu labai gyre 4u.gif Veztis kompa manau gali. Bet interneto nebus turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 03 15, 20:38)

Man dave 4u.gif , net asara nukrito pamacius irasa doh.gif . Nebereikia vaiksciot pas juos ir nervus gadint, bet pasijauciau "nurasyta", kazkaip liudna pasidare.
O apie plazmoferezes esu nemazai rasiusi, reiketu paskaitinet forume.
Mane jos ir gelbsti, vaistu kompensuojamu nenaudoju ir viskas ok! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 03 15, 22:28)
Man dave 4u.gif , net asara nukrito pamacius irasa  doh.gif . Nebereikia vaiksciot pas juos ir nervus gadint, bet pasijauciau "nurasyta", kazkaip liudna pasidare.
O apie plazmoferezes esu nemazai rasiusi, reiketu paskaitinet forume.
Mane jos ir gelbsti, vaistu kompensuojamu nenaudoju ir viskas ok! 4u.gif

Baltuke, o is kelinto karto dave visam laikui...tu buvai dirbanti kaip ejai? beja o kelinta gavai?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 03 15, 21:55)
Baltuke, o is kelinto karto dave visam laikui...tu buvai dirbanti kaip ejai? beja o kelinta gavai?

man tai isvis jokios nieks net nesiulo ir neduoda... sako nera uz ko uzsikabinti... kai geria jauciausi tai vienodai buvo, o kai dabar galvos pakelt ir pasukt negaliu, nes sukasi planetos, tai pagalvoju kad gal ir gerai butu grupe turet...

na kad ir interneto nebus, tai nieko tokio, turiu kompe kruvas zaidimu, bet is kitos puses juk ne atostogu vaziuoju smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 03 15, 22:40)
man tai isvis jokios nieks net nesiulo ir neduoda... sako nera uz ko uzsikabinti... kai geria jauciausi tai vienodai buvo, o kai dabar galvos pakelt ir pasukt negaliu, nes sukasi planetos, tai pagalvoju kad gal ir gerai butu grupe turet...

na kad ir interneto nebus, tai nieko tokio, turiu kompe kruvas zaidimu, bet is kitos puses juk ne atostogu vaziuoju smile.gif)))

na jei darys tik plazmaferezes tai tas pats kas atostogos blush2.gif
Atsakyti