Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(rozele78 @ 2008 12 09, 16:16)
Tai dabar po nepasisekusio IVFo supratau, kad reikia keisti gydytoja:( 

rozele, as irgi turiu problemu su skydliauke, pastoviai thybon geriu, gydausi pas Kazanaviciu.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 12 12, 00:43)
rozele, as irgi turiu problemu su skydliauke, pastoviai thybon geriu, gydausi pas Kazanaviciu.

dar negirdejau apie toki vaista g.gif As visada geriu tik Thyroksina dar esu Metozoli gerusi. Girdejau, kad Kazanavicius geras gydytojas, bet is Klaipedos neprivazinesiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 13 gruodžio 2008 - 19:46
man paskyre l-thyroxin labai keistai - gerti po puse tabletes kas antrą diena (pirmad, trečiad ir penktad) ir negerti savaitgaliais...
baigiu nusikamuoti, kol padalinu ta tabletka per puse...
gal kam dar taip yra?
ir toks jausmas keistas - tarsi pykina. gydytoja sakė, kad taip gali būti.
keista...
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 12 13, 21:00)
man paskyre  l-thyroxin labai keistai - gerti  po  puse tabletes kas antrą diena (pirmad, trečiad ir  penktad) ir negerti savaitgaliais...
gal kam dar taip yra? 
keista...

Labas,

Esu gerus sio vaisto du kartus, bet ilgai jo negalejau gerti: po trecios dienos pasijusdavau kaip pensininke: eiti greitai negalejau, nes baisiai sirdi skaudedavo (o taip nesiskundziu) ir taip bloga buvo, kad nezinau kas dares. Tai turejau nutraukti ta vaistu gerima. Nutraukus - viskas pasitaise. na ir pasakak ydytoju - nieko negalim padet. Vaistu tau nera...
Atsakyti
QUOTE(Saulegele @ 2008 12 14, 08:14)
Labas,

Esu gerus sio vaisto du kartus, bet ilgai jo negalejau gerti: po trecios dienos pasijusdavau kaip pensininke: eiti greitai negalejau, nes baisiai sirdi skaudedavo (o taip nesiskundziu) ir taip bloga buvo, kad nezinau kas dares. Tai turejau nutraukti ta vaistu gerima. Nutraukus - viskas pasitaise. na ir pasakak ydytoju - nieko negalim padet. Vaistu tau nera...

sveikute, nelabai supratau, kodel tau tuos vaistus paskyre?
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 12 13, 20:00)
man paskyre  l-thyroxin labai keistai - gerti  po  puse tabletes kas antrą diena (pirmad, trečiad ir  penktad) ir negerti savaitgaliais...
gal kam dar taip yra? 
keista...

nieko cia keisto, tiesiog tau tokios dozes reikia. man pastoviai koregavo kiek gerti ir budavo visa tablete, buvo puse, buvo viena diena visa, kita puse. Tiesiog tavo tth beveik normoj, del to ir toks nedidelis kiekis. O del pykinimo tai nezinau g.gif Nes, kai pradejau gert, tai butent geriau pasijutau, nebuvo tokio nuovargio, issimegodavau geriau ir pradejau jausti pagaliau, kada pas mane ovuliacija. Dabar nezinau, kaip su tais horomonais, nes maitinu, bet pasakyciau, kad gerai jauciuos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As cia naujoke, noriu jusu kai ko paklausti. Gal kam nors yra taip buve. Man nustate skydliaukes uzdegima, TPO yra 600. Israse gydytojas gerti tyroxina po puse tabletes kasdien. Per kiek laiko jums susinormalizavo tas TPO?
Noriu pradet planuoti leliuka, bet vat bijau, nes jau turejau 2 perileidimus sad.gif Gal tai ir buvo del skydkliaukes...
aciu, jei kas galesite padeti man 4u.gif

Kaip pastebejau, jus nuo tyroxino pykina ir t.t. as tai jauciuosi daug zvalesne, tik gal labiau piktesne, tiklsiau greiciau mane suerzina smile.gif Bet siaip viskas labai normaliai.
Dar kazkuri mergaite skundesi, kad neina perlauzti tablete. As ja perlauziu labai lengvai, tiesiog ant kieto pavirsiaus pasidedu ja ir pirstu spuspeliu, ji labai gerai pasidalina i 2 dalis smile.gif
Atsakyti
aš tabletę tiesiog perkandu, likusią i pakelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 12 18, 22:59)
Sveikos  4u.gif
As cia naujoke, noriu jusu kai ko paklausti. Gal kam nors yra taip buve. Man nustate skydliaukes uzdegima, TPO yra 600. Israse gydytojas gerti tyroxina po puse tabletes kasdien. Per kiek laiko jums susinormalizavo tas TPO?
Noriu pradet planuoti leliuka, bet vat bijau, nes jau turejau 2 perileidimus sad.gif Gal tai ir buvo del skydkliaukes...
aciu, jei kas galesite padeti man  4u.gif

Kaip pastebejau, jus nuo tyroxino pykina ir t.t. as tai jauciuosi daug zvalesne, tik gal labiau piktesne, tiklsiau greiciau mane suerzina  smile.gif  Bet siaip viskas labai normaliai.
Dar kazkuri mergaite skundesi, kad neina perlauzti tablete. As ja perlauziu labai lengvai, tiesiog ant kieto pavirsiaus pasidedu ja ir pirstu spuspeliu, ji labai gerai pasidalina i 2 dalis  smile.gif

TPO tai yra antikuniai, juos galima siek tiek sumazinti, bet visiskai neisnyks. Pas mane buvo TPO virs 1000, po kokiu metu sumazejo iki 400. Siap jis buna daznai kieciasi. O persileidimai tikrai del skydliaukes galejo but. Pasigydyk ir pastoviai tegul stebi tave endokrinologas ir vel bandyk. Sekmes;)
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2008 12 19, 15:58)
TPO tai yra antikuniai, juos galima siek tiek sumazinti, bet visiskai neisnyks. Pas mane buvo TPO virs 1000, po kokiu metu sumazejo iki 400. Siap jis buna daznai kieciasi.  O persileidimai tikrai del skydliaukes galejo but. Pasigydyk ir pastoviai tegul stebi tave endokrinologas ir vel bandyk. Sekmes;)

O tu jau senai turi probelmu su skydliauke?
Nu jo, pas tave tai tikrai didelis TPO buvo blink.gif Ir kaip pas tave reikalai su planavimu? LEido gydytojai planuoti leliu?
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 12 21, 00:02)
O tu jau senai turi probelmu su skydliauke?
Nu jo, pas tave tai tikrai didelis TPO buvo  blink.gif  Ir kaip pas tave reikalai su planavimu? LEido gydytojai planuoti leliu?

Žiūrint kokios problemos su ta skydliauke buna... bet kol bent kiek nesunormalizuoja, tuomet liepia net neplanuoti nestumo, nes gali buti problemeliu... o tavosios gal is dalies ir skydliaukes yra sąlygotos...
Atsakyti
Ar gali būti, kad sunku pastoti dėl to, kad vyras turi problemų su skydliauke? Ar vyro nesveika skydliaukė neturi jokios įtakos?
Atsakyti