Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(pupele99 @ 2008 11 25, 14:58)
na as pati ejau i vaistine ir pirkau tuos klijus operacijai smile.gif  o ir siaip jie matosi ant siules,po kiek laiko patys nusilupa. mane tik labiausiai nervavo tas oranzinis tepalas dezinfekcinis,taip ilgai man nenusiplove doh.gif

zinai, o man toks vaizda kad to geltono tepalo isvis nebuvo, nes jo net nepastebejau kad butu kaklas geltonas. O del kliju, tai man nesimato nieko kad kas ten turetu nusilupti, sasas ir tiek. Nu zinai, kiekvienos atvejis skirtingas ir ligos sudetis skirtinga.
Atsakyti

o tu kur operavaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 25 lapkričio 2008 - 17:30
sveikos 4u.gif ,
gal kas zino kada geriausia kokiom ciklo dienom tikrintis skydliaukes harmonus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 11 28, 09:59)
sveikos  4u.gif ,
gal kas zino kada geriausia kokiom ciklo dienom tikrintis skydliaukes harmonus?  4u.gif

Laba,
Skydliaukės hormonams CD nėra aktualu... jų norma tiesiog yra bendra, neskirstoma pagal ciklo dienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2008 11 28, 13:47)
Laba,
Skydliaukės hormonams CD nėra aktualu... jų norma tiesiog yra bendra, neskirstoma pagal ciklo dienas. mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 25, 19:30)
o tu kur operavaisi?

mane operavo vilniuje santariskiu klinikose. na matai,skirtingose vietose,skirtingi daktarai ir viskas vyksta skirtingai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri girdejote apie hiperthyroze g.gif
As jau 10 metu turiu problemu su skydliauke, tai geriu thyroksine. Neseniai turejau nesekminga IVF:( pries IVFa pasakiau gyd kad ruosiuos siai procedurai. Aisku ji nekreipe demesio ir padidino doze. Po nepasisekusio IVFo pridaviau kraujuka ir paaiskejo, kad gavosi hyperthyroze. Tai kazin ar ne del to man nepasiseke g.gif
Atsakyti
Rožele78. aš turėjau tą malonumą doh.gif Konsultavaus pas Žilaitienę, gėriau pusmetį vaistus, po to hkai hormonų tyrimai buvo norma, leido daryti IVF. Hipertirozės atveju, verysad.gif padidėja persileidimu rizika ir tikrai įtakoja vaisingumą.
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 12 03, 13:52)
Rožele78. aš turėjau tą malonumą doh.gif  Konsultavaus pas Žilaitienę, gėriau pusmetį vaistus, po to hkai hormonų tyrimai buvo norma, leido daryti IVF. Hipertirozės atveju, verysad.gif padidėja persileidimu rizika ir tikrai įtakoja vaisingumą.

Kiek mano gydytojs informavo, tai bet kokios nesureguliuotos problemos su skydliauke sukelia problemas, kai pas mane buvo hormonų sutrikimai, tuomet net nerekomendavo pastoti... ax.gif nes ten negerai būna ...
Atsakyti
Aciu merginos,
liudna, kad mano endokrinologe neatsizvelge i tai. Ginekologe sake, kad pas ja nulekt kad priziuretu vaistu doze. O jai visiskai dzin buvo, dar juokais pasiule kita vyra susirast sad.gif (nes pas maniski labai prasti rezultatai)
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2008 12 03, 12:48)
Gal kuri girdejote apie hiperthyroze g.gif
As jau 10 metu turiu problemu su skydliauke, tai geriu thyroksine. Neseniai turejau nesekminga IVF:( pries IVFa pasakiau gyd kad ruosiuos siai procedurai. Aisku ji nekreipe demesio ir padidino doze. Po nepasisekusio IVFo pridaviau kraujuka ir paaiskejo, kad gavosi hyperthyroze. Tai kazin ar ne del to man nepasiseke g.gif

g.gif
as turiu. buvau persilaidus, pradejau ieskot priezasciu. viena is ju buvo skydliaukes nepakankamumas. paskyre tyroksino ir labai greit pastojau , gal po kokiu 2 men. nes ilgai pastoti, po persileidimo negalejau (apie 2 m.) ir geriau tyroksina visa nestuma. Gal tau tiesiog endokrinologa reikia pakeisti?

Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2008 12 09, 15:05)
g.gif
as turiu. buvau persilaidus, pradejau ieskot priezasciu. viena is ju buvo skydliaukes nepakankamumas. paskyre tyroksino ir labai greit pastojau , gal po kokiu 2 men. nes ilgai pastoti, po persileidimo negalejau (apie 2 m.) ir geriau tyroksina visa nestuma. Gal tau tiesiog endokrinologa reikia pakeisti?

Tai dabar po nepasisekusio IVFo supratau, kad reikia keisti gydytoja:(
As visada ta tyroksina geriu tik ji nesuziurejo man dozes, todel ir gavosi hipertyroze:( Tai kita gyd. sake dabar 3 men isvis negerti. Na ziuresiu po 3 men vel nueisiu ka pasakys g.gif
Papildyta:
QUOTE(simbute @ 2008 12 03, 14:52)
Rožele78. aš turėjau tą malonumą doh.gif  Konsultavaus pas Žilaitienę, gėriau pusmetį vaistus, po to hkai hormonų tyrimai buvo norma, leido daryti IVF. Hipertirozės atveju, verysad.gif padidėja persileidimu rizika ir tikrai įtakoja vaisingumą.

Norejau paklausti O Žilaitiene ne tik vyru problemas gydo? Ji ka ir endokrinines ligas gydo?
Atsakyti