Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(Dile @ 2008 11 19, 22:41)
Vaje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Žodžiu labai pergyventi nereikia... ir aišku kad kiekvienam viskas būna individualiai.. pavartosi pastebėsi kokie reikaliukai su tavimi darysis... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, va siandien grizau namo po operacijos. Operacija pavyko labai gerai, pasalino visa skydliauke, tai nuo pirmadienio pradesiu gerti vaistukus, visa likusi gyvenima. Dabar reikia laukti tyrimu atsakymu ir koks gydymas bus toliau, nes siaip tai operacijos metu pasitvirtino kad piktybine. Bet as nosies nenukabinu, viskas bus gerai, turi buti, jauciuosi piuikiai. Psichologiskai jauciuosi netgi geriau nei pries operacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 20, 13:58)
Sveikos merginos, va siandien grizau namo po operacijos. Operacija pavyko labai gerai, pasalino visa skydliauke, tai nuo pirmadienio pradesiu gerti vaistukus, visa likusi gyvenima. Dabar reikia laukti tyrimu atsakymu ir koks gydymas bus toliau, nes siaip tai operacijos metu pasitvirtino kad piktybine. Bet as nosies nenukabinu, viskas bus gerai, turi buti, jauciuosi piuikiai. Psichologiskai jauciuosi netgi geriau nei pries operacija. smile.gif

Sveika sugrizus 4u.gif Aisku bus viskas gerai, svarbiausia, kad esi gerai nusiteikus? Ar sunki ta operacija? Kiek laiko uztruko?
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 11 20, 17:04)
Sveika sugrizus  4u.gif  Aisku bus viskas gerai, svarbiausia, kad esi gerai nusiteikus? Ar sunki ta operacija? Kiek laiko uztruko?

Nu kaip, kiekviena operacija lieka operacija.Man labai gerai pasiseke, puse 12 pradejo operuoti, o puse 2 as jau palatoj buvau, net i reanimacini manes neveze. Ojausmas tai toks, lyg gerkle labai skaudetu. dabar jau nieko po triju paru po operacijos, dar pamaudzia, bet jau ir siulus iseme. Istikruju nieko baisaus, galvojau kad bus baisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 20, 19:34)
Nu kaip, kiekviena operacija lieka operacija.Man labai gerai pasiseke, puse 12 pradejo operuoti, o puse 2 as jau palatoj buvau, net i reanimacini manes neveze. Ojausmas tai toks, lyg gerkle labai skaudetu. dabar jau nieko po triju paru po operacijos, dar pamaudzia, bet jau ir siulus iseme. Istikruju nieko baisaus, galvojau kad bus baisiau  smile.gif

Sveikatos tau ir nuotaikos pacios geriausios 4u.gif , viskas bus gerai 4u.gif Sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 20, 14:58)

Na tai daug sveikatų... optimizmas labai svarbu.. ir geros nuotaikos.. viskas turi būti gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 21, 14:40)
Aciu merginos uz palaikyma  4u.gif  smile.gif  4u.gif

palaikau ir as tave 4u.gif linkiu greitai atsigauti po operacijos. jei ne paslaptis kur operavaisi ir pas koki chirurga? rolleyes.gif pamenu ta jausma,as taip pat po operacijos jauciausi zymiai geriau psichologiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2008 11 21, 16:45)
palaikau ir as tave  4u.gif  linkiu greitai atsigauti po operacijos. jei ne paslaptis kur operavaisi ir pas koki chirurga? rolleyes.gif pamenu ta jausma,as taip pat po operacijos jauciausi zymiai geriau psichologiskai smile.gif

Operavausi Kauno klinikose pas Kymanta.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 21, 19:33)
Operavausi Kauno klinikose pas Kymanta.

aisku smile.gif na man dar pasirode keista,kad tau siuvo,man tai klijavo su medicininiais klijais,jokiu siulu,nieko... bet gal cia priklauso ir nuo chirurgo... maniau,kad jau db is viso nebesiuva skydliauke isoperave g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2008 11 24, 15:05)
aisku smile.gif  na man dar pasirode keista,kad tau siuvo,man tai klijavo su medicininiais klijais,jokiu siulu,nieko... bet gal cia priklauso ir nuo chirurgo... maniau,kad jau db is viso nebesiuva skydliauke isoperave g.gif

As net ir nezinau, jis siaip nieko neminejo apie tuos klijus, pries israsant nusiunte siulu issiimti, bet pjuvio linija tai tiesi, nesimato kad ten butu siuta, jokiu sukabinimu.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 11 24, 19:10)
As net ir nezinau, jis siaip nieko neminejo apie tuos klijus, pries israsant nusiunte siulu issiimti, bet pjuvio linija tai tiesi, nesimato kad ten butu siuta, jokiu sukabinimu.

na as pati ejau i vaistine ir pirkau tuos klijus operacijai smile.gif o ir siaip jie matosi ant siules,po kiek laiko patys nusilupa. mane tik labiausiai nervavo tas oranzinis tepalas dezinfekcinis,taip ilgai man nenusiplove doh.gif
Atsakyti