Klinikų pliusas, kad mokėti nereikia, bet laiką taupyti irgi pravartu. O ką daryti, kai piešinukais nebegali paaiškinti, kodėl vyksta tokie procesai? Ir vaistų dozių korekcijų reikia ne kas pusmetis, o kas pora mėn, nes kitaip trukt už vadžių, vėl iš pradžių...Internetas skersai išilgai išnaršytas, gydytojai kraipo galvas. Jau nebestebina, kai išgirstu - unikalus atvejis. Ir ačiū Kazanavičiui, kad mane vis dar prikelia naujam gyvenimui, kai atrodo, jog viskas prarasta. Nors aš tikrai ne už pinigų krūvas ir ne už tai, kad jis vienintelis gydytojas ant žios žemės.
O dėl knygų... iš principo esu prieš patarimų knygas, kaip pagauti sėkmę, uždirbti milijoną ar prisijaukinti ligą. Tai populiaru, gal kam padeda, tas tegul semiasi patirties iš jų. Gyventi reikia išmintingai, santarvėje su savimi pirmiausiai. Nesipykti su kitais ir džiaugtis kiekviena diena, artimaisiais. Tačiau pasitaiko juk visko- nesėkmių, streso... o skydliaukė tam labai jautri.
Taip - gyventi santarvėje su savimi ir ieškoti vidinių atsakymų, kodėl ši liga atsirado pas mane
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 22, 08:57)
Sveikos mergaites, gal kas turi patirties isityriau skydliauke visi tyrimai normos ribose tik APTO pakiles - norma 35 o mano 39. Ar gali tai tureti itakos pastojimui ???? aciūkas
Nu va, niekas neatsake
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 24, 22:01)
Nu va, niekas neatsake
Manau merginoms ATPO buna kur kas aukstesnis, bet jei tau neaitikimas normos, tai manau, butu labai labai protinga pasikonsultuoti su endokrinologu.
Sveikos merginos,
Na va man irgi skyliauke ir gydausi jau kokia pora metu. Ir vis nenukrenta TTH norma. Kai teiravausi tai jei planuoji pastoti(o cia didziausias mano noras) geriausia kad butu apie 2, o pas mane virs 4 Kai visada naudoju L-Thyroxin, bet dabar dar ir pridejo selenas nakvisu alieju ir vitamina A+E. taipogi liepe pabandyti pasidaryti tokias sultis : 2 burokeliu sultys, 2 morku sultys, 2 granatu sultys, 4 citrinu sultys+300gr medaus. Viska sumaisome ir dedame i saldytuva ir geriame kasdien po 1 sauksteli per diena. Gal kas bandete?
Papildyta:
Na va man irgi skyliauke ir gydausi jau kokia pora metu. Ir vis nenukrenta TTH norma. Kai teiravausi tai jei planuoji pastoti(o cia didziausias mano noras) geriausia kad butu apie 2, o pas mane virs 4 Kai visada naudoju L-Thyroxin, bet dabar dar ir pridejo selenas nakvisu alieju ir vitamina A+E. taipogi liepe pabandyti pasidaryti tokias sultis : 2 burokeliu sultys, 2 morku sultys, 2 granatu sultys, 4 citrinu sultys+300gr medaus. Viska sumaisome ir dedame i saldytuva ir geriame kasdien po 1 sauksteli per diena. Gal kas bandete?
Papildyta:
QUOTE(rassske @ 2011 07 29, 17:53)
Sveikos merginos,
Na va man irgi skyliauke ir gydausi jau kokia pora metu. Ir vis nenukrenta TTH norma. Kai teiravausi tai jei planuoji pastoti(o cia didziausias mano noras) geriausia kad butu apie 2, o pas mane virs 4 Kai visada naudoju L-Thyroxin, bet dabar dar ir pridejo selenas nakvisu alieju ir vitamina A+E. taipogi liepe pabandyti pasidaryti tokias sultis : 2 burokeliu (sultys), 2 morku (sultys), 2 granatu (sultys), 4 citrinu (sultys)+300gr medaus. Viska sumaisome ir dedame i saldytuva ir geriame kasdien po 1 sauksteli per diena. Gal kas bandete?
Na va man irgi skyliauke ir gydausi jau kokia pora metu. Ir vis nenukrenta TTH norma. Kai teiravausi tai jei planuoji pastoti(o cia didziausias mano noras) geriausia kad butu apie 2, o pas mane virs 4 Kai visada naudoju L-Thyroxin, bet dabar dar ir pridejo selenas nakvisu alieju ir vitamina A+E. taipogi liepe pabandyti pasidaryti tokias sultis : 2 burokeliu (sultys), 2 morku (sultys), 2 granatu (sultys), 4 citrinu (sultys)+300gr medaus. Viska sumaisome ir dedame i saldytuva ir geriame kasdien po 1 sauksteli per diena. Gal kas bandete?
QUOTE(rassske @ 2011 07 29, 16:55)
Sveikos merginos,
Mano TTH paprastai apie 0,8 (yra buvęs net 0,21 kai matavau mėnesis po persileidimo). Bet irgi L-Thyroksinas prirašytas. Įdomu kažkaip -tau prie didelio TTH, o man prie žemoko
QUOTE(rassske @ 2011 07 29, 17:55)
Sveikos merginos,
Papildyta:
Papildyta:
O po kiek L-Thyroxino geri ? Gal reikia normą padidinti, jei nekrenta. Mano TTH buvo virš 8, tai gėriau po 100 apie pustrečių metų. Pastojau kai buvo apie 1.
QUOTE(Pie @ 2011 07 29, 20:42)
O po kiek L-Thyroxino geri ? Gal reikia normą padidinti, jei nekrenta. Mano TTH buvo virš 8, tai gėriau po 100 apie pustrečių metų. Pastojau kai buvo apie 1.
O kas kiek laiko merginos jus lankotes pas endokrinologa? Nors visi hormonai mano dabar normoj, bet lankausi pas 2 men, o kai pastojau kas 6 savaites.
As pries geriau po 1 tablete, o dabar padidino iki 1.5 tai tikiuosi, kad visas pageres
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 07 30, 11:38)
O kas kiek laiko merginos jus lankotes pas endokrinologa? Nors visi hormonai mano dabar normoj, bet lankausi pas 2 men, o kai pastojau kas 6 savaites.
As tai kas pusmeti
labas rytas
mergiukai SOS dariausi TSH ir FT4 tyrimukus gavau ats esu zalia sitoj srity,nesuprantu geri jie ar ne jei galit pakomentuokit:
TSH-0.630
FT4-17.93
mergiukai SOS dariausi TSH ir FT4 tyrimukus gavau ats esu zalia sitoj srity,nesuprantu geri jie ar ne jei galit pakomentuokit:
TSH-0.630
FT4-17.93
o ar galite padeti man?geriu thybon 2men.jauciu kaip man nuo ju negera,(juos skyre Kazanavicius)....bet ir turiu problema,menesiniu nera nuo vasario menesio....o kraujo tyrimai tokie:
A-TPO 22.64
DHEA-S 6.43
FSH 4.80
FT3 3.64
FT4 11.50
LH 2.46
PRL 164.1
TESTO 0.382
TSH 0.924
VIT- D 10
SHBG 54.54
LAI 0.70
Ar labai baisus tyrimai?prasau padekit,labai norim maziuko,o net nesergu menesinem
A-TPO 22.64
DHEA-S 6.43
FSH 4.80
FT3 3.64
FT4 11.50
LH 2.46
PRL 164.1
TESTO 0.382
TSH 0.924
VIT- D 10
SHBG 54.54
LAI 0.70
Ar labai baisus tyrimai?prasau padekit,labai norim maziuko,o net nesergu menesinem