QUOTE(laurynaa @ 2010 11 23, 22:24)
siaip pati geriau dexametason imuniteto silpninimui, tikrai tuos kartus ir pastojau (nezinau sutapimas ar ne) tik reikia butinai pasitarti su gyd del vaistu vartojimo. skaiciau kad kitos merginos kitokius vaistu geria ar net purskiasi
O tuos vaistus skiria gine ar endokrinologas? Pirmadieni varau pas Kazanaviciu, bandysiu kalbet apie tai
Maniskis niekad nejo pas endo, kazkaip jokiu problemu jam kaip ir nera tai ir neina.
QUOTE(ailima @ 2010 11 23, 23:06)
reikia silpninančių imunitetą vaistukų jei jis tikrai stiprus, bet pvz autoimuninis tiroiditas neparodo, kad tai stiprus imunitetas
Matai beda, kad pas mane tempes yra beveik kasdien. Ji dazniausiai apie 37.2 buna. Anksciau buvau ligu maisas ir kas antra savaite sloguodavau,o dabar jau pamirsau kas tai yra ir taip jau kokie 3 metai. Kai pradejau gert T'hybon, buvau truputi suslogavus, bet dabar ir vel esu sveikiausias zmogus, matyt organizmas prie vaistu priprato,nes vel dingo ov, kuri buvo atsiradusi irgi nuo tu paciu vaistu. Dabar mano susirgimas buna keliom valandom, persalu, prasideda sloga, kosulys, o po poros valandu, matyt antikuniai uzmusa virusa ir as vel sveika.