QUOTE(Selva @ 2010 03 11, 22:38)
Sveikos, merginos- ar dar yra cia skydliaukininkiu?
Mano TSH padidejes, kiti hormonai kol kas normose. Seimos gydytoja (gyvenu UK) siuncia pas nevaisingumo daktarus, bet man tokia mintis, ar jie imsis reguliuoti skydliauke?
Israsineti vaistus, reguliuoti dozes?.. Ar vis tik sius pas endokrinologus? Kokia jusu patirtis?
Selva,vakar vakare rasiau tau cia,bet paeme ir SM nuluzo
Gal jau zinai i kokia ligonine eisi?As vaiksciojau i Hillingdon,ir pas endo ir pas fertility.
Tai fertility grieztai nesieme nieko daryti,kol is endo negavo palaiminimo,kad su hormonais jau viskas gerai,ir kad vaistus gerti kokius geriu.Tiesa,papuoliau pas endo ne per fertilicius,tiesiog su eiliniu gresianciu atejau i ligonine,o tie mane nusiunte i endo klinika,kad konsultacijai ar galiu testi thybona su dexamethosonu.
Siaip ar taip pirmadieniais ten yra walk in klinika(endo),tai jei reiktu gali pabandyt nueit,nors turiu itarima,kad fertility tave patys nusius.Man tuom kart israse standartinius tyrimus-hormonus,histeroskopija,chromosomu kariotipus ir tik po pusmecio kol laiskai is endo klinikos atejo,akd viskas ok,tik tada dave stimuliacijas,ir tai be prieziuros.Ilgas kelias ten pas juos....Bet matai,mano kitokia istorija,pas mane persileidimai,gal tau jie patys kokio tiroksino israsys?
Niekad negali zinot kuo UK medikai nustebins