Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

Planuoju isitirti skydliauke. Gal parekomenduotu kas nors, kur greiciau ir patikimiau atliekami tyrimai Klaipedoje? Grysiu porai savaiciu i Lt, gal jau reiketu uzsiregistruoti is anksto? Kiek laiko tai uzima?
Atsakyti
skydliauke tikrai zinau sunkina pastojimus, dvi drauges su tuo kovoja , tik kazkaip netycia issinekejom pasirodo abi turi bedu del skydliaukes

bet neviskas prarasta tikrai STIPRYBES
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2009 11 19, 21:36)
Sveikutes  4u.gif
Norejau pasiteirauti tu kurios gydosi pas Kazanaviciu ir geria thybon. Ar yra tu kuriom padejo ir pavyko pastoti?!!!!
As ir geriu thybona bet kaip nepastoju taip nepastoju tai man idomu as isvis cia yra veiksminga ir ar yra tokiu laimingu mamyciu?
Aciu visoms uz pasisakymus  4u.gif

as "gydziausi" pas Kazanavicu ir geriau thybon'a doh.gif po metu "gydymo" bukle pablogejo siaubingai sad.gif meciau visus tuos baisius hormonus, vartoju homeopatinius zirnius ir hormonai atsistate beveik idealiai. TSH trupuciuka virsija norma, po menesio vel kartosiu tyrimus, tikiuosi jau bus visai norma ax.gif
zinau, kad sitoj temoj daug kas pas Kazanaviciu gydosi, tikiuosi kitoms jis tikrai padejo, bet as pas ji daugiau nei kojos nekelciau. ir su tais hormonu vartojimais tai atsargiai labai... o thybonas Lietuvoj net neregistruotas isvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2009 11 19, 20:14)
nu va gausi atsakymus kraujo tyrimu, ir zinosi kokia sitacija, reikia gydymo ar ne! smile.gif
gerkle skauda tau del persalimo-anginos...bet tikrai ne nuo skydliaukes! nesusirk! saugokis! mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

blink.gif  o tai vaistus israse, kad numust ta hormona kurio per daug?  g.gif idomiai tu cia gydais! g.gif galima tavrkytis ir hormonus ir tuo paciu metu tirtis ginekologine puse!
Papildyta:

sveika! mirksiukas.gif 
kiek esu skaiciusi archyve temuciu ir siaip internete apie thybona ir pastojima, tai ne vienai mergaitei padejo jis pastot! pasiknisk internete forumiukuose ir rasi tikrai! mirksiukas.gif

sveikutes,na ryt-poryt jau tureciau gaut kraujo tyrimuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2009 11 22, 18:53)
sveikutes,na ryt-poryt jau tureciau gaut kraujo tyrimuka  4u.gif

sveika! mirksiukas.gif
kaip tavieji tyrimu atsakymai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2009 11 23, 09:18)
sveika! mirksiukas.gif
kaip tavieji tyrimu atsakymai? g.gif  biggrin.gif

labukas-na dar nera..tikiuos jau ryt bus g.gif rolleyes.gif kazkur uztruko huh.gif
Atsakyti
sveikutes,gavau tyrimuka...-atsakymai geri mirksiukas.gif
galvoju ar vaziuot i klaipeda,del desines puses skydliaukes nezymaus padidejimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 11 20, 16:38)
as "gydziausi" pas Kazanavicu ir geriau thybon'a  doh.gif  po metu "gydymo" bukle pablogejo siaubingai sad.gif meciau visus tuos baisius hormonus, vartoju homeopatinius zirnius ir hormonai atsistate beveik idealiai. TSH trupuciuka virsija norma, po menesio vel kartosiu tyrimus, tikiuosi jau bus visai norma  ax.gif
zinau, kad sitoj temoj daug kas pas Kazanaviciu gydosi, tikiuosi kitoms jis tikrai padejo, bet as pas ji daugiau nei kojos nekelciau. ir su tais hormonu vartojimais tai atsargiai labai... o thybonas Lietuvoj net neregistruotas isvis  doh.gif

Gal gali parašyti, pas kokį homeopatą vaikštai. Jau kuris laikas ir aš audžiu mintį, kad eiti homeopatų pagalbos ieškoti g.gif
O šiaip pas Kazanavičių irgi buvau. Vieną hormoną rado nukrypusį (SHBG l. žemas, o to pasdekoje ir LAI per didelis), išrašė Thybon, o tyrimus liepė kartot už 3 mėn. Kol kas praėjo tik 2 mėn. to Thybon gėrimo, tad nelabai galiu ką komentuoti...
Kaznavičius man sakė susilaikyti nuo stimuliacijų ir IUI, tipo thybonas padės pastoti ir sėkmingai išnešioti. O atsidūriau pas jį ieškodama persileidimų (turėjau 2) priežasties.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2009 11 27, 17:17)
Gal gali parašyti, pas kokį homeopatą vaikštai. Jau kuris laikas ir aš audžiu mintį, kad eiti homeopatų pagalbos ieškoti g.gif
O šiaip pas Kazanavičių irgi buvau. Vieną hormoną rado nukrypusį (SHBG l. žemas, o to pasdekoje ir LAI per didelis), išrašė Thybon, o tyrimus liepė kartot už 3 mėn. Kol kas praėjo tik 2 mėn. to Thybon gėrimo, tad nelabai galiu ką komentuoti...
Kaznavičius man sakė susilaikyti nuo stimuliacijų ir IUI, tipo thybonas padės pastoti ir sėkmingai išnešioti. O atsidūriau pas jį ieškodama persileidimų (turėjau 2) priežasties.

O gal tikrai palauk? g.gif Musu problemos tokios pacios,as kaip tik vakar pildziau dokumentus viena klinikai.reikejo visa pastojimu istorija surasyt.Su thybonu pastojimai kas 4-6 menesius,be thybono is vis nieko.
Gal rimtai palauk dar pora menesiuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 11 27, 18:27)
O gal tikrai palauk? g.gif Musu problemos tokios pacios,as kaip tik vakar pildziau dokumentus viena klinikai.reikejo visa pastojimu istorija surasyt.Su thybonu pastojimai kas 4-6 menesius,be thybono is vis nieko.
Gal rimtai palauk dar pora menesiuku? g.gif

Geriu kol kas ir bandysiu prieš kitas mm vėl hormonus tikrinti. Tai už kokių 2 sav. matysis į kurią pusę juda.
O aš ir be Thybon, bet IUI pagalba du kart pastojau, bet abu kartus persileidau. Tai, pasak Kazanavičiaus, SHBG per žemas tą galėjo įtakoti...
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2009 11 27, 17:37)
Geriu kol kas ir bandysiu prieš kitas mm vėl hormonus tikrinti. Tai už kokių 2 sav. matysis į kurią pusę juda.
O aš ir be Thybon, bet IUI pagalba du kart pastojau, bet abu kartus persileidau. Tai, pasak Kazanavičiaus, SHBG per žemas tą galėjo įtakoti...

o koks tavo shbg?
Be thybono mano max 50 buna,su thybonu paauga iki 65
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 11 27, 18:49)
o koks tavo shbg?
Be thybono mano max 50 buna,su thybonu paauga iki 65

Mano gal 24 dabar buvo (tiksliai nepamenu), kažkada buvo 18, kitą kartą 32. O norma >26 berods. Kazanavičius minėjo, kad normaliai >50 turėtų būti doh.gif Tai man iki to oi kaip toli doh.gif Bet keisčiausia, kad visi kiti hormonai normos ribose g.gif
Atsakyti