Sveikos,
Nežinau kur rašyti, tai parašysiu čia
Jei ne į temą, tai tikiuosi nesupyksite ir nukreipsite kur galėčiau kreiptis, atskiros kurti nenorėjau. Šiandien dariau keturis hormoninius tyrimus, ir pasiemus rezultatą nelabai supratau (Pas gydytoją būtinai nueisiu, tiesiog dar keletą tyrimų darysiuos ir kai viską turėsiu keliausi, bet dabar jau pačiai labai smalsu, o laukti ilgai). O nesuprantu tokio dalyko, tyrimus turėjau darytis 5-7 ciklo dieną pagal gydytojos nurodymus, taigi pasidariau 7. Tai kokia ta mano fazė skaitosi, o lapuke yra tokios (tikrai suprantu, kad turbūt ne ovuliacijos pikas ir ne menopauzė):
FSH =1,69 IU/I (mano rezultatas)
Verčių ribos:
Folikulinė fazė:
1 pusė (D-15 to D-9) 3,9-12,0 IU/I
2 pusė (D-8 to D-2) 2,9-9,0 IU/I
Liuteininė fazė (D+3 to D+15) 1,5 - 7,0 IU/I
LH=1,10 IU/I (mano rezultatas)
Verčių ribos:
Folikulinė fazė:
1 pusė (D-15 to D-9) 1,5-8,0 IU/I
2 pusė (D-8 to D-2) 2,0-8,0 IU/I
Liuteininė fazė (D+3 to D+15) 0,2 - 6,5 IU/I
Dar dariausi Estradiol II ir Prolaktiną, bet ten taip smulkiai neišskirstytą, tai lygtai aišku. Tai va įdomu į kurią eilutę žiūrėti, nes pagal vienas viskas ok, o pagal kitas sumažėjimas
Šiandien dar buvau dėl skydliaukės, tai vienas tyrimas ATPO nukrypęs nuo normos, padidėjęs (26,9 mano, o norma mažiau negu 20), o kitas TSH3 normoje, echoskopuojant sakė viskas ok, tai į ATPO nekreipti dėmesio, na lygtai nieko tokio, ten kažką bandė paaiškinti, bet..
Ačiū