QUOTE(Relaks @ 2009 09 01, 10:27)
Dekui uz atsakyma
O kokius tu lytinius hormonus darydavaisi gal prisimeni? As net nezinau, is tu mano tiriamu hormonu, kurie yra lytiniai Zinau, tik kad 7 is viso. Lyg tokie pas mane: T, LAI, DHEAS, PRL, TSH ir dar keli, kuriu neprisimenu Reikes namuose paziureti kaip ten is tikruju:)
O tu irgi pas Kazan. lankaisi? As jau keli metai pas ji vaikstau, tai dabarlyg pradedu prisiminti, kad pradzioje kazka minejo apie tyrimus ciklo pabaigoje
O kokius tu lytinius hormonus darydavaisi gal prisimeni? As net nezinau, is tu mano tiriamu hormonu, kurie yra lytiniai Zinau, tik kad 7 is viso. Lyg tokie pas mane: T, LAI, DHEAS, PRL, TSH ir dar keli, kuriu neprisimenu Reikes namuose paziureti kaip ten is tikruju:)
O tu irgi pas Kazan. lankaisi? As jau keli metai pas ji vaikstau, tai dabarlyg pradedu prisiminti, kad pradzioje kazka minejo apie tyrimus ciklo pabaigoje
Iš tavo išvardintų tik vienas TSH yra skydliaukės.
Ne, pas Kazan. dar nesilankau, bet ketinu nuvykti artimiausiu metu, gal pavyks šį mėnesį tikiuosi. O kokie rezultatai gydymo? Ir kokiais metodais gydo tave, jei ne paslaptis? Pas mane tai autoimuninis tiroiditas, kol kas geriu 0,75 tiroxin, hormonai kaip ir norma su tokia doze, bet ATPO 600 paskutiniais duomenim tai vat ir nežinau, ar čia kiek nors jie turi įtakos tie antikūniai... Be to tikiuosi per skydliaukę mažu PKS pavyks sureguliuot bent kiek