Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(Relaks @ 2009 09 01, 10:27)
Dekui uz atsakyma 4u.gif
O kokius tu lytinius hormonus darydavaisi gal prisimeni? As net nezinau, is tu mano tiriamu hormonu, kurie yra lytiniai  blush2.gif  Zinau, tik kad 7 is viso. Lyg tokie pas mane: T, LAI, DHEAS, PRL, TSH ir dar keli, kuriu neprisimenu  blush2.gif  Reikes namuose paziureti kaip ten is tikruju:)
O tu irgi pas Kazan. lankaisi? As jau keli metai pas ji vaikstau, tai dabarlyg pradedu prisiminti, kad pradzioje kazka minejo apie tyrimus ciklo pabaigoje  g.gif

Iš tavo išvardintų tik vienas TSH yra skydliaukės. mirksiukas.gif
Ne, pas Kazan. dar nesilankau, bet ketinu nuvykti artimiausiu metu, gal pavyks šį mėnesį tikiuosi. O kokie rezultatai gydymo? Ir kokiais metodais gydo tave, jei ne paslaptis? Pas mane tai autoimuninis tiroiditas, kol kas geriu 0,75 tiroxin, hormonai kaip ir norma su tokia doze, bet ATPO 600 paskutiniais duomenim g.gif g.gif tai vat ir nežinau, ar čia kiek nors jie turi įtakos tie antikūniai... Be to tikiuosi per skydliaukę mažu PKS pavyks sureguliuot bent kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2009 09 01, 09:52)
Iš tavo išvardintų tik vienas TSH yra skydliaukės.  mirksiukas.gif
Ne, pas Kazan. dar nesilankau, bet ketinu nuvykti artimiausiu metu, gal pavyks šį mėnesį tikiuosi. O kokie rezultatai gydymo? Ir kokiais metodais gydo tave, jei ne paslaptis? Pas mane tai autoimuninis tiroiditas, kol kas geriu 0,75 tiroxin, hormonai kaip ir norma su tokia doze, bet ATPO 600 paskutiniais duomenim  g.gif  g.gif tai vat ir nežinau, ar čia kiek nors jie turi įtakos tie antikūniai... Be to tikiuosi per skydliaukę mažu PKS pavyks sureguliuot bent kiek  g.gif

Pas mane buvo problema, kad yra skydliaukeje mazgu, t.y. striuma. Dar pakiles PRL, bei androgenai T, LAI.
Jau 2m geriu Thybona, Bromkriptina ir Dexamethazona. Na ka, mazgai po truputi mazeja, T ir PRL jau po gero menesio gryzo i normas, tik LAI vos ne po metu normalizavosi. Tas Lai yra antinksciu hormonas, kuris per aukstas is kart atmestu embriona. Tai Dexameth. ji mazina.
Atsakyti
Sveikos:) visas su rugsėjo 1 4u.gif
o čia apie gandrus: http://www.supervide...dfdf0de29d556d8
Geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 27, 10:17)
paskutini syki as mokejau 120 lt uz konsultacija + visi kraujo tyrimai (gavosi apie 300lt is viso). kadangi po jo gydymo mano situacija ne tik kad nepagerejo, o dar gi ir gerokai pagedo, tai nezinau ar vel pas ji eisiu. nebent pasitikrint, bet tikrai nebegersiu jo eksperimentiniu vaistuku  schmoll.gif

Sveikutes,

O gyd.Kazanavicius kur dirba?
Gal dar galetumet pasakyti keleta endokrinologu pavardziu geresniu Klaipedoje? Man rado vos padidejusia skydliauke ir tyrimai vos vos i norma telpa,bet va su mmm jau ir problemos gal metai. Tikiuosi,kad tai pataisoma :-(
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2009 09 10, 12:15)
Sveikutes,

O  gyd.Kazanavicius kur dirba?
Gal dar galetumet pasakyti keleta endokrinologu pavardziu geresniu Klaipedoje? Man rado vos padidejusia skydliauke ir  tyrimai vos vos i norma telpa,bet va su mmm jau ir problemos gal metai. Tikiuosi,kad tai pataisoma :-(

Kazanavicius siaip Kaune. ir Vilniuj buna sestadieniais. daug merginu cia ji labai giria... bet mano atsiliepimai tik blogi apie jo metodus ir mano pacios rezultatus po jo "eksperimentu" sad.gif
apie klaipeda nieko nezinau ax.gif gal vietines mergaites pakomentuos ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 09 10, 09:37)
Kazanavicius siaip Kaune. ir Vilniuj buna sestadieniais. daug merginu cia ji labai giria... bet mano atsiliepimai tik blogi apie jo metodus ir mano pacios rezultatus po jo "eksperimentu" sad.gif
apie klaipeda nieko nezinau  ax.gif  gal vietines mergaites pakomentuos ka smile.gif

O kodel blogi?Kas nutiko?
Atsakyti
Sveikos,

ar kam nors yra buvęs autoimuninis tiroiditas?
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 09 10, 11:37)
apie klaipeda nieko nezinau  ax.gif  gal vietines mergaites pakomentuos ka smile.gif

Aciu vistiek. ne, i kauna ar Vilniu tikrai nevaziuosiu. nebent butu superines rekomendacijos :-)

O Klaipedos mergaites gal ka parekomenduotu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 13:08)
Sveikos,

ar kam nors yra buvęs autoimuninis tiroiditas?

sveikute! mirksiukas.gif

man autoimuninis tiroiditas! klausk kas domina, kiek zinosiu tike padesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2009 09 10, 13:44)
sveikute! mirksiukas.gif

man autoimuninis tiroiditas! klausk kas domina, kiek zinosiu tike padesiu  mirksiukas.gif

Man tą diagnozavo po gimdymo praėjus 5 mėnesiams... Jaučiausi klaikiai -- širdis maskatavo, buvo bloga...

Kiek šansų, kad tai gali atsinaujinti (šiuo metu man kaip rašo -- kompensacijos ar kokia ten fazė g.gif -- t.y., dabartinė būklė medikamentinio gydymo nereikalauja)?... Eisiu greit vėl pas endokrinologę, matyt vėl kartos tyrimus g.gif Kadangi gaminsi antikūniai prieš skydliaukę, kaip ji sako -- gali kažkada tekt pašalinti g.gif

Apskritai -- kiek rimta ši liga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 15:17)
Man tą diagnozavo po gimdymo praėjus 5 mėnesiams... Jaučiausi klaikiai -- širdis maskatavo, buvo bloga...

Kiek šansų, kad tai gali atsinaujinti (šiuo metu man kaip rašo -- kompensacijos ar kokia ten fazė g.gif -- t.y., dabartinė būklė medikamentinio gydymo nereikalauja)?... Eisiu greit vėl pas endokrinologę, matyt vėl kartos tyrimus g.gif Kadangi gaminsi antikūniai prieš skydliaukę, kaip ji sako -- gali kažkada tekt pašalinti g.gif

Apskritai -- kiek rimta ši liga? g.gif

na matai kitokioj situacijoj man diagnozavo, as negaliu pastot 3.5 metu, ir ieskojau kame saknys, ir zinodama kad gali trukdyt skydliauke, apsilankiau pas endokrinologa, jis paskyre hormoninius tyrimus, jie visi buvo isiderine, per mazi nei turetu buti, pakomentavo kad tikrai skydliauke gali buti kalta del nepastojimo ir kad tai galima sutvarkyt..siaip jokiu sios ligos pozymiu as galima sakyt nejauciau..paskyre gert Lthyroxina, kuri jau geriu 7 menuo, liepos menesi kartojom hormonu tyrimus, jau jie visi normose, kaip ir viskas sutavrkyta, bet rezultato dar nera.. verysad.gif
siaip kai domejausi internete sita liga ir apskritai skydliauke ir nevaisingumas, tai rase kad autoimuninis tiroiditas gali pasirdoyti po gimdymo, kaip tavo atveju..
kad neskyre tau jokio gydymo, gali but delto kad tu dar nesenai pagimdziusi ir maitini vaikeli.. zinok negaliu tiksliai tau atsakyt i klausima, nes mano situacija truputi kitokia! smile.gif manau eriausia bus jei pasirodysi pas savo endokrinologa pakartosit tyrimukus, ir jis jau tikrai zinos ka daryt bet kokiu atveju! smile.gif
ir sita liga tikrai yra pagydoma, tik tiek kad ji gali kartotis..
sekems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2009 09 10, 15:27)
na matai kitokioj situacijoj man diagnozavo, as negaliu pastot 3.5 metu, ir ieskojau kame saknys, ir zinodama kad  gali trukdyt skydliauke, apsilankiau pas endokrinologa, jis paskyre hormoninius tyrimus, jie visi buvo isiderine, per mazi nei turetu buti, pakomentavo kad tikrai skydliauke gali buti kalta del nepastojimo ir kad tai galima sutvarkyt..siaip jokiu sios ligos pozymiu as galima sakyt nejauciau..paskyre gert Lthyroxina, kuri jau geriu 7 menuo, liepos menesi kartojom hormonu tyrimus, jau jie visi normose, kaip ir viskas sutavrkyta, bet rezultato dar nera.. verysad.gif
siaip kai domejausi internete sita liga ir apskritai skydliauke ir nevaisingumas, tai rase kad autoimuninis tiroiditas gali pasirdoyti po gimdymo, kaip tavo atveju..
kad neskyre tau jokio gydymo, gali but delto kad tu dar nesenai pagimdziusi ir maitini vaikeli.. zinok negaliu tiksliai tau atsakyt i klausima, nes mano situacija truputi kitokia! smile.gif  manau eriausia bus jei pasirodysi pas savo endokrinologa pakartosit tyrimukus, ir jis jau tikrai zinos ka daryt bet kokiu atveju!  smile.gif
ir sita liga tikrai yra pagydoma, tik tiek kad ji gali kartotis..
sekems 4u.gif

Šiaip man gydymo kol kas neskyrė dėl to, kad FT4 idealus (jei gerai pamenu...). Būtent šitas faktorius ir parodė, kad skydliaukė dirba idealiai... Tačiau gaminasi antikūniai bei per mažas TTH. Beje ir tas blogumas, apie kurį rašiau, praėjo sulig ta akimirka, vos prasidėjo pirmosios mmm. Vos pasijutus blogai nutraukiau maitinimą krūtimi (tad tai nebuvo priežastis neskirti gydymo).
Atsakyti