QUOTE(Inga04 @ 2008 10 03, 12:01)
Tai va merginos padare man skydliaukes mazgo biopsija, piktybinis , asarom papludus, nes tai visgi vezys. Bet visi guodzia kad tai pagydoma ir viskas bus gerai, labai noriu tuo tiketi. bet nuo to ne lengviau si momenta.
Užjaučiu- mano brolienės mamai buvo piktybinis... Pašalino visą skydliaukę... Paskui buvo chemoterapija. Bet tai berods buvo kažkur prieš 25m Gyva sveika moteris- tik tiek kad vaistukus reikia kiekvieną dieną gert.
Dabar dar: deja mano brolienei irgi problemos su skydliaukę.... galutinis rezultatas nusprendė operuoti- iki pat operacijos nežinojo ar tik dalį išpjaus- ar visą. Brolienė labai vylėsi, kad tik dalį... deja, deja. pašalino visą. Taigi ir jei tenka kiekvieną dieną gerti vaistukus... Nors ir prieš tai gėrė- tai sako- mažai kuo ir skiriasi savijauta.
O šiaip sudomino tema: skydliaukė ir nevaisingumas. Net pašalinus visą skydliaukę gydytojai po operacijos ramino mano brolį ir brolienę kad viskas ok- vaikų jei nori jie gali susilaukt nors ir 5 Na aišku jie nepasidomėjo ar jie jų tikisi dar- mat nors ir buvo problemų su skydliauke mano brolienė pasigavo 1 fantastišką netyčiuką ir 1 planuokliuką Dabar turi 2 fainus sūnelius...