Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(ruta. @ 2009 08 24, 15:03)
Sveika  4u.gif , labai sudėtingą klausimą uždavei  ax.gif . Tarkim man kai tyrimų atsakymai būna, tai apačioje visada būna išrašytos normos ir tada žiūri ar telpa į tas normas. Tik deja su skydliauke ne viskas taip paprasta, pas mane irgi tyrimai visi normų ribose, bet daktaras kažką ten skaičiuoja ir mato,kad blogai...gydausi. Taigi, matau su rezultatais tiesiai pas daktarą ir jis tau viską paskys,ar gerai ar nelabai  rolleyes.gif
Papildyta:

Kur daraisi tyrimus ir pas kokį daktarą lankaisi? Matau,kad iš Vilniaus esi smile.gif

Na,kolkas tiriuosi savo poliklinikoj,n.vilnioj,bet gal kur privačiai reiktų pasitikrinti? g.gif o tu nuo ko gydaisi,kur?
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2009 08 24, 14:40)
Na,kolkas tiriuosi savo poliklinikoj,n.vilnioj,bet gal kur privačiai reiktų pasitikrinti? g.gif o tu  nuo ko gydaisi,kur?

Aš trakų gatvėj, nes poliklinikoj net normalios konsultacijos negavau, o išrašė man tyrimus ir liepė pasidaryt trakų gatvej privačioj klinikoj ir perpėjo, kad kainuos, na o aš kito pasirinkimo neturėjau, nes poliklinikoj tokio tipo tyrimų nedarė. Tai kai pasidariau ten tyrimus, tai ten ir pas daktarą užsirašiau.
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 24, 17:25)
Aš trakų gatvėj, nes poliklinikoj net normalios konsultacijos negavau, o išrašė man tyrimus ir liepė pasidaryt trakų gatvej privačioj klinikoj ir perpėjo, kad kainuos, na o aš kito pasirinkimo neturėjau, nes poliklinikoj tokio tipo tyrimų nedarė. Tai kai pasidariau ten tyrimus, tai ten ir pas daktarą užsirašiau.

Aš poliklinikoj dariausi,bet mokamus,nes jie nedaro tokių tyrimų,veža kažkur kitur.Trakų g.privati klinika yra?kurioj vietoj? g.gif ką surado tau? unsure.gif kiek tyrimas kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 24 rugpjūčio 2009 - 16:48
Labas vakarelis,
Norejau pasiteiraut ar zinot, kur rasti normalu aprasyma thybon internete? anglu arba rusu kalbom?
Ir dar: ar yra Klaipedoje endokrinologas, praktikuojantis Thybon skyrima ir apie ji nusimanantis? Nes manau, kad pas Kazanaviciu neprivazineciau. g.gif nors atsiliepimai apie ji man net is JAV parejo, kad verta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2009 08 24, 16:46)
Aš poliklinikoj dariausi,bet mokamus,nes jie nedaro tokių tyrimų,veža kažkur kitur.Trakų g.privati klinika yra?kurioj vietoj? g.gif ką surado tau? unsure.gif kiek tyrimas kainavo?

Aha, Trakų g. privati klinika, adreso tiksliai nepamenu, pagooglink Via Medica, rasi skyrius ir Kaune ir Vilniuje, ten ir bus adresai. Vienas tyrimas apytiksliai kainuoja nuo 22 Lt iki 100Lt , bet dauguma kainuoja 22Lt...šiaip brangoka, bet aš tai dėl sveikatos negailiu ir neskaičiuoju. Man surado, kad T3 hormonas per didelis, nors kaip jau sakiau normos ribose, bet daktaras tu visų hormonų proporcijas ir santykius skaičiuoja, o kia pas mane skydliaukė taip ir nežinau, nes požymiai man ir hipo ir hiper skydliaukės doh.gif , nors gal labiau aktyvuojanti,kadangi turėjau labai krentantį svorį ir aukštą spaudimą.
Papildyta:
QUOTE(viltuze @ 2009 08 24, 19:19)
Labas vakarelis,
Norejau pasiteiraut ar zinot, kur rasti normalu aprasyma thybon internete? anglu arba rusu kalbom?
Ir dar: ar yra Klaipedoje endokrinologas, praktikuojantis Thybon skyrima ir apie ji nusimanantis?  Nes manau, kad pas Kazanaviciu neprivazineciau. g.gif nors atsiliepimai apie ji man net is JAV parejo, kad verta. ax.gif

Sveika, šiaip nežinau kaip kazanavičius vizitus skiria, bet man bent jau visada būdavo kas 3 mėnesiai, dabar kas 2 mėn..tai manau ne tiek čia ir daug to važinėjimo, susiplanuoji ir nuvažiuoji, o kraujo-hormonų tyrimus gi gali ir savo mieste pasidaryt. Nu čia tau spręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 25, 09:26)
Aha, Trakų g. privati klinika, adreso tiksliai nepamenu, pagooglink Via Medica, rasi skyrius ir Kaune ir Vilniuje, ten ir bus adresai. Vienas tyrimas apytiksliai kainuoja nuo 22 Lt iki 100Lt , bet dauguma kainuoja 22Lt...šiaip brangoka, bet aš tai dėl sveikatos negailiu ir neskaičiuoju. Man surado, kad T3 hormonas per didelis, nors kaip jau sakiau normos ribose, bet daktaras tu visų hormonų proporcijas ir santykius skaičiuoja, o kia pas mane skydliaukė taip ir nežinau, nes požymiai man ir hipo ir hiper skydliaukės  doh.gif , nors gal labiau aktyvuojanti,kadangi turėjau labai krentantį svorį ir aukštą spaudimą.
Papildyta:

Sveika, šiaip nežinau kaip kazanavičius vizitus skiria, bet man bent jau visada būdavo kas 3 mėnesiai, dabar kas 2 mėn..tai manau ne tiek čia ir daug to važinėjimo, susiplanuoji ir nuvažiuoji, o kraujo-hormonų tyrimus gi gali ir savo mieste pasidaryt. Nu čia tau spręsti  4u.gif

Sveika, brangioji 4u.gif
nu kaip gi tau sekasi, vis kazkaip nepagaunu taves per skyrelius doh.gif pamenu lygtais laporaskopija tau turejo daryti? Papasakok kaip gi tau sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2009 08 25, 07:43)
Sveika, brangioji 4u.gif
nu kaip gi tau sekasi, vis kazkaip nepagaunu taves per skyrelius doh.gif  pamenu lygtais laporaskopija tau turejo daryti? Papasakok kaip gi tau sekasi  ax.gif

Drauguže, į až atrašiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gavau savo kaujo tyrimus,gal kuri galėtų rezultatus pakomentuoti? rolleyes.gif į až parašyčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 26 rugpjūčio 2009 - 14:26
QUOTE(krr @ 2009 08 26, 14:25)
Sveikos 4u.gif Gavau savo kaujo tyrimus,gal kuri galėtų rezultatus pakomentuoti? rolleyes.gif į až parašyčiau ax.gif

Sveikutė 4u.gif sorry, aš tai tikrai ne specas, tai nieko nepasakysiu. Jau kai turėsi diagnozę, tai pasidalink čia, kaip kas pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 26, 16:26)
Sveikutė  4u.gif  sorry, aš tai tikrai ne specas, tai nieko nepasakysiu. Jau kai turėsi diagnozę, tai pasidalink čia, kaip kas pas tave  mirksiukas.gif

Tai tokia ir diagnozė"viskas gerai",tik man kitaip atrodo,nes prieš pora metų,kai "viskas gerai" buvo,tyrimų skaičiukai visiškai kitokie buvo.ir suprask,kad nori g.gif o pas endokrinologę tai nesiunčia doh.gif o dar bendruosiuose kraujo tyrimuose kažkokį nukrypimą radau schmoll.gif ką reiškia PCT?radau,kad čia trombokritas,bet kas tai?man jo rado mažiau negu norma g.gif gerai,kad med.kortelę nusišvilpiau,gal kas pakonsultuos normaliau g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gal galit kuri painformuoti, kiek maždaug kainuoja konsultacija pas Kazanavičių privačiai? Galima į až. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2009 08 27, 08:36)
Labas rytas,
Gal galit kuri painformuoti, kiek maždaug kainuoja konsultacija pas Kazanavičių privačiai? Galima į až. Ačiū.  4u.gif

Labas rytukas 4u.gif . O jeigu pasiskambintum į kliniką, tai manau, kad sužinotum kainą iš pirmų lūpų rolleyes.gif
Atsakyti