QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 08 21, 11:08)
Na tai galim kartu nelaukti,4,5 ir 11 rugsejo.Gal ir nebus
Laparoskopija nieko nerado,sake viskas idealu.O galvojau ras pakankamai daug ko ten,su tiek persileidimu ir negimdiniu.Matyt,problemos hormonuose arba imunineje sistemoje.
Pabandyk dabar su thybonu,gal taip ir pavyks.Laparoskopija dar spesi pasidaryt O kiek laiko aplamai planuoji?
Laparoskopija nieko nerado,sake viskas idealu.O galvojau ras pakankamai daug ko ten,su tiek persileidimu ir negimdiniu.Matyt,problemos hormonuose arba imunineje sistemoje.
Pabandyk dabar su thybonu,gal taip ir pavyks.Laparoskopija dar spesi pasidaryt O kiek laiko aplamai planuoji?
Aha, nelaukiam kartu žiūrėk o dėl tų persileidimų kartai būna visoki virusai kalti, kažkokios ten bakterijos,kurios sunaikina, gal koki įtemptą darbą dirbi arba kokios nors kraujo grupės su vyru nesueina arba klimatas netinka...bet jaučiu tu jau ir taip visus variantus žinai, nes išsistudijavus iki daktaro lygio
Aš jau 1.5 metų, nu nedaug palyginus, bet aš ir ne jaunutė jau... Kaip tu geri, vieną thyboną? aš geriu tiroksiną su thybonu, idomiai taip, nes ilgiau nei metus tik tiroksiną gėriau ...