Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 08 21, 11:08)
Na tai galim kartu nelaukti,4,5 ir 11 rugsejo.Gal ir nebus  smile.gif
Laparoskopija nieko nerado,sake viskas idealu.O galvojau ras pakankamai daug ko ten,su tiek persileidimu ir negimdiniu.Matyt,problemos hormonuose arba imunineje sistemoje.
Pabandyk dabar su thybonu,gal taip ir pavyks.Laparoskopija dar spesi pasidaryt 4u.gif O kiek laiko aplamai planuoji?

Aha, nelaukiam kartu drinks_cheers.gif žiūrėk o dėl tų persileidimų kartai būna visoki virusai kalti, kažkokios ten bakterijos,kurios sunaikina, gal koki įtemptą darbą dirbi arba kokios nors kraujo grupės su vyru nesueina arba klimatas netinka...bet jaučiu tu jau ir taip visus variantus žinai, nes išsistudijavus iki daktaro lygio rolleyes.gif
Aš jau 1.5 metų, nu nedaug palyginus, bet aš ir ne jaunutė jau... Kaip tu geri, vieną thyboną? aš geriu tiroksiną su thybonu, idomiai taip, nes ilgiau nei metus tik tiroksiną gėriau ...
Atsakyti
QUOTE(xsenija @ 2009 08 21, 11:52)
As suprantu, kad daktaras paskirs,bet nenoriu eiti tusciom rankom,nes vistiek paskirs tuos pacius tyrimus padaryti
Aš tavo vietoj eičiau tuščiom. Ir daryčiausi kokius išrašys. Dabar iš akies gali prisidaryti ir visai nereikalingų tyrimų. Kam mėtyti vėjams pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2009 08 21, 12:20)
Aš tavo vietoj eičiau tuščiom. Ir daryčiausi kokius išrašys. Dabar iš akies gali prisidaryti ir visai nereikalingų tyrimų. Kam mėtyti vėjams pinigus  4u.gif

Pritariu, arba jeigu reiks kažkokių papildomų, tai ir vėl daktaras nieko pasakyt negalės ir kitam kartui turėsi būt pasidarius kaip daktaras pasakė, tai ir tie svarankiški vėjais nueis, nes iš jų naudos nebus.
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 21, 11:12)
Aha, nelaukiam kartu  drinks_cheers.gif žiūrėk o dėl tų persileidimų kartai būna visoki virusai kalti, kažkokios ten bakterijos,kurios sunaikina, gal koki įtemptą darbą dirbi arba kokios nors kraujo grupės su vyru nesueina arba klimatas netinka...bet jaučiu tu jau ir taip visus variantus žinai, nes išsistudijavus iki daktaro lygio  rolleyes.gif
Aš jau 1.5 metų, nu nedaug palyginus, bet aš ir ne jaunutė jau... Kaip tu geri, vieną thyboną? aš geriu tiroksiną su thybonu, idomiai taip, nes ilgiau nei metus tik tiroksiną gėriau ...

O kiek tau?
Man irgi nebe 18,29.Kaip ir laikas pirmam vaikiukui.
Del persileidimu tai kruvas tyrimu dariaus.Nustatytos policistines kiausides,kas metformino ar thybono deka susitvarke iki tiek,kad nei is kraujo tyrimu nei is vaizdo jos jau tokios nebeatrodo.Is bakteriju rado ureaplazmas,sako,kad jos gali kelti persileidimus.Kiti sako,kad tai negali buti pagrindine priezastis.Zodziu,sugersim dabar antibiotikus,tai sita priezasti irgi pasalinsim.O visa kita kuo puikiausiai,pas mane viduj,vyro tyrimai geri,chromosomu anomaliju nerasta,antikuniu nerasta,zodziu trukdziu jokiu kaip ir nemato.Na ziuresim,kuom cia viskas baigsis.Galetu kuo greiciau ir sekmingiau smile.gif
Dabar thybona ir metformina vartoja.Tiroksino niekad negeriau,su skydliauke lyg viskas normaliai dabar,sake tik vos vos padidejus.Anksciau buvo gerokai didesne.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 08 21, 13:15)
O kiek tau?
Man irgi nebe 18,29.Kaip ir laikas pirmam vaikiukui.
Del persileidimu tai kruvas tyrimu dariaus.Nustatytos policistines kiausides,kas metformino ar thybono deka susitvarke iki tiek,kad nei is kraujo tyrimu nei is vaizdo jos jau tokios nebeatrodo.Is bakteriju rado ureaplazmas,sako,kad jos gali kelti persileidimus.Kiti sako,kad tai negali buti pagrindine priezastis.Zodziu,sugersim dabar antibiotikus,tai sita priezasti irgi pasalinsim.O visa kita kuo puikiausiai,pas mane viduj,vyro tyrimai geri,chromosomu anomaliju nerasta,antikuniu nerasta,zodziu trukdziu jokiu kaip ir nemato.Na ziuresim,kuom cia viskas baigsis.Galetu kuo greiciau ir sekmingiau smile.gif
Dabar thybona ir metformina vartoja.Tiroksino niekad negeriau,su skydliauke lyg viskas normaliai dabar,sake tik vos vos padidejus.Anksciau buvo gerokai didesne.

Ohh, tai kaip ir viskas puiku pas tave thumbup.gif Mat kaip, per skydliaukę net kiaušides sutvarkė, liuks. Nui tyrimų tai tu daug pridarius cool.gif . Na man irgi ne -niolika ax.gif , 26, na bet vistiek, kai pagalvoju, tai vistiek jau iki 27 gimtadienio jau nebesulauksiu. O kažkaip sena mam būt nenoriu, o dar iš kitos pusės, moterys po gimdymo labai labai atjaunėja bigsmile.gif o dar ir pati labai noriu ir vyras nori ir giminės nepaliaudami klausinėja ir draugai...nu žodzžiu, atrodo, kad nuėjau i maximą ir nusipirkau blink.gif
Aš vakar nusipirkau žuvies taukų pastiprinti organizmą ir folios rūgšties,nors pastarają reiktų vartoti atsargiai. Tu ką nors papildomo geri?
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 21, 12:37)
Ohh, tai kaip ir viskas puiku pas tave  thumbup.gif Mat kaip, per skydliaukę net kiaušides sutvarkė, liuks. Nui tyrimų tai tu daug pridarius  cool.gif . Na man irgi ne -niolika  ax.gif , 26, na bet vistiek, kai pagalvoju, tai vistiek jau iki 27 gimtadienio jau nebesulauksiu. O kažkaip sena mam būt nenoriu, o dar iš kitos pusės, moterys po gimdymo labai labai atjaunėja  bigsmile.gif  o dar ir pati labai noriu ir vyras nori ir giminės nepaliaudami klausinėja ir draugai...nu žodzžiu, atrodo, kad nuėjau i maximą ir nusipirkau  blink.gif 
Aš vakar nusipirkau žuvies taukų pastiprinti organizmą ir folios rūgšties,nors pastarają reiktų vartoti atsargiai. Tu ką nors papildomo geri?

o kodel atsargiai?Planuojancioms pastoti 0,4 folio rekomenduojama.O man po persileidimu net po 5mg buvo israse.
Kol kas negeriu nieko,puse metu visokius vitaminus geriau.Darau dabar keliu men pertrauka,bet vel greit pradesiu.Tik tu nestukiniu vitaminu sakiau nevartosiu,daug gydytoju pries,o ir tyrimai parode ,kad leliukai po ju vartojimo daznai gimsta alergiski.
Zuvies taukai girdejau gerai.Vyras mano geria,itariu ir as prisijungsiu smile.gif
Iki 27 nespesi,bet linkiu ,kad 28 metus sutiktum jau su dovanele ant ranku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 08 21, 13:46)
o kodel atsargiai?Planuojancioms pastoti 0,4 folio rekomenduojama.O man po persileidimu net po 5mg buvo israse.
Kol kas negeriu nieko,puse metu visokius vitaminus geriau.Darau dabar keliu men pertrauka,bet vel greit pradesiu.Tik tu nestukiniu vitaminu sakiau nevartosiu,daug gydytoju pries,o ir tyrimai parode ,kad leliukai po ju vartojimo daznai gimsta alergiski.
Zuvies taukai girdejau gerai.Vyras mano geria,itariu ir as prisijungsiu smile.gif
Iki 27 nespesi,bet linkiu ,kad 28 metus sutiktum jau su dovanele ant ranku  4u.gif

Nu tai kad apie foline anotacijoj parašyta, kad perteklius yra labai pavojingas ir gali padaryti didelės žalos, čia prisigooglinau info. O aš per vasarą nieko negėriau, tai dabar pagersiu, norisi kažko natūralesnio,tai taukus pasirinkau. Pritariu, kad tie nėštukių papildai nieko gero, svarbu sveikai ir pilnavertiškai maitintis... Mano gimšius 04.30 tai jei dabar pakibčiau, tai gimtų gegužę, nu ir taip toliau doh.gif ...vaja, kaip aš viską pasiskaičiavus cool.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkokie keistumai savaitgali apėmė...Ar gali thybonas pakoreguoti (sumakliavoti) ciklą. Nes savaitės gale lyg ir kažkas panašaus buvo į vaisingas gleives (7- 8 ciklo diena), vakar visa dieną diegė, kartais labai stipriai šoną, taip tarsi per ovuliaciją, bet savaitgalį gleivės kreidingos ir lipnios (tai tikrai ne vaisingumo požymis), žodžiu visai susiparinau, nes realiai ovuliacija man turėtų būti šios savaitės gale. Kam taip yra buvę? Greičiausiai čia thybonas veikia kažką su mano organizmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 24, 10:30)
Sveikos, kažkokie keistumai savaitgali apėmė...Ar gali thybonas pakoreguoti (sumakliavoti) ciklą. Nes savaitės gale lyg ir kažkas panašaus buvo į vaisingas gleives (7- 8 ciklo diena), vakar visa dieną diegė, kartais labai stipriai šoną, taip tarsi per ovuliaciją, bet savaitgalį gleivės kreidingos ir lipnios (tai tikrai ne vaisingumo požymis), žodžiu visai susiparinau, nes realiai ovuliacija man turėtų būti šios savaitės gale. Kam taip yra buvę? Greičiausiai čia thybonas veikia kažką su mano organizmu  doh.gif
Thybonas ir ciklą gali pakoreguoti pagal save ir ovuliaciją patvarkyti pagal save mirksiukas.gif Kiek suprantu, thybono pagalba tvarkosi viduje esančios gleivinės ir visi moteriški procesai. Gal tau ir buvo ovuliacija, čia irgi negali žinoti; O gal taip organizmas reaguoja į vaistus. Palauk šios savaitės pabaigos ir pamatysi ar sulauksi ovuliacijos pagal planą mirksiukas.gif
Atsiverčiau kalendoriuką pasižiūrėjau: mano ciklas šiaip būdavo 28 k.d., dabar ciklas sutrumpėjo iki 25-26 kd., o vienas ciklas geriant thyboną išvis buvo 21 k.d. blink.gif Taip ir likau nesupratusi ko tas ciklas toks iškrypęs buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2009 08 24, 09:44)
Thybonas ir ciklą gali pakoreguoti pagal save ir ovuliaciją patvarkyti pagal save  mirksiukas.gif Kiek suprantu, thybono pagalba tvarkosi viduje esančios gleivinės ir visi moteriški procesai. Gal tau ir buvo ovuliacija, čia irgi negali žinoti; O gal taip organizmas reaguoja į vaistus. Palauk šios savaitės pabaigos ir pamatysi ar sulauksi ovuliacijos pagal planą  mirksiukas.gif
Atsiverčiau kalendoriuką pasižiūrėjau: mano ciklas šiaip būdavo 28 k.d., dabar ciklas sutrumpėjo iki 25-26 kd., o vienas ciklas geriant thyboną išvis buvo 21 k.d. blink.gif Taip ir likau nesupratusi ko tas ciklas toks iškrypęs buvo  blush2.gif

Sveikutė 4u.gif , matai kaip gali būti nuo thybono, iškrypimai kažkokie, nes aš žiūriu į savo kalendorių ir matau, kad viskas man per anksti, nes ir mano ciklas 28d. žodžiu niekas dabar neaišku, tiktai tai, kad thybonas kažką reguliuoja, nu bet 7 dienom sutrumpinti ciklą, tai nemažoka sakyčiau
rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte paaiškinti,kokie skaičiukai kraujo tyrimų ats.turėtų būti,jei skydliaukės veikla normali,be sutrikimų?pridaviau šiandien kraujo unsure.gif prieš keletą metų gydžiausi,nes skydliaukės veikla buvo suaktyvėjusi(atrodo,hyper veikla ir difūzinė struma buvo) schmoll.gif apšvieskit,kolkas pati nieko šioj srity nenutuokiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2009 08 24, 13:22)
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte paaiškinti,kokie skaičiukai kraujo tyrimų ats.turėtų būti,jei skydliaukės veikla normali,be sutrikimų?pridaviau šiandien kraujo unsure.gif prieš keletą metų gydžiausi,nes skydliaukės veikla buvo suaktyvėjusi(atrodo,hyper veikla ir difūzinė struma buvo) schmoll.gif apšvieskit,kolkas pati nieko šioj srity nenutuokiu blush2.gif  blush2.gif

Sveika 4u.gif , labai sudėtingą klausimą uždavei ax.gif . Tarkim man kai tyrimų atsakymai būna, tai apačioje visada būna išrašytos normos ir tada žiūri ar telpa į tas normas. Tik deja su skydliauke ne viskas taip paprasta, pas mane irgi tyrimai visi normų ribose, bet daktaras kažką ten skaičiuoja ir mato,kad blogai...gydausi. Taigi, matau su rezultatais tiesiai pas daktarą ir jis tau viską paskys,ar gerai ar nelabai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(krr @ 2009 08 24, 13:22)
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte paaiškinti,kokie skaičiukai kraujo tyrimų ats.turėtų būti,jei skydliaukės veikla normali,be sutrikimų?pridaviau šiandien kraujo unsure.gif prieš keletą metų gydžiausi,nes skydliaukės veikla buvo suaktyvėjusi(atrodo,hyper veikla ir difūzinė struma buvo) schmoll.gif apšvieskit,kolkas pati nieko šioj srity nenutuokiu blush2.gif  blush2.gif

Kur daraisi tyrimus ir pas kokį daktarą lankaisi? Matau,kad iš Vilniaus esi smile.gif
Atsakyti