Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

zinok,daug kur tokius reikalus labiau priziuri endokrinologai nei giniai,reprodukcine endokrinologija cia visai nemazai itakos turi.Gal is ginekologines puses pas tave viskas ok?
Del thybono nestumo metu,tai mano visi nestumai baigesi ankstyvais persileidimais,net nespejau pas Kaz.nulekt,bet veliau sake ,kad butu dares krauja ir pagal tai padidines/sumazines vaistukus,zodziu,koreguoti juos reiketu.
Atsakyti
Noriu tikėt,kad iš ginekologinės pusės pas mane viskas gerai...nors po nesėkmingų stimuliacijų, tai jau buvo stogas nuvažiavęs, nes nurašiau viską. Ką gi, reik dab kažkaip aprimti man ir kantriai laukti, o aš tokia nekantri kad šakės blink.gif savaitės man eina, kaip mėnesiai unsure.gif Reik kokai veiklą susigalvoti, nes išprotėsiu doh.gif
Keberiokst 4u.gif , tai mes labai panašiu metu thybona dab pradėjom gert, reik palaikyt viena kitą drinks_cheers.gif kada tu savųjų braškių turėtum sulaukt? Visai nelinkiu tau jų sulaukt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 08 21, 10:31)
zinok,daug kur tokius reikalus labiau priziuri endokrinologai nei giniai,reprodukcine endokrinologija cia visai nemazai itakos turi.Gal is ginekologines puses pas tave viskas ok?
Kai susimąsčiau, tai net pati nebesuprantu iš kurios pusės pas mane blogai, o iš kurios jau kaip ir nieko biggrin.gif
Žodžiu, mano ginė neberado priežąsčių kodėl nepastoju (anksčiau lyg ir cistos kankino, lyg ir antroj ciklo pusėj buvo per mažai progesterono (ar kaip jis ten vadinasi) - gėriau duphastoną. Bet paskui ginė rekomendavo Kazanavičių ir liepė eit atlikinėt "namų darbų" pas jį. biggrin.gif Tai va ir atlikinėju namų darbus.
Buvau pavasarį pas ją užbėgusi: patikrino mane, pasižiūrėjo, kad atlieku "namų darbus" pas Kazan. ir paleido. Ji gerai įtarė, kad mano hormoninė veikla ne visai tvarkinga.
Manau, kad jei su Kazanav. dar kurį laiką nepavyks pastoti, keliausiu atgal pas ją...
Nors labai norisi tikėti - aš greitu laiku pastosiu ir eisiu pas ginę tik nestuke.gif priežiūrai.

Ačiū labai už suteikiamą info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 08 21, 10:43)
Noriu tikėt,kad iš ginekologinės pusės pas mane viskas gerai...nors po nesėkmingų stimuliacijų, tai jau buvo stogas nuvažiavęs, nes nurašiau viską. Ką gi, reik dab kažkaip aprimti man ir kantriai laukti, o aš tokia nekantri kad šakės  blink.gif  savaitės man eina, kaip mėnesiai  unsure.gif  Reik kokai veiklą susigalvoti, nes išprotėsiu  doh.gif 

O aš atvirkščiai - nenormaliai ramiai reaguoju į viską. Matyt per tiek laiko spėjau susitaikyti su mintimi, kad pastosiu, kai leliukas pats norės atkeliauti į mūsų šeimą... Mano mintis tokia: aš padarysiu, tai ką galiu, o tai ko negaliu Viešpats už mane padarys..

Che... pas mane ciklo vidurys.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2009 08 21, 09:50)
Kai susimąsčiau, tai net pati nebesuprantu iš kurios pusės pas mane blogai, o iš kurios jau kaip ir nieko  biggrin.gif
Žodžiu, mano ginė neberado priežąsčių kodėl nepastoju (anksčiau lyg ir cistos kankino, lyg ir antroj ciklo pusėj buvo per mažai progesterono (ar kaip jis ten vadinasi) - gėriau duphastoną. Bet paskui ginė rekomendavo Kazanavičių ir liepė eit atlikinėt "namų darbų" pas jį.  biggrin.gif Tai va ir atlikinėju namų darbus.
Buvau pavasarį pas ją užbėgusi: patikrino mane, pasižiūrėjo, kad atlieku "namų darbus" pas Kazan. ir paleido. Ji gerai įtarė, kad mano hormoninė veikla ne visai tvarkinga.
Manau, kad jei su Kazanav. dar kurį laiką nepavyks pastoti, keliausiu atgal pas ją...
Nors labai norisi tikėti - aš greitu laiku pastosiu ir eisiu pas ginę tik  nestuke.gif  priežiūrai.

Ačiū labai už suteikiamą info  4u.gif

O kiek tu jau pas Kaza lankaisi? Turbūt į Trakų 8 eini rolleyes.gif ir koks tavo planavimo stažas? Aš prieš tai pas Nenarokova vaikščiojau su stimuliacijos, kai nepavyko, pasakė,kad daugiau nieko padėt negali ir reik lapar, pas endrikonologa profilaktiškai apsilankius pasiguodžiau bėdom, tai iškart patarė palaukt su lapar ir tvarkyt hormonus.
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2009 08 21, 09:56)

O aš atvirkščiai - nenormaliai ramiai reaguoju į viską. Matyt per tiek laiko spėjau susitaikyti su mintimi, kad pastosiu, kai leliukas pats norės atkeliauti į mūsų šeimą... Mano mintis tokia: aš padarysiu, tai ką galiu, o tai ko negaliu Viešpats už mane padarys..

Che... pas mane ciklo vidurys..  biggrin.gif

Tai tu stipri šaunuolė thumbup.gif , kad taip ramiai laikaisi. Pas amne irigi beveik vidurys dabar smile.gif
Atsakyti
(ne)laukiu rugsejo 5,mm reguliarios.tik sis ciklas bus pirmas po laparoskopijos,tai velniai zino kaip su reguliarukmu bus.
Kada tau?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 08 21, 09:59)
(ne)laukiu rugsejo 5,mm reguliarios.tik sis ciklas bus pirmas po laparoskopijos,tai velniai zino kaip su reguliarukmu bus.
Kada tau?

Aš rugsėjo 11 labai nelaikiu cool.gif bet turbūt bus, kvailutė aš blush2.gif Mat kaip ir lapar dareisi, man lapar turejo but liepos 2, prieš pat operaciją peršnekėjo mane pakentėt ...
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 21, 10:59)
O kiek tu jau pas Kaza lankaisi? Turbūt į Trakų 8 eini  rolleyes.gif ir koks tavo planavimo stažas?
Į trakų ir vaikštau. Pirmąkart pas jį apsilankiau praeitų metų lapkričio paskutinėm dienom. Mėnesį prasiblaškiau tarp atsiliepimų bei renkamos info (taip pat atšvenčiau visus tortadienius ir šventes) - rimtai vaistus pradėjau gerti tik šių metų nuo sausio.
Mano stažas 4-5 metai. Greičiau galima sakyti, kad 5 metai.

O šiaip, patarimas pirma susitvarkyt hormonus neblogas. Juk, kaip pasirodo, nuo jų daug kas priklauso. Gal ir laparoskopijos nereiks. Beje, pastoti gali ir pirmą mėnesį pradėjusi gerti thyboną, gal tau tik tiek ir tetrūksta. Juk niekada negali žinoti, kokį siurprizą mums yra paruošęs Likimas.. smile.gif

Mano sekantis ciklas turėtų prasidėti rugsėjo 4. Jis pakankamai reguliarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 21 rugpjūčio 2009 - 10:28
QUOTE(Rute @ 2009 08 21, 10:24)
Į trakų ir vaikštau. Pirmąkart pas jį apsilankiau praeitų metų lapkričio paskutinėm dienom. Mėnesį prasiblaškiau tarp atsiliepimų bei renkamos info (taip pat atšvenčiau visus tortadienius ir šventes) - rimtai vaistus pradėjau gerti tik šių metų nuo sausio.
Mano stažas 4-5 metai. Greičiau galima sakyti, kad 5 metai.

O šiaip, patarimas pirma susitvarkyt hormonus neblogas. Juk, kaip pasirodo, nuo jų daug kas priklauso. Gal ir laparoskopijos nereiks. Beje, pastoti gali ir pirmą mėnesį pradėjusi gerti thyboną, gal tau tik tiek ir tetrūksta. Juk niekada negali žinoti, kokį siurprizą mums yra paruošęs Likimas..  smile.gif

Taip tu teisi, yra teisyklės ir visokia statistika, bet būna ištikrųjų visaip, kaip net pagalvot negali...Aš taip tikiu ir taip bijau to nusivylimo, nes tas nusivylimas, kai ateina braškės, tai kaip koks gedulas ypač pirma diena, po to truputėli atslūgstu ir vėl iš naujo. Kartą pagalvojau, o kad tie ciklai būtų trumpesni, tiek ilgai laukt nereikėtų doh.gif prieš mm savaitė, kaip ant adatų
Atsakyti
Labutis,
pas mane padidejes prolaktinas.Supratau, kad cia gali buti del skydliaukes hipofunkcijos. Sakikite, merginos, kokius tyrimus jus daret? As savo noru noriu padaryti T4, T3, TSH. O gal reikia kitokius daryti?
Atsakyti
QUOTE(xsenija @ 2009 08 21, 10:39)
Labutis,
pas mane padidejes prolaktinas.Supratau, kad cia gali buti del skydliaukes hipofunkcijos. Sakikite, merginos, kokius tyrimus jus daret? As savo noru noriu padaryti T4, T3, TSH. O gal reikia kitokius daryti?

Sveikutė. Daktaras tureėtų tyrimus paskirti 4u.gif po to pagal rezultatus skirti gydymą.
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 21, 11:41)
Sveikutė. Daktaras tureėtų tyrimus paskirti  4u.gif po to pagal rezultatus skirti gydymą.

As suprantu, kad daktaras paskirs,bet nenoriu eiti tusciom rankom,nes vistiek paskirs tuos pacius tyrimus padaryti
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 08 21, 09:02)
Aš rugsėjo 11 labai nelaikiu  cool.gif  bet turbūt bus, kvailutė aš  blush2.gif  Mat kaip ir lapar dareisi, man lapar turejo but liepos 2, prieš pat operaciją peršnekėjo mane pakentėt ...

Na tai galim kartu nelaukti,4,5 ir 11 rugsejo.Gal ir nebus smile.gif
Laparoskopija nieko nerado,sake viskas idealu.O galvojau ras pakankamai daug ko ten,su tiek persileidimu ir negimdiniu.Matyt,problemos hormonuose arba imunineje sistemoje.
Pabandyk dabar su thybonu,gal taip ir pavyks.Laparoskopija dar spesi pasidaryt 4u.gif O kiek laiko aplamai planuoji?
Atsakyti