QUOTE(ruta. @ 2009 08 20, 14:51)
sveikutės, keliu temą, nors joje jaučiuosi beveik viena
. Buvau archyve šios temukės, tai prisiskaičiau apie tą thyboną, pasirodo, kad daktaras Kazanavičius jį įvardina,kaip laaabai padedantį pastoti vaistą, kad nuo jo didelių doziu gali kristi svoris ir kad plaukuotumas didėja. Tiesa dėl plaukuotumo, tau jau ant savęs jaučiu, nežymiai, bet man pačiai jaučiasi
Tik neužtikau, kas man dabar knieti suzinok, kiek gi reikia gerti šio vaisto, kad jau būtų galima tikėtis pastojimo, žinoma iš pirmo mėnesio nesitikiu, nors labai norėtųsi
...jaučiu teks pagerti vaistukus kokius 3 mėn. ech... Merginos atsiliepkit, kurios turit daugiau patirties su šiuo vaistu leliukus planuojant
Gali nesijausti viena.
Aš taip pat thyboną geriu. Tik, kad mano patirties nedaug ir ji visai nenaudinga. Bandžiau ir aš atsiliepimų ieškoti apie thyboną, kai tik man jį išrašė. Beieškodama info apie vaistus radau ir įvairių atsiliepimų apie patį kazanavičių. Paskui spjoviau į viską ir geriu jo skirtus vaistus.
Thybon'ą (kartu su metforminu) geriu nuo sausio. Pradžioj gėriau po ketvirtį tabletės, paskui padidino dozę iki dviejų kevirčių per dieną. Šį savaitgalį kaip tik buvau pas jį, dariausi tyrimus: dozė padidinta iki trijų ketvirčių per dieną. Šiaip man jis minėjo, kad kai kurios moterys kad pastotų geria ir po visą tabletę, o ne ketvertukais. Gydytojas minėjo, kad vaistų dozę reikia atiderinti ir neperdozuoti..
Dėl laiko: kažkur pavasarį (kai buvo reguliuojama antroji vaistų dozė) Kazanavičius man nepaminėjo, kad reikia dar ir lytinės sistemos hormonų tyrimus darytis (daromi ciklo pabaigoje), vadinasi tris mėnesiukus praleidau veltui - na tiksliau reiktų sakyti, kad nėra tyrimų rezultatų ir todėl nebuvo judama link tikslo - pastoti, o tiesiog buvo reguliuojama skydliaukės veikla, metamas svoris ir keliamas testosteronas, kuris kaip išsiaiškinom taip pat turi įtakos pastojimui.
Beje, aš nesuprantu kaip veikia tas thybonas, bet mano svoris mažėja
Pagal mano susirastą informaciją thybonas svorį turėtų kelti, o man paskirtas metforminas svorį mažina. Jei dabar po padidintos thybon'o dozės mano svoris nebekris, Kazanavičius minėjo, kad išrašys Reductil (ar kažką panašaus)
O dėl pastojimo. Man Kazanavičių rekomendavo mano ginė. Kiek žinau jis ne vieną moterį yra padaręs laiminga.
Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 20, 09:31)
nu nezinau ka gero tas thybon duoda
metus laiko geriau ir thybon ir thyrokisna, tai hormonai kaip isproteje pakilo
kas kiek laiko, gerdama vaistus, darei hormonų tyrimus? Negi gydytojas nematė, kad hormonai šoka į viršų?
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]