QUOTE(viltuze @ 2009 07 17, 13:13)
labutis,
kažkaip pas tave man pagal rezultatus hiper o ne hipo, nes gerokai višija tiroksinas normą turėtum pagal požymius būti jautri, nervinga dažnai, svoris kiek pamenu nedidelis, t.y. lieknas žmogus būna... pas mane pačia hipotireozė, tai rezultatai tyrimų kardinaliai kitokie dėl gydymo tai čia jau endokrinologė turi pasakyt kas ir kaip.
sėkmės
kažkaip pas tave man pagal rezultatus hiper o ne hipo, nes gerokai višija tiroksinas normą turėtum pagal požymius būti jautri, nervinga dažnai, svoris kiek pamenu nedidelis, t.y. lieknas žmogus būna... pas mane pačia hipotireozė, tai rezultatai tyrimų kardinaliai kitokie dėl gydymo tai čia jau endokrinologė turi pasakyt kas ir kaip.
sėkmės
Ačiū. Iš tiesų, esu ir jautri, ir nervinga, ir "kūda"... Čia pas mane popieriuje rašo kad per didelis tirotropinas TSH (TTH). Pas mano mamą rezultatai panašūs į mano ir pas ją taip pat hipotirozė, nors ir mano mama liekna ir panašiai. Žodžiu, kažkokie nesuprantami kontrastai, nes mano gydytoja irgi sakė, kad pagal rezultatus tai turėčiau būti apkūni ar panašiai... Na, lauksim, ką pasakys endokrinologė...