Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

QUOTE(viltuze @ 2009 07 17, 13:13)
labutis,
kažkaip pas tave man pagal rezultatus hiper o ne hipo, nes gerokai višija tiroksinas normą g.gif turėtum pagal požymius būti jautri, nervinga dažnai, svoris kiek pamenu nedidelis, t.y. lieknas žmogus būna... pas mane pačia hipotireozė, tai rezultatai tyrimų kardinaliai kitokie  4u.gif dėl gydymo tai čia jau endokrinologė turi pasakyt kas ir kaip.
sėkmės 4u.gif

Ačiū. 4u.gif Iš tiesų, esu ir jautri, ir nervinga, ir "kūda"... Čia pas mane popieriuje rašo kad per didelis tirotropinas TSH (TTH). Pas mano mamą rezultatai panašūs į mano ir pas ją taip pat hipotirozė, nors ir mano mama liekna ir panašiai. Žodžiu, kažkokie nesuprantami kontrastai, nes mano gydytoja irgi sakė, kad pagal rezultatus tai turėčiau būti apkūni ar panašiai... Na, lauksim, ką pasakys endokrinologė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2009 07 17, 14:29)
Ačiū. 4u.gif Iš tiesų, esu ir jautri, ir nervinga, ir "kūda"... Čia pas mane popieriuje rašo kad per didelis tirotropinas TSH (TTH). Pas mano mamą rezultatai panašūs į mano ir pas ją taip pat hipotirozė, nors ir mano mama liekna ir panašiai. Žodžiu, kažkokie nesuprantami kontrastai, nes mano gydytoja irgi sakė, kad pagal rezultatus tai turėčiau būti apkūni ar panašiai... Na, lauksim, ką pasakys endokrinologė... g.gif

matai, pagal lotyniškas reikšmes jau neatitinka, nes hipo reiškia mažai, o hiper- per daug 4u.gif tai hipo kaip ir negali būt su tokiais kaip tavo rezultatais. o jei norma iki 4.2 o pas tave virš 12 tai hipo kaip ir negali būt. jei hipo būtų rezultatas iki 0.27 pagal normą. g.gif
žodžiu, lauk manau ramiai endokrinologo konsultacijos ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal galetu kas nors rekomenduoti gera gydytoja endokrinologe Santariskiu konsultacinej poliklinikoj? g.gif Buciau labai dekinga blush2.gif
Ir dar: nuo kokiu TTH skaiciuku buna skiriamas gydymas, kai skydliaukes funkcija linksta prie hipotireozes?
Atsakyti
Sveikos, merginos
Papildyta:
oi, nesiseka siandien wub.gif visatik is antro karto parasau smile.gif pas mane tyrimai beveik tokie kaip pas dziu, ir man taip pat hypo nustatyta. nors ir man svoris nukrito, sirdis kala, nuovargis juodas, pikta kaip velnias. seimos dakt irgi nieko nesupranta, sako, pagal viska hyper turetu butu, o kodel hypo-nezino.
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 30, 18:38)
Sveikos, merginos
Papildyta:
oi, nesiseka siandien wub.gif visatik is antro karto parasau smile.gif pas mane tyrimai beveik tokie kaip pas dziu, ir man taip pat hypo nustatyta. nors ir man svoris nukrito, sirdis kala, nuovargis juodas, pikta kaip velnias. seimos dakt irgi nieko nesupranta, sako, pagal viska hyper turetu butu, o kodel hypo-nezino.

O, radau draugę. bigsmile.gif Man irgi kiti daktarai sako kad pagal viską atrodau kaip hyper, tai dar šeštadienį eisiu pas Kazanavičių, žiūrėsim, ką jis tars...
Atsakyti
buvau ir pas kazanav. nieko nepasake. be to, papuoliau tokiu durnu laiku, kad po pirmo apsilankymo, jis kazkur dingo, paskui atosotgavo..reiktu dabar uzsiregistruot, nes mano tth soko nuo 3.89 iki 12.30... po pirmo vizito buvo sakes atvaziuot po dvieju sav. tipo lytine sistema paziures.. atvaziavau-jo nera.. ai. visur jau baigiu nusivilt. odabar pradejau blaskytis per tris dakt, tai matyt nieko gero nebus. reikes ties kazkuriuo vienu sustot g.gif
Papildyta:
ir dar wub.gif kas per stebuklas tas thybon, kuri kazanav taip visom raso? kazkur cia buvau radus forume diskusija apie kazanav ir jo gydyma thybon.. niekaip neberandu, gal kas galit pasufleruot kur ieskot? wub.gif
Atsakyti
Sveikos,gal žinote, ar po hyper skydliaukės(ar tai difūzinė struma?) gydymo gali viskas taip susitvarkyti, kad nebereikia gerti vaistų?man kažkodėl jų nebeišrašė g.gif nors po kelerių metų prasta savijauta grįžo, o tyrimai lyg ir geri g.gif prisiskaičiau,kad dėl šio sutrikimo gali būti sunku nestuke.gif , tai net baisu pasidarė, nes jau metus tai ir nepavyksta verysad.gif gal vėl tyrimus darytis?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as ziauriai pikta ant Kazanaviciaus dabar sad.gif pries metus kai tyriaus skydliauke nustate, kad antikuniu per daug. prirase thyroxin ir thybon po 1/4 tabletes. atseit nuo situ viskas susitvarkyt turetu ir greit pastosiu drinks_cheers.gif po visu situ vaistu jau metai, kaip nepastoju ir vel. svoris krist pradejo. virskinimas taip pagedo, kad ka besuvalgius iskart i tuoleta begu blush2.gif jau galvojau pas koki virskinimo sistemos gydytoja eit, nes svoris, kuris visad buvo mazas, dabar pasidare ant issekimo ribos beveik verysad.gif nuejau pas Kazanaviciu sestadieni, padare tyrimus, ogi rezultatai:
F4 - 36,6
TSH - 0.006
T3F - 8,88
TES - 1.57
diagnoze: hipertireozė.
nutraukiau dabar vaistus. ziuresim kas bus. esu tikra, kad cia vaistu perdozavimas savo "gera darba" atliko verysad.gif
gal kam panasiai buvo? pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2009 08 03, 00:23)
Sveikos,gal žinote, ar po hyper skydliaukės(ar tai difūzinė struma?) gydymo gali viskas taip susitvarkyti, kad nebereikia gerti vaistų?man kažkodėl jų nebeišrašė g.gif nors po kelerių metų prasta savijauta grįžo, o tyrimai lyg ir geri g.gif prisiskaičiau,kad dėl šio sutrikimo gali būti sunku  nestuke.gif , tai net baisu pasidarė, nes jau metus tai ir nepavyksta verysad.gif gal vėl tyrimus darytis?

Naujokė aš, pasidalinkit patirtim.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 03, 09:39)
sveikos  4u.gif
as ziauriai pikta ant Kazanaviciaus dabar sad.gif pries metus kai tyriaus skydliauke nustate, kad antikuniu per daug. prirase thyroxin ir thybon po 1/4 tabletes. atseit nuo situ viskas susitvarkyt turetu ir greit pastosiu  drinks_cheers.gif po visu situ vaistu jau metai, kaip nepastoju ir vel. svoris krist pradejo. virskinimas taip pagedo, kad ka besuvalgius iskart i tuoleta begu  blush2.gif  jau galvojau pas koki virskinimo sistemos gydytoja eit, nes svoris, kuris visad buvo mazas, dabar pasidare ant issekimo ribos beveik  verysad.gif  nuejau pas Kazanaviciu sestadieni, padare tyrimus, ogi rezultatai:
F4 - 36,6
TSH - 0.006
T3F - 8,88
TES - 1.57
diagnoze: hipertireozė.
nutraukiau dabar vaistus. ziuresim kas bus. esu tikra, kad cia vaistu perdozavimas savo "gera darba" atliko  verysad.gif
gal kam panasiai buvo? pasidalinkit patirtim  4u.gif

jums pasidare hypertiroze nuo per didelio kiekio vartojamu vaistu verysad.gif. Daznai is hipo tampama hyper nuo neatitaikomu vaistu doziu, kada ju skiriama per daug ir situacija nekontroliuojama, t.y. nedaromi kraujo tyrimai reguliariai stebeti harmonu lygius doh.gif. Daug gydytoju vien tik del antikuniu net neskiria vaistu. Dabar jums reikia tvarkyti padidejusia skydliauke, del gydytojo aplaidumo doh.gif. Man irgi buvo padidejusi skydlaiuke, bet as grieztai atsisakiau vaistu ir gydziausi pati wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglena: 03 rugpjūčio 2009 - 17:25
QUOTE(krr @ 2009 08 03, 13:16)
Naujokė aš, pasidalinkit patirtim.. blush2.gif

Kur visos dingot verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Eglena @ 2009 08 03, 19:18)
jums pasidare hypertiroze nuo per didelio kiekio vartojamu vaistu  verysad.gif. Daznai is hipo tampama hyper nuo neatitaikomu vaistu doziu, kada ju skiriama per daug ir situacija nekontroliuojama, t.y. nedaromi kraujo tyrimai reguliariai stebeti harmonu lygius doh.gif. Daug gydytoju vien tik del antikuniu net neskiria vaistu. Dabar jums reikia tvarkyti padidejusia skydliauke, del gydytojo aplaidumo  doh.gif. Man irgi buvo padidejusi skydlaiuke, bet as grieztai atsisakiau vaistu ir gydziausi pati  wub.gif

koks buvo tas pacios gydymasis? 4u.gif as jau taip nebenoriu tu hormoniniu vaistu! doh.gif o jau operacijos tai isvis. kaip galima ispjaut organa? gi ne siaip jis skirtas... cia ne plaukai kad suskilinejusius galiukus nukirpus, grazus atauga... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(krr @ 2009 08 03, 01:23)
Sveikos,gal žinote, ar po hyper skydliaukės(ar tai difūzinė struma?) gydymo gali viskas taip susitvarkyti, kad nebereikia gerti vaistų?man kažkodėl jų nebeišrašė g.gif nors po kelerių metų prasta savijauta grįžo, o tyrimai lyg ir geri g.gif prisiskaičiau,kad dėl šio sutrikimo gali būti sunku  nestuke.gif , tai net baisu pasidarė, nes jau metus tai ir nepavyksta verysad.gif gal vėl tyrimus darytis?

as sitoj srity nelabai pasikauscius blush2.gif bet man atrodo, kad paprasciausia tyrimus pasikartot, tai bent zinosi kame reikalas ir speliot nereiks 4u.gif
Atsakyti