Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliauke ir nevaisingumas

Sveikutes,

noriu paklausti tu kurios vartoja tikroksina.
ar jums tiroksinas nesukele viduriavimo?

As kai pradejau gerti toriksina (jau geriu 9 dienas, 1/d) pradejau viduriuoti, arba jei neviduriuoju, tai buna visada viduriai kiek laisvoki. As sieju sita dalyka su tiroksinu,
Ansciau turejau dideliu problemu su viduriu uzkietejimu, dabar pamirsau kas tai yra, bet dabar turiu vat kita problemele biggrin.gif

kaip manote ar as teisi, ar cia gali buti tiroksinas? Nes informaciniame lapelyje neradau, kad butu paminetas sitoks salutinis poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnieshka1 @ 2009 06 25, 10:03)
Sveikutes,

As kai pradejau gerti toriksina (jau geriu 9 dienas, 1/d) pradejau viduriuoti, arba jei neviduriuoju, tai buna visada viduriai kiek laisvoki. As sieju sita dalyka su tiroksinu,
Ansciau turejau dideliu problemu su viduriu uzkietejimu, dabar pamirsau kas tai yra, bet dabar turiu vat kita problemele  biggrin.gif

kaip manote ar as teisi, ar cia gali buti tiroksinas? Nes informaciniame lapelyje neradau, kad butu paminetas sitoks salutinis poveikis g.gif

pasitaisau: vaisto pavadinimas visur turi buti TIROKSINAS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnieshka1 @ 2009 06 25, 09:03)
Sveikutes,

Ansciau turejau dideliu problemu su viduriu uzkietejimu, dabar pamirsau kas tai yra, bet dabar turiu vat kita problemele  biggrin.gif

Labukas, gali būti, kad nuo tiroksino. Bet šiaip organizmas turėtų adaptuotis, geriausia būtų konsultuotis su vaistą išrašiusiu gydytoju. O kada tu jį geri, man paskirta ryte pusvalandį prieš valgį.
Atsakyti
pas mane irgi struma I laipsnio ar kaip ji vadinas... ir ka ji daro? sad.gif
TAi reiskia kad ilgai ir nuobodziai kankinsiuos sad.gif
Atsakyti
va mano tyrimai kuriu as nesuprantu visai...

user posted image

user posted image

[IMGhttp://images49.fotki.com/v1520/photos/3/1282563/7683562/test03-vi.jpg[/IMG]

[IMGhttp://images115.fotki.com/v662/photos/3/1282563/7683562/testukas-vi.jpg[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 06 26, 09:48)
va mano tyrimai kuriu as nesuprantu visai...

user posted image

user posted image

[IMGhttp://images49.fotki.com/v1520/photos/3/1282563/7683562/test03-vi.jpg[/IMG]

[IMGhttp://images115.fotki.com/v662/photos/3/1282563/7683562/testukas-vi.jpg[/IMG]

Sveika, žinok visi tyrimai gali būti normos ribose, bet nieko nereikšti. Čia jau tik daktaras mati kaip kas ir kodėl...Bent jau aš iš tų tyrimų nieko pasakyt negaliu, nes tai jau atskiras mokslas, kur teisyklių nėra.
Atsakyti
dar radau viena lapelį tokį nedidelį pailgą , kuriame rašo
progesteronas 7,59 ug/ml
FT4 17,72 pmol/l (cia result) EXP. values 12- 22
PRL 537 uIU/ml (result), ir EXP. values 1,10-9900
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 06 26, 13:42)
dar radau viena lapelį tokį nedidelį pailgą , kuriame rašo
progesteronas 7,59 ug/ml

dar viena radau irasau blush2.gif
mano visi atsakymai:
progesteronas 7,59 ug/ml
TSH result-2,12 exp.results 0,27-4,20
tik ka jie reiskia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 06 25, 11:14)
Labukas, gali būti, kad nuo tiroksino. Bet šiaip organizmas turėtų adaptuotis, geriausia būtų konsultuotis su vaistą išrašiusiu gydytoju. O kada tu jį geri, man paskirta ryte pusvalandį prieš valgį.

jo, man taip pat pusvalandi pries valgi, bet tiesa, turiu pasakyti, kad viduriavimas jau praejo, aciu dievui thumbup.gif

kazin ir butu idomu suzinoti, tos kurios turi problemu su skydliauke per kiek laiko susireguliavo visi hormonai ir per kiek laiko pastojo, gal zinote kokiu atveju. Nes man ryskiai su hormonais buvo blogai, dabar jauciuos tikrai puikiai gerdama tiroksina, mane prigasdino kad daug salutiniu pozymiu nuo tiroksino buna, bet man viskas liux thumbup.gif
ir kazin kada galiu tiketis jau leliaus blush2.gif
zinau kad mane suprantate puikiai ir zinote kaip si menesi laukiu O rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
linkiu tau kuo didziausios sekmes ir greiciau pasiaut gandra uz uodegos... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Prisijungiu ir aš prie jūsų... Ką tik gavau skydliaukės rezultatus ir norėjau jūsų paklausti, gal kuri nors žinote, ar taip gali būti. Mano bendrosios praktikos gydytoja buvo labai nustebusi, nes nebuvo mačiusi tokių rezultatų. Pirmadienį eisiu pas endokrinologę, tai sužinosiu daugiau, bet gal iki pirmadienio kuri nors iš jūsų, labiau nusimananti, galėtų man ką nors paaiškinti. Žodžiu, rezultatai tokie:

TSH - 12.37 (norma 0.27-4.2)
LT3 - 5.79 (norma 3.1-6.8)
LT4 - 13.5 (norma 10.3-24.4)
ATPO - 13.5 (norma 0-35)

Prieš du metus daryti tyrimai rodo, kad mano TSH buvo apie 4.5 ir jau tada buvo diagnozuota hipotirozė... Tai va, kyla klausimas, ar dabartinis mano TSH gali būti toks didelis, kai visi kiti yra normos ribose? unsure.gif

Labai lauksiu jūsų interpretacijų. 4u.gif
Atsakyti
labutis,
kažkaip pas tave man pagal rezultatus hiper o ne hipo, nes gerokai višija tiroksinas normą g.gif turėtum pagal požymius būti jautri, nervinga dažnai, svoris kiek pamenu nedidelis, t.y. lieknas žmogus būna... pas mane pačia hipotireozė, tai rezultatai tyrimų kardinaliai kitokie 4u.gif dėl gydymo tai čia jau endokrinologė turi pasakyt kas ir kaip.
sėkmės 4u.gif

QUOTE(Džiu @ 2009 07 17, 13:56)
Sveikutės,

Prisijungiu ir aš prie jūsų... Ką tik gavau skydliaukės rezultatus ir norėjau jūsų paklausti, gal kuri nors žinote, ar taip gali būti. Mano bendrosios praktikos gydytoja buvo labai nustebusi, nes nebuvo mačiusi tokių rezultatų. Pirmadienį eisiu pas endokrinologę, tai sužinosiu daugiau, bet gal iki pirmadienio kuri nors iš jūsų, labiau nusimananti, galėtų man ką nors paaiškinti. Žodžiu, rezultatai tokie:

TSH - 12.37 (norma 0.27-4.2)
LT3 - 5.79 (norma 3.1-6.8)
LT4 - 13.5 (norma 10.3-24.4)
ATPO - 13.5 (norma 0-35)

Prieš du metus daryti tyrimai rodo, kad mano TSH buvo apie 4.5 ir jau tada buvo diagnozuota hipotirozė... Tai va, kyla klausimas, ar dabartinis mano TSH gali būti toks didelis, kai visi kiti yra normos ribose? unsure.gif

Labai lauksiu jūsų interpretacijų. 4u.gif

Atsakyti