QUOTE(rozele78 @ 2009 02 25, 08:54)
Tai va, kad Klaipedoje nebezinau kur kreiptis, jau ir taip pakeiciau gydytoja, tai tikiu, kad jis jau ismano savo darba. O man ir yra autoimuninis tiroiditas
Tiesiog siuo metu hormonai normoje, pries tai buvau perdozavusi vaistu, tai perdaug hormonai buvo sukile.
Aciu uz info bandysiu i kita temele kreiptis
Pas mane ir ta pati problema siu antikuniu pas mane virs 900. Sutinku su Keberiokst pasisakyta nuomone siuo klausimu. Bet dar noreciau ir prisidek, kad dazniausiai sie anti kuniai tik perspejimas stebeti skydliaukes funkcija. Tikrink TSH kas 3 menesius ir kad butu nedaugiau kaip kaip 2. Siaip tie antikuniai teoriskai puola tik skydliauke, kuria gali sunaikint ir todel pasikeicia TSH hormonas, kuri ir reikia stebeti. Pagal naujas JAV nuorodas , jei esi niescia TSH turi but tikrinamas kas savaite ir skiriams atitinkamas gydymas jei reikia.
Kitas dalykas su kuo gali asocijuotis rasti skydliaukes antikuniai, tai kad labai daznai tie zmones turi skydliaukes antikuniu taip pat turi problemu susijusiu su imuninem ligom. Gali but padidejes Natural Cell Killers , kurios ir maiso pastot arba pastojus susidoroja su vaisium ir neleidzia vystitis. Gali but kad zmogus turi Lupus. Tos probelmos tada skatina per dideli kraujo kresejima ir nevyksta kraujo cirkuliacija gimdoje, kurios taip reikia kad vystitusi kudiki. Susidaro kresuliai. Tuomet ivyksta persileidimas. Siu prblemu gydimui skiriamas 81mgaspirinas, heparians, steroidai, o kartais ir IVIg (Gammagard).
Siulyciau pasidaryt su imunine sistema susijusius testus, tokius kaip lupus, natural killer cells, TH1:TH2 santyki, CD+19/+56 ir t.t