Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Citrutė TAXI žiūri per TV, net rašyti tingi. Suprantu - sekmadienis.
Atsakyti
QUOTE(ARTAS39 @ 2008 10 12, 19:39)
Citrutė TAXI žiūri per TV, net rašyti tingi. Suprantu - sekmadienis.

kazka per LNK, net nzn ka blush2.gif nes ligoninej nera kada susikaupti ties TV ax.gif
Atsakyti
Kas mažiui?
Atsakyti
QUOTE(ARTAS39 @ 2008 10 12, 20:05)
Kas mažiui?

Ech, kad as zinociau... temperatura sokineja, kraujas blogas verysad.gif
Diagnoze parase - bakterine infekcija unsure.gif savaite gavom vienus antbijotikus, tempa svyravo iki 37.8, septinta ju leidimo diena, tempa vel pakilo virs 38, dabar gaunam kitus, bet temp normali dar nebuvo, nors jau penkios dienos... zodziu... visi tyrimai, geri, echoskopijos geros g.gif beje, taip tesiasi jau menuo!!!
Na bet cia tema ne apie tai mirksiukas.gif tikiuos mes islipsim is visos tos nesamones, ir diagnoze bus - dygstantys dantys tongue.gif
Nesirkit niekas, nes ligoninese gulet yra visiskas s... ax.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2008 10 12, 20:51)
Ech, kad as zinociau... temperatura sokineja, kraujas blogas  verysad.gif
Diagnoze parase - bakterine infekcija  unsure.gif  savaite gavom vienus antbijotikus, tempa svyravo iki 37.8, septinta ju leidimo diena, tempa vel pakilo virs 38, dabar gaunam kitus, bet temp normali dar nebuvo, nors jau penkios dienos... zodziu... visi tyrimai, geri, echoskopijos geros  g.gif beje, taip tesiasi jau menuo!!!
Na bet cia tema ne apie tai  mirksiukas.gif  tikiuos mes islipsim is visos tos nesamones, ir diagnoze bus - dygstantys dantys  tongue.gif
Sekmes  4u.gif

tai jau taip, todel ir dziaugiuosi, kad sanatorijoje gulet nereikia, o tik nuvaziuoju i proceduras ir namo, na kaip i koki sporto kluba thumbup.gif nes kai ten pamatai koki ligoniu yra, tai toks sveikas pasijauti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2008 10 12, 21:51)
Ech, kad as zinociau... temperatura sokineja, kraujas blogas  verysad.gif
Diagnoze parase - bakterine infekcija  unsure.gif  savaite gavom vienus antbijotikus, tempa svyravo iki 37.8, septinta ju leidimo diena, tempa vel pakilo virs 38, dabar gaunam kitus, bet temp normali dar nebuvo, nors jau penkios dienos... zodziu... visi tyrimai, geri, echoskopijos geros  g.gif beje, taip tesiasi jau menuo!!!
Na bet cia tema ne apie tai  mirksiukas.gif  tikiuos mes islipsim is visos tos nesamones, ir diagnoze bus - dygstantys dantys  tongue.gif
Sekmes  4u.gif

jo, ligonines tikrai nieko gero verysad.gif
tikiuosi greit issikapstysit ir pamirsit visus vargus doh.gif
laikykites mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2008 10 13, 14:37)
tai jau taip, todel ir dziaugiuosi, kad sanatorijoje gulet nereikia, o tik nuvaziuoju i proceduras ir namo, na kaip i koki sporto kluba thumbup.gif  nes kai ten pamatai koki ligoniu yra, tai toks sveikas pasijauti... ax.gif

as irgi prisimenu, kai nuvaziavau i sanatorija praejusiais metais, tai i tokia panika puoliau mega_shok.gif tik isikabinau teciui i ranka (jis mane palydejo) ir sakiau, kad cia neliksiu, nes as tikrai ne toks ligonis schmoll.gif bet pripratau, pamaciau, kad visokiu zmoniu ten yra, bet toks yra gyvenimas ir nuo to niekur nepabegsi sad.gif
beje, as irgi planuoju i Pusyno taka ar kelia blush2.gif pakliuti. pradzioj planavau vazineti tik i proceduras, bet dabar galvoju, kad gal issipirksiu lova, nes vazineti per kamscius pirmyn ir atgal tikrai nebus labai smagu, o man siuo metu taip reik ramybes ir vienatves unsure.gif jauciuosi pavargus verysad.gif keliuosi ir guluosi su mintim: pavargau unsure.gif
Atsakyti

as irgi prisimenu, kai nuvaziavau i sanatorija praejusiais metais, tai i tokia panika puoliau mega_shok.gif tik isikabinau teciui i ranka (jis mane palydejo) ir sakiau, kad cia neliksiu, nes as tikrai ne toks ligonis schmoll.gif bet pripratau, pamaciau, kad visokiu zmoniu ten yra, bet toks yra gyvenimas ir nuo to niekur nepabegsi sad.gif
beje, as irgi planuoju i Pusyno taka ar kelia blush2.gif pakliuti. pradzioj planavau vazineti tik i proceduras, bet dabar galvoju, kad gal issipirksiu lova, nes vazineti per kamscius pirmyn ir atgal tikrai nebus labai smagu, o man siuo metu taip reik ramybes ir vienatves unsure.gif jauciuosi pavargus verysad.gif keliuosi ir guluosi su mintim: pavargau unsure.gif
[/quote]

Na man tai tam pusyno kely baisoka, pensiona primena, o ne sanatorija, nebent komercinius ligonius kitur guldo ax.gif
o kas liecia proceduras, tai kaip ir visur manu, tas pats smile.gif
Atsakyti
Citrutei sekmes ir stiprybes. Gal ir dantukai, juk tiksliausiai zino mama.
Atsakyti
Labas visiems, noreciau prisijungti prie jusu pasnekesiu. Esu sergancio IS vyro zmona. Kadangi liga manajam buvo diagnozuota tik praeita savaite, tai kaip sake citrute yra pats informacijos rinkimo "pikas". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2008 10 14, 11:39)
Labas visiems, noreciau prisijungti prie jusu pasnekesiu. Esu sergancio IS vyro zmona. Kadangi liga manajam buvo diagnozuota tik praeita savaite, tai kaip sake citrute yra pats informacijos rinkimo "pikas".  smile.gif

sveiki! liudna, kad serganciuju vis daugeja verysad.gif
bet informaqcijos yra labai labai daug ir ivairios, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2008 10 14, 12:39)
Labas visiems, noreciau prisijungti prie jusu pasnekesiu. Esu sergancio IS vyro zmona. Kadangi liga manajam buvo diagnozuota tik praeita savaite, tai kaip sake citrute yra pats informacijos rinkimo "pikas".  smile.gif

uzjauciu unsure.gif zinia ne is maloniuju schmoll.gif , o info tai tikrai nemazai yra, tik nepasiduokit neigiamoms emocijoms schmoll.gif mokslas zengia i prieki ir vis pasigirsta mums, sergantiems, geru naujienu mirksiukas.gif pasiskaitykit ankstesni foruma, ten daug neblogu minciu ir info thumbup.gif stiprybes gun_smilie.gif labai svarbu artimuju supratimas ir parama console.gif
Atsakyti
O kokioj klinikoj ir kas nustate jusu vyrui IS. Kokius tyrimus dare? Kur toliau liepe kreiptis?
Papildyta:
Na kaip Citrute - gal jau sveikstat?
Atsakyti