Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 02 25, 13:55)
Sveikos panelytes  4u.gif , vaje kaip seniai buvau cia o priezastis tai be nuotaikos tai su mazium i masazus vazinejau. Na jei prisimenat lapkriti buvau sanatorijoj ir leidausi savo Copaxone, nors turejo ten duoti(neturejo) tai kai baigesi vaistukai gydytoja vaistu negalejo israsyt be ligoniu kasu sutikimo bet jos atsakyma parasyti delse ir gavsi kad nesileidau jokiu vaistu visa menesiuka ir pasidare nekas. Kasdien silpo kojos o dabar kai jau gavau ir leidziuos toliau negereja o blogeja. Jau nutirpo kojos ir vaikstau kaip su kaladem. Jau vyras liepia skambint gydytojai ir klaust ka daryt? O taip nesinori, nes vel gali guldyti ir metilprednisolona leisti  doh.gifverysad.gif 
As vartojau ir vartoju ubgurio taukus. Taip jie ne kapeikas kainuoja. Pries trejeta men kainavo - 120Lt  unsure.gif

Tai geriau palasins savaitele ir pageres gal, nes po paumejo nieko beveik nedarant atsistatineja sunkiai. o tie ungurio taukai tau daro koki poveiki? vaistineje klausiau del ungurio ir ryklio, sake eiliniai zuvies taukai daro toki pati poveiki.Kaip jus manot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 02 25, 18:01)
Labas visiems!:)
noreciau paklaust ar kasnors vartoja ryklio taukus?nes siandien nusipirkau pabandyt:) 30kapsuliu 30litu g.gif parasyta kad tai imunostimuliatoriai,skatinantys T ir B limfocitu aktyvacija.apsaugo nuo ivairiu infekciju,padeda zaizdoms uzgyti,gal isgydys mano zaisdeles galvoj blush2.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

as vartoju ryklio taukus, kazin kokio ypatingo poveikio nejauciu, bet is esmes jauciuosi neblogai (tpfu tpfu tpfu), tad sunku pasakyti g.gif manau, kad visu tipu zuvu taukai mums tinka ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu pasiteirauti tu moteru, kurios leidziasi Rebifa, kaip pradejau leistis, man pasikeite "moteriski reikalai", mano ciklas su lyg kiekvienu menesiu vis ilgeja, leidziuosi jau 4 men, tai ciklo ilgis 45 dienos....tiesiog rupi, ar gali taip buti nuo Rebifo, seniau viskas buvo gerai, gal sutapimas, turiu gal kitu problemu....
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 02 27, 15:20)
Sveikutes, noriu pasiteirauti tu moteru, kurios leidziasi Rebifa, kaip pradejau leistis, man pasikeite "moteriski reikalai", mano ciklas su lyg kiekvienu menesiu vis ilgeja, leidziuosi jau 4 men, tai ciklo ilgis 45 dienos....tiesiog rupi, ar gali taip buti nuo Rebifo, seniau viskas buvo gerai, gal sutapimas, turiu gal kitu problemu....

Kai leidausi Rebif man taip nebuvo g.gif Gal būtų geriausia pas neurologa paklaust, o poto ir ginekologa.Gal kiekvienam vis skirtingai schmoll.gif Gali būti ir nuo vaistų. Bet kiek tai rimta.
Atsakyti
Mums tuoj uždarys reiketu kurti kita tėmelę, nu apie mus bet nauja. tongue.gif
Atsakyti
Ar girdejote , kad UAB "Imulnolita" jau nuo vasaros vakcinuos bigsmile.gif , t.y bandys IS gydyti, stabdyti progresija.Jau gruodi lygtai seimas patvirtino istatyma.Laukiu labai, nes jauciuosi pakankamai nekaip. schmoll.gif
Atsakyti
eglema, cia kalbi apie ta vakcina, kuri bus sukurta individualiai pagal organizma ar kazkas pan?
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 03 03, 15:10)
Ar girdejote , kad UAB "Imulnolita" jau nuo vasaros vakcinuos bigsmile.gif  , t.y bandys IS gydyti, stabdyti progresija.Jau gruodi lygtai seimas patvirtino istatyma.Laukiu labai, nes jauciuosi pakankamai nekaip. schmoll.gif

o kaip prisijungt prie to bandymo?
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 02 27, 13:20)

Nors as vartoju copaxone, bet man taip pat ilgeja ciklo tarpas. g.gif Nors vartoju jau 8men lyg ir anksciau nebuvo bet dabar jau 4men vis kaskart tolsta ir tarpas ilgeja. blink.gif
Na kaip gyd Malciene sake kad unguriu taukuose yra daugiau vitaminu, kiek tiesos nzn, bet kol kas geriu, o po to zadu ryklio taukus pamegint. mirksiukas.gif
Kazkiek daugiau pailsejau ir savaime man regis gereja. lotuliukas.gif Gal nereiks i ligonine gultis. schmoll.gif
O jums visoms taip pat linkiu greiciau sveikti ir gerint nuotaikas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 03 03, 17:19)
eglema, cia kalbi apie ta vakcina, kuri bus sukurta individualiai pagal organizma ar kazkas pan?

Taip tos pacios ir kamieninių lastelių bus persodinimas bigsmile.gif Bus manau išaiškinta ir pranesšta .Aišku tai kainuos ir nemažai.ir tik įdomu statististiškai skaičiau , kad iš 20 žmonių vienam įvyko paūmėjimas, o 15 labai pagerėjo. g.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 03 03, 18:03)
o kaip prisijungt prie to bandymo?

Manau kaip bus viskas aišku,,reikės susiekti su Imunolita ir mokėti pinigus, gal bus kokia valstybės kompensacija? g.gif
Atsakyti
eglema,o is kur gavote tokia informacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 03 06, 13:38)
eglema,o is kur gavote tokia informacija? smile.gif

Lietuvos ryte skaiciau, bigsmile.gif apie Imunolitos veikla ir butinybes ir galimybes ir internete pilna ir laikrasciuose ir siek teik asmeniskai pazistu kai ka
Atsakyti