Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Labas vakaras 4u.gif
Noreciau ir as pas jus karts nuo karto uzsukti.. sia liga serga mano mama, todel noreciau kuo daugiau apie ja suzinoti...
taip supratau, kad ja susirgti gali ir visai jauni zmones unsure.gif
stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Džiugu girdėti, kad visos neblogai (ta prasme vis geriau) jaučiasi. Su tuo ir sveikinu 4u.gif Tik va man iškilo klausimas: ar kas nors iš jūsų domėjosi homeopatine medicina?
Gal ėjote pas kokius nors homeopatijos daktarus ir ar nors kiek tas padėjo?

Būkit geros pasidalinkit žiniomis
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 02 12, 16:54)
Eleksyra Sanbao irgi vartojau t.y.ant tuscio skrandzio eleksiro puse buteliuko i vakara po valgio viena kapsule papildo

Na pabandysiu ir aš smile.gif 4u.gif Kita savaitgalį turėčiau gauti šiuos papildukus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, mano draugo sesei nustatė išsėtinę sklerozę, užsuksiu pas jus paskaityti, informacijos paieškoti, jei nesupyksit 4u.gif
Atsakyti
Talli,pagaliau ryzausi pati sau durt,tikrai nieko baisaus smile.gif tik turiu tokia problemele...kai leidziu ta injekcini tirpala i buteliuka,man suputoja ir putos lieka buteliuke o i svirksta tik puse vaistu telpa,daugiau nera!ar tai normalu?ar taip buna tiems kas Avonexa vartoja?gal reikia labai letai leist ta tirpala,kad putos neatsirastu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 02 18, 17:02)
Talli,pagaliau ryzausi pati sau durt,tikrai nieko baisaus smile.gif tik turiu tokia problemele...kai leidziu ta injekcini tirpala i buteliuka,man suputoja ir putos lieka buteliuke o i svirksta tik puse vaistu telpa,daugiau nera!ar tai normalu?ar taip buna tiems kas Avonexa vartoja?gal reikia labai letai leist ta tirpala,kad putos neatsirastu? g.gif

Nu drąsuolė, sveikinu. Man irgi visi sako, kad pačiai leidžiantis neskauda, bet aš dar nesubrendau.

4u.gif Tai ar kas nors lankėsi pas homeopatus?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 02 18, 16:02)

saunuole, seniai reikejo thumbup.gif o i buteliuka reikia leisti labai letai, po lasiuka, nes ir man putodavo lavai, nes suleisdavau visu greiciu blush2.gif
Atsakyti
Dar toks kvailas klausimukas, ar jums prieš papblogėjimus nemigos kelias dienas nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 02 18, 17:10)
saunuole, seniai reikejo thumbup.gif  o i buteliuka reikia leisti labai letai, po lasiuka, nes ir man putodavo lavai, nes suleisdavau visu greiciu blush2.gif

tai dabar zinosiu smile.gif galiu leist pati tik i kaire puse,desines pati nepasiekiu,tai kaimynei palikau biggrin.gif
pas homeopatus nebuvau,buvau karta pas zolininka,kruva pinigu sumokejau,sarlatanas kazkoks.israse zoleliu misini,bet negeriau.paskaiciau apie kai kuriu zoleliu vartojima,tai haliucinacijos gali atsirast,ar skrandziui pakenkt...dar manau kad kai kuriu zoleliu vartojimas gali sumazinti vaistu efektyvuma g.gif
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2009 02 18, 17:15)
Dar toks kvailas klausimukas, ar jums prieš papblogėjimus nemigos kelias dienas nebūna? g.gif

nemigos niekada neturejau,atvirksciai-mieguistumas buvo.ir dabar galiu miegot nors visa diena,bijau kad paumejimas neatsirastu...
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 02 18, 18:02)

Super thumbup.gif labai smagu girdeti, kad nugalejai savo baimes wink.gif As leidiuosi zinoma ne Avonexa, o Copaxone, bet irgi tai darau pati. Kai reikia leistis kasdien, neturejau iseities, tik pati susirasti vietas i kurias leistis neskauda 4u.gif i rankas negaliu nes melynes baisios ir labai skauda ilgai..i kojas irgi siaip sau... bet nepatikesit - geriausia i pilvuka - skausmo jokio!!! biggrin.gif nuo vaikystes labai bijojau leistis i pilva, kai seneliai grasindavo nelisti prie svetimu sunu, nes jei ikas, tures leisti i pilva vaistus, kad nebutu jokiu komplikaciju jei suo serga pasiutlige... blush2.gif tai ir as isdrysau tos baimes atsikratyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 02 19, 21:51)
Super  thumbup.gif  labai smagu girdeti, kad nugalejai savo baimes  wink.gif As leidiuosi zinoma ne Avonexa, o Copaxone, bet irgi tai darau pati. Kai reikia leistis kasdien, neturejau iseities, tik pati susirasti vietas i kurias leistis neskauda 4u.gif i rankas negaliu nes melynes baisios ir labai skauda ilgai..i kojas irgi siaip sau... bet nepatikesit - geriausia i pilvuka - skausmo jokio!!! biggrin.gif nuo vaikystes labai bijojau leistis i pilva, kai seneliai grasindavo nelisti prie svetimu sunu, nes jei ikas, tures leisti i pilva vaistus, kad nebutu jokiu komplikaciju jei suo serga pasiutlige... blush2.gif  tai ir as isdrysau tos baimes atsikratyti  4u.gif

irgi super thumbup.gif as vartojau Copaxone,tai irgi i pilvuka buvo geriausiai,tik meliniu turedavau... verysad.gif o taip tai i koja,kita diena kita koja,paskui i pilvuka 2kartus ir taip vel is naujo biggrin.gif tik man iskart dave injektoriu,tai ne taip skaudejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 02 19, 23:34)
irgi super thumbup.gif  as vartojau Copaxone,tai irgi i pilvuka buvo geriausiai,tik meliniu turedavau... verysad.gif  o taip tai i koja,kita diena kita koja,paskui i pilvuka 2kartus ir taip vel is naujo biggrin.gif tik man iskart dave injektoriu,tai ne taip skaudejo smile.gif

as gavau injektoriu gruodzio menesi per konsiliuma, bet dar bijau blush2.gif blush2.gif blush2.gif mane gasdina tas suleidimo greitis...
Atsakyti