Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(noras1 @ 2009 01 27, 18:04)
Be visos kitos informacijos, kurią susirinkau. Česnakas plečia kraujagysles, skystina kraują, neleidžia pažeistoms, uždegimo arba vėžio, ląstelėms plisti. Stiprina imuninę sistemą. Rekomenduojama, gerti česnako kapsules kiekvieną dieną arba valgyti 1-2 skilteles per dieną. Tai siūloma tęsti 3-4 mėn. Yra įrodyta, kad česnakas turi daug antibiotinių medžiagų, kurios dar ne visos yra ištirtos.  blush2.gif

Taigi dar tikrai 3-4 men. pavalgysiu česnako.  ax.gif

pasiskaiciau ir apie neigiama cesnako poveiki:
šis augalas gali turėti neigiamos įtakos kepenų veiklai.
Nuo vienos skiltelės neatsitiks nieko, tačiau dažnai ir daug jo vartojant veikliosios šio augalo medžiagos gali apnuodyti kepenis.
Dideli jo kiekiai gali turėti įtakos virškinamojo trakto negalavimams, pykinimui ir vidurių pūtimui. Su riebiu, kaloringu maistu valgomas česnakas gali ne padėti, o pakenkti.
Taciau stiprina imuniteta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 27, 19:19)
pasiskaiciau ir apie neigiama cesnako poveiki:
šis augalas gali turėti neigiamos įtakos kepenų veiklai.
Nuo vienos skiltelės neatsitiks nieko, tačiau dažnai ir daug jo vartojant veikliosios šio augalo medžiagos gali apnuodyti kepenis.
Dideli jo kiekiai gali turėti įtakos virškinamojo trakto negalavimams, pykinimui ir vidurių pūtimui. Su riebiu, kaloringu maistu valgomas česnakas gali ne padėti, o pakenkti.
Taciau stiprina imuniteta smile.gif

Nu, tai aišku, viską reikia daryti su protu. smile.gif O juk savo kepenis visuomet pažįstame geriausiai patys. Kepta duona su česnaku, bėdos tikrai gali pridaryti. mirksiukas.gif
Patyriau savo kailiu.

Perdozavus, bet kokio produkto, gera niekam nebus. O šiai minutei džiaugiuosi, kad jaučiuosi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 27 sausio 2009 - 21:54
QUOTE(noras1 @ 2009 01 27, 22:52)
Nu, tai aišku, viską reikia daryti su protu. smile.gif  O juk savo kepenis visuomet pažįstame geriausiai patys. Kepta duona su česnaku, bėdos tikrai gali pridaryti. mirksiukas.gif
Patyriau savo kailiu.

Perdozavus, bet kokio produkto, gera niekam nebus. O šiai minutei džiaugiuosi, kad jaučiuosi gerai.

tai labai gerai,kad jums gereja!labai dziaugiusi smile.gif as irgi ieskau visokiausiu zoleliu,vaistu,papildu kad paumejimas greiciau praeitu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 28, 00:33)
tai labai gerai,kad jums gereja!labai dziaugiusi smile.gif as irgi ieskau visokiausiu zoleliu,vaistu,papildu kad paumejimas greiciau praeitu thumbup.gif

o as tai net nezinau ka daryti, kad tas paumejimas greiciau praeitu, nors lyg ir gereja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 28, 10:41)
o as tai net nezinau ka daryti, kad tas paumejimas greiciau praeitu, nors lyg ir gereja g.gif

Tali, laikykis. Laikas tikrai labai lėtai juda kai lauki pagerėjimo. unsure.gif Bet juk visi žinome, kad tikrai praeis, o aš laikysiu kumščius, kad dar greičiau praitų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 28, 09:41)

maziau apie ji galvot smile.gif nes kuo daugiau galvoji, taip atrodo kad tas paumejimas niekad ir nesibaigs smile.gif
as tai uzsiimu kuom nors ir ne nepajunti kaip ima ir preina smile.gif o buvo momentai, kad net lekstes dauzydavau be plaudama smile.gif matai kad slysta is ranku, bet to nejauti smile.gif bet kaip sake viena daktare: po kiekvieno pablogejimo visad buna pagerejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 28, 11:06)
Tali, laikykis. Laikas tikrai labai lėtai juda kai lauki pagerėjimo. unsure.gif Bet juk visi žinome, kad tikrai praeis, o aš laikysiu kumščius, kad dar greičiau praitų. tongue.gif

aciu mergaites uz palaikyma, nors man jau stogas vaziuoja, jau menuo laiko praejo, o rezultatu jokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 28, 23:17)
aciu mergaites uz palaikyma, nors man jau stogas vaziuoja, jau menuo laiko praejo, o rezultatu jokiu doh.gif

Reikia laiko, bet labai svarbu mokejimas su savimi dirbti, vidine pusiausvyra daugiau negu 50 proc. duoda.Svarbiausia nepasiduoti.Mylekit save, as kartais net garsiai kalbu su savim, kad nusiraminti, aisku kai niekas negirdi.
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 28, 22:17)

Talli,as jau puse metu negaliu visiskai atsistatyt,bet tikiu ir kantriai laukiu tos dienos kai viskas praeis 4u.gif butinai pasveiksi! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laikykites ir nepasiduokit del nesimatancio gerejomi. Tikekit viskas susitvarkys, o siuo metu stenkites kuo nors uzsiimti kad taip daznai apie tai negalvotumet. Palaikau jus ir siunciu stiprybes ir jegu kovoti toliau. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytes 4u.gif
Esu naujoke, bet labai noriu prisijungti prie Jusu ax.gif
Man 27 m, jau 3,5 metu sergu IS. Jau beveik 2 metus gydausi su Copaxone vaistukais, jauciuosi gerai, paumejimu neturejau nuo tos dienos kai man diganozavo sia liga..
Dabar su vyru norime vaikucio, gal kuri nors is jusu laukesi, kai gydesi vaistukais? labai noreciau, kad pasidalintumet patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 02 01, 12:53)
Sveikos supermamytes  4u.gif
Esu naujoke, bet labai noriu prisijungti prie Jusu  ax.gif
Man 27 m, jau 3,5 metu sergu IS. Jau beveik 2 metus gydausi su Copaxone vaistukais, jauciuosi gerai, paumejimu neturejau nuo tos dienos kai man diganozavo sia liga..
Dabar su vyru norime vaikucio, gal kuri nors is jusu laukesi, kai gydesi vaistukais? labai noreciau, kad pasidalintumet patirtim  smile.gif

sveika prisijungus,
smagu, kad gerai jautiesi. sioj temoj buvo jau ne viena planuojanti ir jau pagimdziusi vaikuti mamyte, kurios dalinosi savo patirtimi. tad pasiskaityk sia tema nuo pradzios ir manau rasi daug atsakymu i savo klausimus. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti