Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(noras1 @ 2009 01 21, 13:57)
Man būna išrašomas vardinis receptas ir tuomet reikia vaistinėje užsakyti. Kaina 20 ampulių apie 100 Lt. Leidžiama 2 kartus per savaitę į raumenį

tai kaip suprantu, jus negaunate interferono? g.gif
Atsakyti
Dabar dar nieko neišrašyta, nes kojos nevaldymas nepripažintas antra ataka, o kol antros atakos per du metus nėra, negali išrašyti kompensuojamų. Prednizolonas išrašomas tik kai visai blogai. O kol jaučiuosi gerai tai leidžia Cerebrum ir Galium Heel su Trentaliu (jį geriu)
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 21, 15:57)
Man būna išrašomas vardinis receptas ir tuomet reikia vaistinėje užsakyti. Kaina 20 ampulių apie 100 Lt. Leidžiama 2 kartus per savaitę į raumenį

Taip as turejau omeny ta vardini recepta.Jums Packauskas ji paraso?Reiketu ir manl pavartoti ,gal tirpimai dingtu. g.gif
Atsakyti
Man išrašo Pačkauskas, bet gali išrašyti ir poliklinikos neurologas tik pirmą kartą daktaras turi dar ir deklaraciją išrašyti, kuri galioja 1 m. ir liks vaistinėje, kurioje po to metus pirkti. Sėkmės. Tikiuosi jums tikrai padės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 01 15, 13:52)
Tai tu Talli po kiekvieno susileidimo isgeri ibuprofeno? Nes nuo rebifo man irgi buna saltis ir kaulu lauzimas as geriu paracetamoli, bet jisz kepenis eda, tai gal ir man gert ibuprofena....ir taip keturis metus tu jo isgeri?

Labas visiems,
zinokit atradom visai nebloga buda kaip isvengti kaulu lauzymo ir saltkrecio po Rebif susileidimo biggrin.gif
Gali skambeti keistai (kaip toj mamontovo dainoj), bet padeda...
Vyrui jau 3 metai leidziu Rebif ir staiga po tokio laiko tarpo "atsekem", kad jokio salutinio blogo poveikio po vaistu nebuna, jeigu mes po vaistu suleidimo visai neblogai...pasimylim blush2.gif . Nejuokauju ... lotuliukas.gif , tikrinom keleta menesiu nu ir veikia bigsmile.gif .
Na zinoma, gal tai ir ne pats patikimiausias budas mazinti skausmus (vis gi ir noro bei sveikatos reikia turet 3 kartus per savaite myletis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), bet jei noro yra kodel gi ne? biggrin.gif . Kepenims pasimylejimas nekenkia, o ir siaip manau visai sveika thumbup.gif .
Sekmes visiems naikinti salutinius poveikius
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2009 01 24, 18:01)
Labas visiems,
zinokit atradom visai nebloga buda kaip isvengti kaulu lauzymo ir saltkrecio po Rebif susileidimo  biggrin.gif
Gali skambeti keistai (kaip toj mamontovo dainoj), bet padeda...
Vyrui jau 3 metai leidziu Rebif ir staiga po tokio laiko tarpo "atsekem", kad jokio salutinio blogo poveikio po vaistu nebuna, jeigu mes po vaistu suleidimo visai neblogai...pasimylim  blush2.gif . Nejuokauju ... lotuliukas.gif , tikrinom keleta menesiu nu ir veikia  bigsmile.gif .
Na zinoma, gal tai ir ne pats patikimiausias budas mazinti skausmus (vis gi ir noro bei sveikatos reikia turet 3 kartus per savaite myletis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ), bet jei noro yra kodel gi ne? biggrin.gif . Kepenims pasimylejimas nekenkia, o ir siaip manau visai sveika  thumbup.gif .
Sekmes visiems naikinti salutinius poveikius
4u.gif

Super biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Reikes ir mums paeksperimentuo rolleyes.gif Vyras leidziasi Rebif trecias menuo, bet dar kol kas neatsekem, kodel viena karta po susileidimo ir ibupromo jauciasi gerai, o kita karta labai ne kas. Spejam, kad nelabai tinkai kai leidziasi i pilva schmoll.gif O gal kas yra bandes preparatus gripo siptomams salinti?Pvz antigrippocaps? Ar veikia?
Atsakyti
Pasimylejus aplamai, net ir paūmėjimas bent jau man slugsta biggrin.gif . O stengiuosi pirma myletis o paskui vaistus leistis, zinot kartais šaltis nekrecia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 01 26, 17:03)
Pasimylejus aplamai, net ir paūmėjimas bent jau man slugsta biggrin.gif . O stengiuosi pirma myletis o paskui vaistus leistis, zinot kartais šaltis nekrecia. bigsmile.gif

Talli, Noras1 kaip jauciates, gal gereja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 01 26, 22:21)

sveiki! na gal siek tek ir gereja, bet as gi kantrybes neturiu, nors zinau, kad tam reikia laiko, o man norisi greito efekto, nes atsibodo nejautri ranka, sunku daryti kasdienius darbus blush2.gif vaikkstau i poliklinika, paskyre magnetini lauka rankai ir manksta stuburui, tai gal pades nors kiek, bet mankstinu ranka ir namuose.
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 01 26, 23:21)

Ačiū sveikata ženkliai pagerėjo, prie Trentalio ir žuvų taukų, kas dieną pradėjau valgyti po 1-2 skilteles česnako, pasidomėjo jo savybėmis ir nusprendžiau pabandyti. Viena bėda, kad kvapas česnako lieka, bet nenoriu česnako kapsulių gerti, manau, kad šviežiame česnake daug daugiau reikiamų savybių. Tai dabar kiekvieną vakarą valgau juodos duonos sumuštinį su česnaku. Po 4 d. tirpimas visiškai išnyko. ax.gif Bet gali būti, kad tai tik sutapimas, nors tuo patikėti būtų sunkoka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 27, 13:49)
Ačiū sveikata ženkliai pagerėjo, prie Trentalio ir žuvų taukų, kas dieną pradėjau valgyti po 1-2 skilteles česnako, pasidomėjo jo savybėmis ir nusprendžiau pabandyti. Viena bėda, kad kvapas česnako lieka, bet nenoriu česnako kapsulių gerti, manau, kad šviežiame česnake daug daugiau reikiamų savybių. Tai dabar kiekvieną vakarą valgau juodos duonos sumuštinį su česnaku. Po 4 d. tirpimas visiškai išnyko.  ax.gif Bet gali būti, kad tai tik sutapimas, nors tuo patikėti būtų sunkoka. 4u.gif

Česnakas daro stebuklus , slogas visiems vaikams ir mums gydau tik su česnaku. bigsmile.gif Tik nepersistenkit kiekviena diena ateity tikrai nereikia
Atsakyti
Be visos kitos informacijos, kurią susirinkau. Česnakas plečia kraujagysles, skystina kraują, neleidžia pažeistoms, uždegimo arba vėžio, ląstelėms plisti. Stiprina imuninę sistemą. Rekomenduojama, gerti česnako kapsules kiekvieną dieną arba valgyti 1-2 skilteles per dieną. Tai siūloma tęsti 3-4 mėn. Yra įrodyta, kad česnakas turi daug antibiotinių medžiagų, kurios dar ne visos yra ištirtos. blush2.gif

Taigi dar tikrai 3-4 men. pavalgysiu česnako. ax.gif
Atsakyti